Vampire-Night...Éldd át a természetfeletti lények világát!

 

Navigations

 vampire-night.gp testvéroldala~Wonderland
Az oldal testvéreoldala, ahol elolvashatod mi történik Wonderlandben.
VK
- Vendégkönyv
HK - Hírdetések
 

Hali! ^^ Ez egy szerepjátékos oldal a természetfeletti lények kedvelőinek. Ám akik inkább az emberek kedvelői azoknak lehetőségükben áll angyalokkal, emberekkel és boszorkányokkal szerepezni. Az angyalok képesek "visszahúzni" avagy elrejteni a szárnyukat, tehát ekkor úgy  néznek ki mint a valódi emberek és úgy is viselkednek. Ők nem állnak egyik oldalon sem, mig a vámpirok és a vérfarkasok között örökös harc dúl. De vannak kivételek...Némelyik vámpir és vérfarkas nagyon jó kapcsolatba tud kerülni, amit viszont a többiek nem néznek jó szemmel. Most térjünk át a városra,ahol élnek. A neve Wonderland. Ez egy kis város, majdnem falu. Csodaszép hely, sok szórakozóhellyel és parkokkal. Jó szórakozást!

Elsősorban olvasd el a Szabályokat. Aztán Kérj egy karaktert. Nézd meg a Lakosokat. A Városban tudsz szerepezni. A Főoldalon nézd meg a frissitéseket.

~Régebbi szerepek~

 
Am I here?

Itt tudhatod meg, fent vagyunk-e. Ha  van kirakva akkor nem vagyunk itt, de ha  - t látsz, valószínűleg az oldalon ténykedünk, vagy épp játszunk. Nézz körül bátran és írj chatben ha kérdésed/kérésed van! :)

Sziszikee: 
Bogu: 
Sophie: 
Kiiwi: 

Utolsó frissítés, illetve ekkor jöttünk fel utoljára: 2015.03.01.

 
School

Ha 14-18 èves a karaktered a Wonderland Gimi-be jàr. Nèzd meg a Sulisokat. A suli Irodàjàba le tudod írni, hogy miben jò a karaktered. A suliban sokszor bálokat ès bulikat is szerveznek. A sulibálokat és a bulikat a Bálteremben tartják.

 
Guardians and Angels

1. Falka
 Bella Turnish: Irina Bryson & Mike Dearman
Lua Hathaway: Dan Maccon
Merlin Jorn: Matteo Derevine
Leah Adamsky: Wade Bennett 
& Rachel Agdal Osmer

2. Falka
Zoe Peterson-Arthur Metson
Salamon Carpenter - Tamar Angeloak
Electra West: Alexander Wings & Emily Jean Freifire
Ben Adamsky: Ruby Goldman & Jennessa Wings

 

 

 
 

 

 

Yenda Erde
Boszorkányok adatlapja
ALAPADATOK
Név:Yenda Erde
Becenév:Yenda
Neme: Nő
Születési idő: 1997.03.02
Foglalkozása: Énekes
BOSZORKÁNY LÉTE
Státusz: Tanítvány - Lilith Ousmer tanítványa
Mióta gyakorolja: 14 éves kora óta.

Veleszületett
Különleges képessége: Időjárás manipuláció
Amulettje: 

EGYÉB ADATOK
Külső és Belső jellemzés: 170 cm normálnak mondható testalkatnak örvend de nem sportos , csak a jó génjeinek köszönheti feszes bőrét és mindig pirospozsgás arcát.A mosolya sem túl kirívó , a pisze orrának köszönhetően egy kisegérhez hasonló nevetése van amit igyekez visszatartani randikon , mivel nem tartja a legvonzóbb tulajdonságnak a cincegést.Egyenes haja keretszerűen öleli körül kerek arcát , felesleges a kinézetével bajlódnia hiszen ő az a tipikus fotogén alkat de sosem tartották gyönyörűnek a külső szemlélők szerint mindigis visszafogott és "szürke" volt.Maximalista és szadista jellem öszpontosul benne amit a külseje nem tükröz.Lebelül állandóan féltékenykedik és ideges valamiért de valahogy mégis egyéniség a magamódján , talán emiatt szeretik őt annyira a baráti körei.Persze ezek csak a rossz tulajdonsági , még benne is él a gyermekded lélek amit könnyű zavarba hozni , ilyenkor mindig a cipőjét nézi vagy a harfürtyeit igazgatja , rosszabbik esetben az amulettjét birizgálja amit már számtalanszor kellett megcsináltatnia , bár ő úgy véli minél ütött kopottabb annál egyyedibb.Ami az öltözködését illeti a ruhatárát imádja bővíteni de csak bézs vagy vörös esetleg barna színű holmikkal , a legritkább esetekben láthatjuk csak élénk blúzokba vagy estéjikben aminek az apropója álltalában egy randevú.Fiatal kora ellenére fallja az életet a fiúkkal eggyütt , mindig sikerül elcsábítani egy-két palimadarat akit az ujja köré tekerhet és játszadozhat vele.Az esti életbe a művész jellemével nyerhetett betekintést , mert csodálatos hangja és zongora tudása a szórakozó helyekre is eljutott.A biztos pont az életében a zene és egy két maradandóbb barát de nem erölteti meg magát a kapcsolat ápolást illetően , a legjobb dolog Yendában , hogy ahol valakivel befejez egy kapcsolatot bármi történjen évek után is ott folytatják , ezért maradt annyi barátja is kiskorából.Ami az állatokat illeti , bárki leveheti őt a lábáról egy aranyos macskás képpel vagy egy gülü szemű kutyussal de gondoskodni róluk már nem annyira szeret , ahogy az állatgondozást a piszkos munkákat se tudták sohasem rásózni.A csínyekben is csak ötlethordozóként vett részt de a megvalósításukban már nem segédkezett.Iskolás évei alatt se változott a jelleme csak az életmódja.A nyáriszünet alatt úgy döntött különköltözik családjától és mivel nem a leggazdagabb rétegből származik szülei nem ellenezték sőt büszkeségüket mutatták ki és örömmel statuálták , hogy lányuk kezd felnőni.

Eddigi élete:Kiskora óta a Wonderland melletti nem túl nagynak mondható település lakosságát képezte ahol már óvódás korában elkezdte a szolfézsórák unalmas anyagát tanulni majd elsős korában látott hozzá a zongorázáshoz is.Nem is volt soha a zenélésnél komolyabb célja , nehéz is lett volna más elhivatottságot találni , mert a többi tantárgyból nem jeleskedett.Elsős korában ismerte meg legjobb barátnőjét aki viszont teljesen ellenkezője volt Yendanak de egy heves vita miatt ami Yenda irigységéből adódott szétváltak útjaik ugyanis a boszi nem bírta elviselni , hogy valakit jobban szeretnek a közös barátjaik mint őt.Negyedikes korában volt az első fellépése amikor valaki helyett belökték a színpadra ki-mit tudon? és természetesen azonnal szembetűnt mindenkinek a tehetsége , mégha nem is elsőre is.Ezek után az ünnepek se teltek máshogy , az aprócska családjában amit öt fő képez mindig ő vezette be egy apró dallammal a jó hangulatot.Ötödikes korában iskoláról iskolára vándorolt a sok költözés miatt , mert nem volt könnyű ellátni a családot ahol mindenki csak idősebb , éhesebb és költségesebb lett.Ekkor váltak el a szülei ami nem rendítette meg különösebben , mert érzelmeit elégszer adta ki magából az éjszakai kalandok folyamán , ekkor a kalandok mégcsak fellépésekben merültek ki egy ugráló várban amit máig is imád.Felsős korában tipikus tinilánnyá avanzsálódott azt az aprócska tényt eltekintve , mikor először megnyilvánult boszorkány mivolta.A folyosón dudorászott és annyira magával ragadta a szenvedélyes dal , hogy egyszer csak énekelni kezdett , ami abban az időben nem volt meglepő mivel állandóan ő szórakoztatta az iskolát a hangjával.Aztán egyszer csak a kint lévő szokásos  esőből napsütés lett és mikor kiért az udvarra elállt az eső és szinte trópusinak mondható éghajlat köszöntött be de akkor még nem vált száméra nyilvánvalóvá.Felkeresett egy helyi látót aki elmondta neki mitörténik igazából , csoda volt , hogy megkeresett ezzel a helyzettel bárkit is mert maga sem akarta elhinni csak mikor egyre gyakrabban következett be a hirtelen klíma váltás.ezután keresett magának egy mentort és vett órákat a zeneórákon kívül.Szülei elváltával ő is elvált a családtól akik mint mindenben ebben is támogatták.Most sikerül eltartania magát a kávézóban való fellépéseknek köszönhetően de sosem áll pénzügyileg biztos lábakon de nem aggódik miatta , mivel nemsokára végez az iskolában és nem is mindig a saját ágyában köt ki így nincs olyan alkalom , hogy ne lenne fedél a feje fölött-

Hobbijai:Zongorázás és varázylás.

Állapot: Egyedülálló
Vonzódás: hetero
Félelmei:Megtámadják vagy elmegy a hangja fellépés közben
KÉPEK

NÉVTÁBLA
csinálj légyszi :)

TE ADATAID
Neved: Laurie
E-mail cimed:lasze.ca@gmail.com

 

 
Bogu videója az oldalról :)


Köszönjük a videót Bogunak! :*

 
Party/Weather


Party:

 

Mikor?:
Hol?:
Hánykor?:
Szervező:
Öltözet:
Meghivottak:

Bulit szervezni a karakter kérésnél lehet!

Időjárás


A hideg mostmár egész napra érvényes. A csípős időre való tekintettel egyre többen húznak kabátot és nagyban megnőtt a forrart bor iránti igény. Sokan járkálnak a főtéren, készülődve az ünnepekre. Mindenki vigyázzon a nyakára!

Nappal/Éjszaka
3° - 12° / (-3°) - 7°

 

Aranyköpések
- a szerep közben elhangzott aranyköpések :D hallottál egy jót? ird hát ide le

 
Login
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Visitors
Indulás: 2011-09-05
 
LoversIrina Bryson+ Mike Dearmen = <3
x y + x y = 
x y + x y = 

 

 
Elite

/Bárki kikerülhet, kivétel nincs!/

//anchoragerpg.gportal.hu/
//cryingheart.gportal.hu/
http://tamtamsbrain.blogspot.hu/
//the-host.gportal.hu/
//higurashi-no-naku.gportal.hu/
//thisisadream.gportal.hu/
//anderwelt.gportal.hu/
//rosenberg-rpg.gportal.hu/
//ninwuhr.gportal.hu/
//purgatory.gportal.hu/
//szerepgame.gportal.hu/
//virtual-diva.gportal.hu/
//wolfmagin.gportal.hu/
//city-of-phoenix.gportal.hu/
//dangerdays.gportal.hu/
//my-story-rpg.gportal.hu/
//frpg.gportal.hu/
//new-heaven-rpg.gportal.hu/
http://lazabab.blogspot.hu/
//scarlet-lights.gportal.hu/
//romeojulia.szerep.gportal.hu/

 

 

CSS Codes


Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND