Vampire-Night...Éldd át a természetfeletti lények világát!

 

Navigations

 vampire-night.gp testvéroldala~Wonderland
Az oldal testvéreoldala, ahol elolvashatod mi történik Wonderlandben.
VK
- Vendégkönyv
HK - Hírdetések
 

Hali! ^^ Ez egy szerepjátékos oldal a természetfeletti lények kedvelőinek. Ám akik inkább az emberek kedvelői azoknak lehetőségükben áll angyalokkal, emberekkel és boszorkányokkal szerepezni. Az angyalok képesek "visszahúzni" avagy elrejteni a szárnyukat, tehát ekkor úgy  néznek ki mint a valódi emberek és úgy is viselkednek. Ők nem állnak egyik oldalon sem, mig a vámpirok és a vérfarkasok között örökös harc dúl. De vannak kivételek...Némelyik vámpir és vérfarkas nagyon jó kapcsolatba tud kerülni, amit viszont a többiek nem néznek jó szemmel. Most térjünk át a városra,ahol élnek. A neve Wonderland. Ez egy kis város, majdnem falu. Csodaszép hely, sok szórakozóhellyel és parkokkal. Jó szórakozást!

Elsősorban olvasd el a Szabályokat. Aztán Kérj egy karaktert. Nézd meg a Lakosokat. A Városban tudsz szerepezni. A Főoldalon nézd meg a frissitéseket.

~Régebbi szerepek~

 
Am I here?

Itt tudhatod meg, fent vagyunk-e. Ha  van kirakva akkor nem vagyunk itt, de ha  - t látsz, valószínűleg az oldalon ténykedünk, vagy épp játszunk. Nézz körül bátran és írj chatben ha kérdésed/kérésed van! :)

Sziszikee: 
Bogu: 
Sophie: 
Kiiwi: 

Utolsó frissítés, illetve ekkor jöttünk fel utoljára: 2015.03.01.

 
School

Ha 14-18 èves a karaktered a Wonderland Gimi-be jàr. Nèzd meg a Sulisokat. A suli Irodàjàba le tudod írni, hogy miben jò a karaktered. A suliban sokszor bálokat ès bulikat is szerveznek. A sulibálokat és a bulikat a Bálteremben tartják.

 
Guardians and Angels

1. Falka
 Bella Turnish: Irina Bryson & Mike Dearman
Lua Hathaway: Dan Maccon
Merlin Jorn: Matteo Derevine
Leah Adamsky: Wade Bennett 
& Rachel Agdal Osmer

2. Falka
Zoe Peterson-Arthur Metson
Salamon Carpenter - Tamar Angeloak
Electra West: Alexander Wings & Emily Jean Freifire
Ben Adamsky: Ruby Goldman & Jennessa Wings

 

 

 
 

 

 

Lilith Ousmer
Boszorkányok adatlapja
Kattints a képre a teljes mérethez!
Alapadatok
Név: Lilith Ousmer
Becenév: Daer
Neme: Nő
Születési idő,kor: 1991. február 05. 
Foglalkozása: Boszorkány mentor
Boszorkány léte
Státusz: Mentor - Yenda Erde tanítója
Mióta gyakorolja: Kiskora óta. Egészen pontosan 7 évesen kezdte.

Veleszületett, vagy csak tanulta?: Veleszületett
Különleges képessége: Átalakulási rituálé (+)
Amulettje: 
Egyéb adatok
Külső és Belső jellemzés: Rettentő makacs lány aki zord külseje ellenére érző lény. Nem túl megbízható, hiszen még nem igazán tudta eldönteni melyik faj oldalára álljon. A sötétmágiát használja és tanulja ami inkább illik rá, pedig legbelül jó lélek. Sötét barna haja középhosszú és hullámos szálú. Érző lélek és bár arca legtöbbször unott és kifejezéstelen, egész szórakoztató személyiség. Tökéletesen uralja az érzelmeit és olyan makacs mint egy öszvér. Gyakran vitázik és természetesen a félelem legapróbb jele nélkül szál szembe bármilyen lénnyel. Olykor még mosolyog is. Szürke szemében mindig csillog a remény és az a nagyon kevés gonoszság ami belészorult. Magas lány, így a legtöbb fiúval szemtől szembe szokott beszélni. Sosem hazudik, viszont furfangossága meglehetősen eszelős. Bár nem ferdíti az igazságot, ha nem jól kérdeznek rá arra, amit tudni szeretnének, Lilith átverheti őket. Igazat mond, mégis hazudik. Szereti a lenge, fekete ruhákat amiket kis mágiával lebegtet maga körül. Ezekből van kismillió a szekrényében. Sokszor ismerkedik meg új emberekkel és kutatja a fajok eredetét. Az ő szemében az emberek haszontalanok és szinte csak természetfeletti lényekkel hajlandó kapcsolatot létesíteni. Szereti a magányt és a csendet időnként.
Eddigi élete: Lilith, Ádám első feleségéről kapta nevét, aki megtagadta a férfi szavait, ezért távoznia kellett az édenkertből. Egyáltalán nem ütött a nőre, aki a világra szabadította a démonokat. A Daer nevet az egyik barátja aggatta rá, aki sötét kinézetét cukkolta, még akkor, amikor nem tudtak beszélni rendesen. A "Darker" helyett jött a Daer. Apja mindig is bíztatta a sötétmágia használatára, remélve, hogy lány egyszer hasonlítani fog az igazi Lilith-re. Azonban anyja a fény és a kedvesség irányába húzta. Így döntötte el Daer, hogy ő semleges marad. Apja örjöngött és nem igazán tudott belenyugodni a történtekbe. Elküldték a lányt, és azt mondták neki, hogy ismerkedjen meg mind a két fajjal, aztán döntsön. Barátja távozása előtt adott neki egy gyűrűt, ami ezüstösen csillogott. A lány megijedt, hiszen ha a vérfarkasokhoz áll, akkor ezzel komoly sebet ejthet a barátain. Ekkor a fiú felnevetett és elmondta neki, hogy mennyire örül annak, hogy máris a világosabb oldalon állókért aggódik. Elmagyarázta, hogy a gyűrű anyaga változtatható. Ezüst, arany, réz és ólom is lehet. Amikor megnyugodott, jobban megnézte a mintázatát. Két egymásnak dőlő makk volt rajta, amiket az inda úgy szőtt körül, mintha szárnyak lennének. Amikor meg akarta köszönni, a fiú már sehol sem volt. A gyűrűt az indulása óta folyamatosan hordja. Az ékszer mellett egy macskát és egy menyétet is átcsempészett a határon. A két állat meglepően jól tűri egymást. Zeke és Zafa.
Hobbijai: Olvasás, főzés
Állapot: Egyedülálló
Vonzódás: hetero
Félelmei: Önállósodás, választási helyzetekben való félelem
KépekZeke: 
És Zafa: 
Névtábla


Te adataid
Neved: Kiiwi
E-mail cimed: LINK

 

 
Bogu videója az oldalról :)


Köszönjük a videót Bogunak! :*

 
Party/Weather


Party:

 

Mikor?:
Hol?:
Hánykor?:
Szervező:
Öltözet:
Meghivottak:

Bulit szervezni a karakter kérésnél lehet!

Időjárás


A hideg mostmár egész napra érvényes. A csípős időre való tekintettel egyre többen húznak kabátot és nagyban megnőtt a forrart bor iránti igény. Sokan járkálnak a főtéren, készülődve az ünnepekre. Mindenki vigyázzon a nyakára!

Nappal/Éjszaka
3° - 12° / (-3°) - 7°

 

Aranyköpések
- a szerep közben elhangzott aranyköpések :D hallottál egy jót? ird hát ide le

 
Login
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Visitors
Indulás: 2011-09-05
 
LoversIrina Bryson+ Mike Dearmen = <3
x y + x y = 
x y + x y = 

 

 
Elite

/Bárki kikerülhet, kivétel nincs!/

http://anchoragerpg.gportal.hu/
http://cryingheart.gportal.hu/
http://tamtamsbrain.blogspot.hu/
http://the-host.gportal.hu/
http://higurashi-no-naku.gportal.hu/
http://thisisadream.gportal.hu/
http://anderwelt.gportal.hu/
http://rosenberg-rpg.gportal.hu/
http://ninwuhr.gportal.hu/
http://purgatory.gportal.hu/
http://szerepgame.gportal.hu/
http://virtual-diva.gportal.hu/
http://wolfmagin.gportal.hu/
http://city-of-phoenix.gportal.hu/
http://dangerdays.gportal.hu/
http://my-story-rpg.gportal.hu/
http://frpg.gportal.hu/
http://new-heaven-rpg.gportal.hu/
http://lazabab.blogspot.hu/
http://scarlet-lights.gportal.hu/
http://romeojulia.szerep.gportal.hu/

 

 

CSS Codes


Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints