Vampire-Night...Éldd át a természetfeletti lények világát!

 

Navigations

 vampire-night.gp testvéroldala~Wonderland
Az oldal testvéreoldala, ahol elolvashatod mi történik Wonderlandben.
VK
- Vendégkönyv
HK - Hírdetések
 

Hali! ^^ Ez egy szerepjátékos oldal a természetfeletti lények kedvelőinek. Ám akik inkább az emberek kedvelői azoknak lehetőségükben áll angyalokkal, emberekkel és boszorkányokkal szerepezni. Az angyalok képesek "visszahúzni" avagy elrejteni a szárnyukat, tehát ekkor úgy  néznek ki mint a valódi emberek és úgy is viselkednek. Ők nem állnak egyik oldalon sem, mig a vámpirok és a vérfarkasok között örökös harc dúl. De vannak kivételek...Némelyik vámpir és vérfarkas nagyon jó kapcsolatba tud kerülni, amit viszont a többiek nem néznek jó szemmel. Most térjünk át a városra,ahol élnek. A neve Wonderland. Ez egy kis város, majdnem falu. Csodaszép hely, sok szórakozóhellyel és parkokkal. Jó szórakozást!

Elsősorban olvasd el a Szabályokat. Aztán Kérj egy karaktert. Nézd meg a Lakosokat. A Városban tudsz szerepezni. A Főoldalon nézd meg a frissitéseket.

~Régebbi szerepek~

 
Am I here?

Itt tudhatod meg, fent vagyunk-e. Ha  van kirakva akkor nem vagyunk itt, de ha  - t látsz, valószínűleg az oldalon ténykedünk, vagy épp játszunk. Nézz körül bátran és írj chatben ha kérdésed/kérésed van! :)

Sziszikee: 
Bogu: 
Sophie: 
Kiiwi: 

Utolsó frissítés, illetve ekkor jöttünk fel utoljára: 2015.03.01.

 
School

Ha 14-18 èves a karaktered a Wonderland Gimi-be jàr. Nèzd meg a Sulisokat. A suli Irodàjàba le tudod írni, hogy miben jò a karaktered. A suliban sokszor bálokat ès bulikat is szerveznek. A sulibálokat és a bulikat a Bálteremben tartják.

 
Guardians and Angels

1. Falka
 Bella Turnish: Irina Bryson & Mike Dearman
Lua Hathaway: Dan Maccon
Merlin Jorn: Matteo Derevine
Leah Adamsky: Wade Bennett 
& Rachel Agdal Osmer

2. Falka
Zoe Peterson-Arthur Metson
Salamon Carpenter - Tamar Angeloak
Electra West: Alexander Wings & Emily Jean Freifire
Ben Adamsky: Ruby Goldman & Jennessa Wings

 

 

 
 

 

 

Bálterem

Ez itt a bálterem. Itt szervezik a sulibulikat és a sulibálokat. Ha valamilyen alkalom ezen a helyen  lesz ide lesz kiirva.

91 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2013.12.14. 22:34
Vampire-Sziszi

~ A bál tökéletes volt, senki sem sérült meg és mindenki boldogan ment haza, páran be is csiccsentettek de verekedés sem tört ki. A kör lezárva! ~

2013.12.14. 21:40
Kiiwi

Értetlen fejjel néztem hátra. Belekaroltam Brunoba.
-Nem is tudtam, hogy megkérted a kezem. Vagy én reagálom túl? -kérdeztem zavartan. Amikor odaértünk a többiekhez és bemutatott a falkának bólintottam. Kedvesen bemutatkoztam a párnak és hozzátettem:
-Dant már ismerem. -mosolyogtam. Majd megláttam a háttérben a húgomat.
-Te jó isten! -kiálltottam fel folytott hangon. Kibújtam Bruno karjából és embereken átgázolva rohantam Lilly felé. Ekkor már észrevett és könnyes szemmel ölelt át. Nagyon boldog voltam. Megragadtam  vékony kis kezét és áthúztam a másik társasághoz.
-Bocsánat... -nevettem arcomon legördülő könycsepekkel.
-Ő itt a húgom Lilly... -mondtam de elcsuklott a hangom. A többiek biztos hülyének néznek.
2013.12.14. 21:33
Riora


- Óóó, drága kisfiam még nem volt időm megvenni az ajándékod. - Nevettem el magam, de nagyon. Alig tudtam folytatni a táncot a nagy nevetés közben, szóval igyekeztem lecsillapodni, már, ha David nem nevettetett tovább, ami esetében igen érdekes lenne.

2013.12.14. 21:06
Kiiwi

Bólintottam majd Lua felhúzott.
-Ja megyek. -mosolyogtam. Nem mintha ellenkezhettem volna. Laza szám ment valami pörgősebb. Tánc közben kicsit kérdezősködtem.
-Mire számítsak tőled? -kérdeztem mosolyogva. Jobb kedvem volt.

2013.12.14. 21:04
bogu

 

Miért van az, hogy minden helyzet szarul jön ki? Mi az, hogy Merlin a barátnőm? Még csak most ismertem meg, és Bella azt hiszi ő az a lány az esküvőről? Most komolyan? Már éppen tiltakozni kezdtem volna, amikor Merlin felpillantott rám.
- Nem, semmi gond. Veled megyek. – mosolyodtam el, és otthagytam Bellát. Rossz döntés volt, de nem tehettem mást, muszáj volt tudatnom Merlinnel, hogy komolyan veszem a dolgomat őrzőként. Na nem mintha pont most támadnák meg azon a pár méteren. De végül is, lehet, hogy egy cseppet gonosz vagyok. Vagy csak az agyamra ment ez az egész Felix-Bella dolog. De azt akartam, hogy lássa nélküle is boldog vagyok. Sajnáltam, hogy ezt pont Merlinnel kellett elérnem, mert nagyon szimpatikus volt. Kár, hogy pont most egy ilyen kicsit zűrös időszakba csöppent bele. A karomat nyújtottam a lánynak, hogyha akar akkor esetleg karoljon belém és rámosolyogtam.
- Bella, csak a múltam egy darabja. – súgtam lassan a fülébe és aztán oda is értünk Irináékhoz. – Merlin ő itt Irina és Mike. Mike a falkavezér és Irina pedig a barátnője. Mindketten vérfarkasok, és Bellát őrzik. – biccentettem hátra az előbbi lány felé. – ott a tömegben van egy tűzvörös hajú lány és egy fekete hajú srác. Ők David és Maire. Szintén egy pár, és mindketten vérfarkasok. A két gyerek Nathaniel és Rachel. Ikrek, a kisfiú egy vámpír a kislány pedig vérfarkas. Ők Rose és Shipley gyerekei, de őket most nem látom. A gyerekek csak néhány hónapja születtek, tehát még a mézesheteiket töltik. Dan és Lua valamennyire újak, de ők is egy őrző-angyal páros. Ott az a narancssárgás hajú lány és a fekete hajú fiú. – Lassan bemutattam neki mindenkit, de nem hiszem hogy sikerült neki mindent megjegyezni. Bár azt mondják az angyaloknak jó a memóriájuk. – Hát nagyjából ennyi a kis családom. – mosolyodtam el szélesen a lányra nézve.

2013.12.14. 21:01
Vampire-Sziszi
 - Értem. - mondtam kissé lehangoltabban és megigazitottam a hajamat.
- Nyugi, David megtanit mindenre. - nyomtam a fiú arcára egy vigasztaló puszit.
-  Jössz táncolni? - kérdeztem Dan szemébe nézve és mosolyogva. Próbáltam neki jobb kedvet teremteni...
2013.12.14. 20:50
Vampire-Sziszi

 Éppen lökdöstem odébb az embereket a borospohárral a kezemben, mikor a hátam mögül Ryan hangjára lettem figyelmes. Elvigyorodtam majd hatalmas lendülettel megfordultam, közben egyensúlyom egyáltalán nem ingott meg.
 - Szervusz, Ryan. - vigyorogtam még szélesebben,majd a fiú megragadta a kezemet és a táncparkettre húzott. Közben egy idióta kiverte a kezemből a boros poharamat, ami a földre esett és összetört, de mivel Ryan fogta a kezemet nem tudtam kitekerni az illető nyakát. Rápillantottam az ikrekre,mikor Ryan felhivta rá a figyelmemet.
 - Igen, nagyon enni valóak. Szó szerint. - vigyorogtam. - Ittál már vérfarkas vért? Nem olyan rossz,mint a szaguk. - nevettem fel.
2013.12.14. 20:47
Sophie

 

Egyre közeledtem Mikék felé, de ők még nem vettek észre.. -Bocsánat, elnézést.. Auu..- vetettem át magam a tömegen, aztán hirtelen nekem jött valaki. Kezdtem kicsit ideges lenni, hogy ilyen nehézkesen megy nekem a haladás, már megakartam szólni a fiút, amikor felnéztem rá és Brunot pillantottam meg. -Jajj.. nem láttalak..- nyögtem ki ezt az értelmes mondatot és mivel közel voltunk egymáshoz eléggé felkellet rá néznem. Aztán bemutatta a barátnőét, akiről már néhány napja is mesélt és én végleg kiakadtam, persze ezt jól titkoltam. -ÁÁ szóval ő az a bizonyos lány, akit beakartál mutatni.. Szia Merlin.-próbáltam kedves lenni, de nem tudtam megálni, hogy ne meredjek rá szúrós szemekkel. Szóval ő a nagy szerelme.. magamban jól elátkoztam a lányt, és úgy megnéztem szegényt, hogy még ő is észrevette. -Hát akkor sok boldogságot... szard el a bálomat- az utóbbi megjegyzést már csak mormolva mondtam magamnak, nem hiszem ,hogy halloták volna.

2013.12.14. 20:43
Kiiwi

Mosolyogva bólogattam. Majd amikor intett, hogy kövessem megindultam felé. Ekkor belebotlottam egy lányba.
-Jaj ezer bocsánat! -nevettem miközben szemügyrevettem. -Wow... szép ruci...-nevettem majd Bruno felé néztem. Szóval Bella. Intettem neki majd vártam a lány reakcióját. Szimpatikus volt. Áradt belőle a kedvesség. Szemem hol Brunora hol az imént bemutatott Bellára vándorolt. Levontam a következtetést.
-Óóóh... Azt hiszem egyedül is odatalálok... -mosolyogtam és megindultam a látásból ismert Irina felé.
2013.12.14. 20:37
Vampire-Sziszi
 
 - Igen, nagyon jól tudom, hogy szeretsz és énis szeretlek téged. - vigyorogtam édesen. Majd gondolkodni kezdtem azon, hogy miről beszélgessünk.
 - És megvetted már a karácsonyi ajándékomat,mami? - nevettem fel játékosan. Jesszusom, nekem is kellene vennem valamit még aszámára. De mit?! Valahogy ki kellene deritenem mit is szeretne...
2013.12.14. 20:36
Kiiwi

Amikor átölelt beletörődtem sorsomba. Életem végéig vigyáznom kell rá. Minden egyes pillanatban.
-Amikor Ryan felé néztél... amikor megérkezett, elmozdult a hajad. -mondtam a mutató ujjammal mutogatva. Majd elmosolyodtam.
-Te csöndben maradsz és eltakarod én meg nem keltek feltűnést. -rántottam meg a vállam. -Ehhez értek... -sóhajtottam és lehajtott fejjel kiitam a poharam.

2013.12.14. 20:32
bogu

 Elmosolyodtam arra a kijelentésére, hogy még egyszer sem látott erre. Igaza volt, tényleg szinte alig teszem ki a lábam az erdőből csak amikor Irina megkér valamire, hozzak valamit a boltokból vagy csak nem bírok egy levegőt szívni Felixxel. Lazán megpörgettem a lányt mikor vége lett a számnak és a szemébe néztem.
- Én is csak pár hónapja költöztem ide egy régi barátomhoz és a falkával élünk az erdőben. Mármint nem farkasként, hanem egy házban. Egy olyasféle menedékházban. – mosolyodtam el féloldalasan és arra gondoltam, hogy most bemutatom Merlint a többieknek. Meg is láttam Irinát és Mike-ot egy lánnyal beszélgetni akit még nem ismertem így elindultam felé, biccentve a lánynak, hogy kövessen. De a következő pillanatba amikor hátranéztem, hogy Merlin követ-e beleütköztem valakibe. Gyorsan lepillantottam rá, hogy elnézést kérhessek, de mikor megláttam az arcát lesokkoltam.
- Bella. – Egyedül van. Csak ez az egy mondat lebegett a szemem előtt, mikor megpillantottam. Nem volt mellette az az undorító vérszívó.Gyorsan végigfutattam rajta a tekintetem és muszáj volt megállapítanom, hogy gyönyörű. Persze ekkor tudatosult bennem, hogy a hátam mögött Merlin valószínűleg nem ért semmit.
- Merlin ő itt Bella. Szintén a menedékházban él és hasonló hozzád. – Két angyallal magam mellett, valószinüleg minden srác álma, de most az egész elég kényelmetlenül jött ki. - Bella ő itt Merlin.- mutattam be őket egymásnak és bíztató mosollyal néztem Merlinre. Reméltem, hogy jól ki fognak jönni, hiszen a falka révén sokat találkoznak majd. 

2013.12.14. 20:31
Vampire-Sziszi

 - Jólvan. - kacsintottam Ryanre nevetve, majd mikor magához húzott méllyen beszivtam bóditó kölnijének illatát. És énis elköszöntem tőle, de csak halkan. Végül követtem Ryan lépteit a tekintetemmel, majd Dan szemébe néztem. 
 - Ne haragudj, én még nagyon sok bonyodalmat fogok neked okozni. - mondtam sajnálkozó pillantással mag erősen átöleltem a fiút. Hosszú pillanatokig igy voltunk,majd elengedtem és éreztem ahogyan a fiú izmai is ellazulnak. Visszaültem a székre és megigazitottam a ruhámat. 
 - Honnan tudsz a harapásról? - kérdeztem felvont szemöldökkel.

2013.12.14. 20:23
Riora


A mosolyt le sem tudták volna törölni az arcomaról, annyira jól éreztem magam. Halkan felnevettem, mikor David ismét megpörgetett, aztán hagytam, hogy hátradöntsön és viszonoztam a csókot.
- Hm, ugye tudod, hogy szeretlek? - Súgtam a fülébe, mikor még elég közel volt hozzám, szóval, mielőtt elhajolt volna. Aztán beszélgetésünk visszaterelődött Lissára.
- Nemis tudom... - Motyogtam lehajtott fejjel, de aztán felnéztem. ÉN nem akartam előítéletekbe bocsátkozni, szóval inkább hagytam a témát és megadtam a lehetőséget David-nek, hogy felvessenvalami mást.

2013.12.14. 20:13
Kiiwi

Flegmán rámosolyogtam amolyan "dögölj meg" arckifejezéssel. Amikor végre ellejtett dühtől izzó szemekkel néztem Luara.
-Drága egyetlen angyal bogaram... örülök, hogy szeretsz veszélyesen élni. -mondtam megfeszült izmokkal. Legszívesebben megfolytottam volna. De csak azért mert "szerettem". Nem akartam, hogy baja essen. Olyan érzés mint amikor a húgod valami veszélyeset csinál te meg legszívesebben kitekernéd a nyakát. Végül csak legyintettem. 
-Legalább megúsztad egy karcolás nélkül... a harapást kivéve. -néztem rá szúrósan.

2013.12.14. 20:04
bogu

 

Értetlenül pislogtam az össze-vissza hadaró lányra, nem értettem mit is akar pontosan, de végül megvontam a vállam.
- Akkor majd szólj, ha megajándékozol a társaságoddal. – vontam magamhoz közelebb, a kezemet a derekára csúsztatva és a mondatot a fülébe súgtam. Tudtam ám, hogy a vérfarkas csávó ettől tuti berág rám, de most nem nagyon akartam vele foglalkozni. – Viszlát később. – biccentettem neki, és pont ebben a pillanatban láttam meg, Kathrinet a tömegben egy lánnyal. Már éppen azon voltam, hogy rákérdezzek ki az új szexi barátja de mire odaértem már eltűnt a lány. Kathez léptem és ránevettem.
- Kathrine. Jól nézel ki, mint mindig. – bókoltam neki a tipikus nőszédítő vigyorommal, de jól tudtam, hogy nála semmit sem használ. Azért a szokásos csipkelődő stílusomat sem hagyhattam el mert miközben a táncparkettre húztam magammal vigyorogva hozzátettem. – Nézd, már ott vannak az unokatestvéreim. Vagy inkább az unokáid? – szemtelenül végig a szemébe néztem. Most nem törheti el egy csontomat sem, maximum a kézfejemet, de inkább szorosan rázártam a tenyeremet a kezére. 

2013.12.14. 18:41
Vampire-Sziszi

Amolyan "köszönöm,hogy megértesz" fejet vágtam és közben mosolyogtam. Mikor azt mondta nem csak ő fog hiányolni rápillantottam arra a tinédzserekből álló kis csoportra és rájuk kacsintottam, mire ők teljesen elpirult fejjel bújtatták a tenyerükbe arcukat. Csak elnevettem magam és visszapillantottam Bellára.
 - Akkor én most megyek, jó szórakozást, és vigyázz magadra. Hivj ha valami baj van,oké? Neharagudj. Szia! - kérdeztem mosolyogva és egy puszit nyomtam a lány arcára, aztán azzal a bizonyos gyors futásommal eltűntem a bálteremből, már nehezen birtam megállni, hogy ne harapjak bele Bellába vagy valaki másba....
 /Felix el/
2013.12.14. 18:34
Sophie

 Nem akartam marasztalni Felixet, ha mennie kell menjen, de azért sajnáltam.. Egy darabig táncoltunk, átkaroltam és a zene ritmusára ráztam a csípőmet, miközben fülig ért a mosolyom. szerencsére még nem láttam Brunot így ez sem tudta elvenni a kedvemet, így csak élveztem a bált. -Nyugodtan menj ,ha menned kell.. valahogy csak megleszek.- mosolyogtam a fiúra. -Bár nem csak én foglak hiányolni ,hanem az egész gimnáziumi lány csapat- mosolyogtam, aztán elengedtem. -Tényleg még nem is köszöntem Mikéknak sem..- aztán körülnéztem hátha megpillantom őket, szerencsére őket nem kellet sokáig keresnem. -Na.. jösz vagy mész?- kérdeztem a fiútól, mert odaakrtam menni Rináékhoz.

2013.12.14. 17:49
Kiiwi

Azonnal felpattantam a székemből. Késő volt Kath eltűnt. Megkerestem a tekintetemel Merlint aki még mindig táncikált a barátjával. Megkönnyebülve fújtam ki a levegőt majd Danhez léptem ég átkaroltam a nyakát.
-Figyelj Merlinre! -mondtam folytott hangon majd elvegyültem a tömegben.
2013.12.14. 17:43
Vampire-Sziszi

 -Ja, szeretem az embervért, de a nővéred vére még finomabb lehet... - gonoszkodtam,majd felpattantam a székről, a kistáskámmal a kezemben.
 - Viszlát Lilly, még látjuk egymást. - vigyorogtam,majd eltűntem a tömegben.
2013.12.14. 17:28
Kiiwi

Ismét elismerően figyeltem Kathet.
-Nem rossz meló. -mosolyogtam kedvesen. Kicsit kezdett csengeni a fülem a zenétől. Gyorsan megráztam magam mire hullámos fürtjeim kicsit összekuszálódtak.
-Azt mondod, hogy a lány nem bántana senkit. Te hogy viszony... -kezdtem a mondatom de mintha felnyársaltak volna olyan érzés csapott a mellhasomba Kath pillantásától.
-Oké befogom...-mondtam feltartva a kezem.
2013.12.14. 17:21
Vampire-Sziszi

 - Ugyanmár, a kislány nem ártana senkinek. - kuncogtam végül és kiüritettem a poharamat.
 - Hmm... Olyankor megölöm az illetőt. - nevettem fel gonoszul, de nem hazudtam neki, ez mindigis igy volt és lesz is.
 - Viszont, ha nem kotyog, akkor nem esik baja. - kacsintottam, majd megigazitottam a ruhámat, ami időközben kissé meggyűrődött.
2013.12.14. 17:15
Kiiwi

-Édesek de halálosak. -nevettem halkan. Aztán kicsit furcsán néztem Kathre amikor megjegyezte, hogy ők az unokái.
-Nem merek ezzel viccelődni. -mondtam komolyan, de lehetett rajtam látni, hogy nevetek. Visszafordultam majd szemügyrevettem a jelenlévőket.
-Olyankor mi van ha valaki tudomást szerez ezekről a dolgokról. Mármint mondjuk egy túrista. Őrültnek hiszik de mivan ha van bizonyítéka? -kérdeztem folytott hangon.
2013.12.14. 17:13
Vampire-Sziszi
- Értem. - mosolyogtam még mindig sármosan és ide-oda ringatóztunk. Újra megpörditettem őt,majd hátradöntöttem és a szájára egy elnyújtott csókot nyomtam, közben végig gyengéden, de határozottan tartottam őt a kezeimben,majd újra felállitottam őt a két lábára. Rámosolyogtam,majd folytattuk a beszélgetést.
 - Mostanában eléggé magánakvaló lett, vagy nem is tudom. - húztam oldalra a számat.
2013.12.14. 17:09
Vampire-Sziszi

 Büszke voltam magamra amiért ilyen jó szinészi képességeim vannak. Újra belekortyoltam az italomba és én is az ikrek felé pillantottam. Hallottam minden egyes szavukat a tökéletes hallásomnak köszönhetően. Halkan felkuncogtam. A kis Nate szerencsére a gonosz géneket örökölte, viszont abba Rachelbe is szorult valami. 
 - Ők az unokáim... Vagyis inkább csak a kis Natet lehet annak nevezni... - motyogtam, de úgy,hogy Lilly valószinűleg meghallotta.
2013.12.14. 16:24
Riora


Annyira szerettem David-ben, hogy a helyzetek többségében nagyon optimista volt, mint most is. Ráadásul még a bált is élveztem, úgyhogy jelenleg azt ismondhatjuk, boldog voltam. Kíváncsian hallgattam a beszámolóját, aminek a végén elmosolyodtam.
- Tudom én. Szólj azért, ha segíthetek. - Feleltem aprót bólintva, aztán elgondolkoztam. - Hát. Dolgoztam, meg néha Lissával voltam, bár mostanában elég ritkán látom attól függetlenül, hogy mikor soros vagyok az őrzésben, vele vagyok. - Mondtam. - Tényleg, nem is jött el. - Folytattam aztán tűnődve.

2013.12.14. 16:22
Kiiwi

-Nem köszönöm. -mosolyogtam kevesen. Nem volt vészes a csaj. Kedves volt velem de mégis éreztem, hogy nem bízhatok benne. Kicsit elbambultam amikor észrevetem a susogó ikreket. ~Ezek készülnek valamire.~ gondoltam és kiegyenesedve figyeltem a rosszaságokat. Aranyosak és halálosak. A fiú ép rávicsorított valakire mire én elmosolyodtam. Védi a tesetvérét. Aranyos.
2013.12.14. 16:18
Vampire-Sziszi

 - Értem... Már találkoztam vele egyszer. - vigyorogtam,majd figyeltem a lány mozdulatait, kértem magamnak mégegy pohár bort. Lassan kortyolgatni kezdtem.
 - Kérsz még? - mosolyogtam a lányra tovább. Újra végignéztem a tömegen, néhányan már leültek az asztalokhoz vagy a bárpulhoz. A táncparkettről kezdtek elfogyni az emberek....
2013.12.14. 16:07
Vampire-Sziszi
 

Mikor egy férfi rálépett Rachelre mérgesen kivillantottam szemfogaimat és tüzelő szemekkel néztem rá, mire félelemmel teli arccal hátra hátrált én pedig gúnyosan elnevettem magamat.
 - Hmm...Redben. Várom az ötleteidet. - nevettem, viszont jól tudtam,hogy az én ötleteim jobbak lesznek, de azért meg akartam hallgatni Rachelt is. A lány szürkés szemeibe néztem és vártam a válaszát.
2013.12.14. 15:57
Sophie

 Próbáltam élvezni a táncot, de olyan sokan voltak, akik belénk botlottak ( mivel picik vagyunk ) ,hogy nem tudtunk normálisan folytatni. -Na jó.. mit csináljunk?- kérdeztem végül, amikor újból rámlépett egy férfi. -Benne vagy valami rosszaságban? -kérdeztem komiszan, mert felakartam pörgetni a bulit. Bár Nathnek sokkal durvább ötletei lesznek, amire csak gondolni tudok. Szememmel Ryant kerestem, de sajnos sehol sem találtam, így feladva néztem magam elé... -Anyuék úgyse látnak minket, a buli meg nem elég vicces.. naa mit szólsz?- vigyorogtam

2013.12.14. 15:52
Vampire-Sziszi

 Elnevettem magamat, mikor egy becenevet aggatott rám. Nem gondoltam volna, hogy pont ez lesz az, de  cuki volt Bellától. 
 - Hmm.... Ma veled leszek, egy darabig. De ha nem gond szeretnék hamar lelépni, mivel nem vagyok túl jó állapotban. Elfelejtettem enni is és utálom a bálokat. - kimondtam mindent kerek perec. 
 - De ha szeretnéd itt maradok, drága Bella. - vigyorogtam, majd miközben táncoltunk az arcára nyomtam egy puszit és közelebb húztam magamhoz, mivel megpillantottam Brunot, de szerencsére amilyen hamar a szemem elé került olyan hamar el is vesztettem őt.
2013.12.14. 15:46
Vampire-Sziszi

 - Rendben. - vigyorogtam. Igazából nagyon örültem, hogy most csak Maire-vel vagyok és senki sem zavar. Vagyishát sok ember vesz minket körül,mégis sikerült őket teljesen figyelmen kivül hagynom.
 - Nos, csak hülyültünk a srácokkal, meg segitettem Dannek megtanulni normálisan harcolni, de szegénynek még elég szarul megy. - vigyorogtam. - De majd megtanitom őt mindenre, kell az erő a csapatba... Nem mintha ti lányok nem lennétek azok, csak érted.. - mosolyogtam édesen és reméltem, hogy Maire nem harapja le a fejemet.
 - Na és te mit csináltál? - kérdeztem érdeklőső pillantással.
2013.12.14. 15:43
Sophie

 Örültem, hogy végre felkér, persze a szokásos megszólítását most sem hagyta el, de igazából szerettem amikor így hív. -Hát persze Mr. Adonisz.. -vigyorogtam és én is kitaláltam neki gyorsan egy nevet. -Na és.. egy áldozat sincs a közelben akit ma elakarnál csábítani?- mosolyogtam, hisz mindig kihasználja Felix az adotságait, ha csak tud felszed a csajt.. -Nem fogok megharagudni érte, ha hűtlen leszel..- mosolyogtam ,persze mindketten tudtuk, hogy nem is járunk, szóval ettől igazán nem kellet félni. -Egész jól táncolsz... csak vigyáz mert néhányan túlságosan is odáig lesznek tőled- kacsintottam ,aztán arra a lány csapatra néztem, akik ott olvadoztak tőle.. Nem tudtam visszatartani ,hogy ne röhögjem el magam végül megjegyeztem -Azért elég aranyosak nem?- mutattam a tinédzserekre..

2013.12.14. 15:40
Kiiwi

Felhagytam a kérdezősködéssel. Láttam rajta, hogy unja ezt az egészet.
-A nővérem után jöttem. Merlin. -böktem a táncoló párra. jól mulattak. Mint mindenki más. Lassan kiittam a poharam tartalmát és kicsit bentebb toltam azt. Egy kis ideig csendben ültünk. A zene még mndig lassú és andalító volt. És még mindig rengetegen voltak.
2013.12.14. 15:35
Vampire-Sziszi

 Mi ez valami interjú vagy mi? Gondoltam magamban. Már majdnem felálltam és elmentem, de végül meggondoltam magam és tovább oktattam a lányt.
 - Igen, igaz. Na és vannak egyébként neked itt rokonaid, vagy miért pont ide jöttél? - kérdeztem még mindig kedves hangon és a lány tekintetét fürkésztem.
2013.12.14. 15:35
Riora


- Az is haladás. - Nevettem fel. Tényleg így is gondoltam. Aztán, mikor újra a pult felé nézett követtem a pillantását, és nekem is sikerült egy másodpercre kiszúrnom a keresett személyt. Az összes vámpír közül őt utáltam a legjobban, lassan már egyéni rivalizálásnak lehetett nevezni, ami közöttünk folyt. Kezdtem egy kicsit ideges lenni, de próbáltam lenyugodni és egy hálás pillantást küldtem David felé.
- Ha ráveszel, akkor lehetséges. - Mondtam eltöprengve, bár nem sok esélyt láttam rá. Aztán folytattuk tovább a táncot. Örültem neki, hogy végül nem a pultnál kötöttünk ki.
- Na, és merre jártál, ameddig nem találkoztunk? - Kíváncsiskodtam, hogy a beszélgetésünk se álljon.

2013.12.14. 15:29
Kiiwi

Elismerően pillantottam Kathre.
-Én elhiszem. -mosolyogtam. Aztán a következő mondatánál széles mosoly terült végig az arcomon.
-Wáow. -nevettem aranyosan. -én olyasmit olvastam, hogy a vámpírok meg a vérfarkasok nem igazán tűrik egymást. Igaz ez? -bombáztam a kérdéseimmel. Gondolom már herótja lehetett tőlem. Átlagos kérdések egy átlagos lánytól. Ám Kath jól állta a sarat. Eddig egyszer sem förmedt rám. Remélem ez nem fog megváltozni.
2013.12.14. 15:25
Vampire-Sziszi

 Belekortyoltam a borba és körülnéztem. Szinte mindenkit ismertem, de ezután a kis körbenézés után azonnal visszapillantottam Lillyre.
 - Maradjunk annyiban, hogy nálam jobban senki nem tudja. - nevettem fel halkan és megittam a maradék bort a pohárból.
 - A boszorkányokat kihagytad... - mondtam két korty közben, majd miután lenyeltem a bot újra elmosolyodtam.
2013.12.14. 15:19
Vampire-Sziszi

 Felnevettem a lány első mondatán.
 - Na persze.Én örök gyerek maradok, csak megtanulok komoly is lenni. - vigyorogtam, tovább táncoltunk és végig Maire szemébe néztem. Viszont egy pillanatra a bárpultra néztem.
 - Jó, ne menjünk oda, azt hiszem Karh-et láttam ott és most nincs kedvem elrontani a bált. - mondtam kissé fintorogva,majd újra az előttem álló miss bombázó szemeibe néztem.
 - De azért ma az ágyikónkban megiszunk egy üveg pezsgőt vagy bort, ugye? - vigyorogtam huncutan.
2013.12.14. 14:58
Kiiwi

Széles mosolyra húztam a szám.
-Én ezeket úgy tudom, hogy utána olvastam. Te pedig... -kezdtem el a mondatát. Belekortyoltam egyet az italomba és boldogan megjegyeztem, hogy írtó mázlista vagyok. Ha nem olvasok utána talán el is ámultam volna amikor meglátom őket az osztályban.
-Vámpírok, vérfarkasok, angyalok... kik vannak még? -kérdeztem kíváncsiságtól csillogó szemmel. Érdekes téma volt számomra. Mind ezt egy helybélitől hallani. Azt hittem Merlin az egyetlen aki "ilyen". Ezekszerint óriásit tévedtem. És ez moldogított.
2013.12.14. 14:56
Riora


Mosolyogva konstatáltam, ahogy David megpörgetett, aztán kíváncsian hallgattam, amit mond. Végül ismét elmosolyodtam, a komolyság nem ment valami sokáig.
- Még a végén már azt mondhatom, hogy megemberesedsz mellettem és ráfoghatom, hogy felnőttél. - Böktem játékosan mellkason, tudtam, hogy erre valószínűleg megint valami David-es beszólást kapok, de mostanában inkább már én is csipkelődtem vele, mintsem, hogy hagyjam magam felhúzni. Mikor kérdezte, hogy nem iszunk-e meg valamit a bárpult felé sandítottam, aztán visszanéztem David-re.
- Tudod, nem igazán vagyok alkoholpárti, de attól függetlenül mehetünk. - Mosolyogtam rá, aztán, ha még mindig nem változtak a tervei elindultunk az említett hely felé, ahol egyébként igen sokan ácsorogtak.Kissé félrehúzódtam, hogy ne legyek útban, nem nagyon dutam, mit csináljak, úgyhogy csak néztem a báli forgatagot. Egészen addig, míg fel nem tűnt Mike és Iryna, akiknek nagyon megörültem, így eléjük siettem, hogy ne kelljen az egész tömegen átverekedni magukat.
- Sziasztok. - Mosolyogtam rájuk. Nagyon boldognak tűntek együtt, bár egy kicsit meglepett, hogy Mike is itt van, mondjuk az igaz, hogy barátnőéért mindent megtenne.
- Köszönöm - Biccentettem Mike felé. - Ti is csodásan néztek ki. - Siklott végig pillantásom a ruháikon, passzoltak egymáshoz. Mike ismét megszólalt, így ráemeltem tekintetem, ám, mielőtt válaszoltam volna oldalpillantást vetettem partnerére is, ő mit gondol.
- Részemről persze. - Bólintottam végül. Úgyis rég beszélgettünk már.

2013.12.14. 14:53
Vampire-Sziszi

 Végig a lány szemeibe néztem. Szépen csengő, nyugodt hangja volt. Úgyd döntöttem ma kihagyom az öldöklést, hisz nekem is kell néha egy normális nap. Már amennyire normális lehet egy vámpir napja. Kérdésére megráztam a fejemet.
 - Nem... A kisfiú vámpir, a kislány meg vérfarkas... Ikrekként születtek pár hónappal ezelőtt és pár hónap múlva egy osztályba fognak járni veled. - mosolyogtam a lányra és az arcát fürkésztem, majd egy pillanatra ránéztem a két gyerekre és most jutott el a tudatomig, hogy nekem bekéne mutatkoznom nekik, hisz a nagymamájuk vagyok, vagy valami olyasmi... De ennek nem most volt itt az ideje.
2013.12.14. 14:46
Kiiwi

Figyelmesen bólogattam.
-Ma érkeztem. Amikor megtudtam, hogy lesz egy bál abba a gimibe, ahova járni fogok... áhh -legyintettem- nem hagyhattam ki. -folytattam nevetve. Körbenéztem a tömegen. A két kis apróság még mindig táncolt. De mintha nőttek volna. Felnőttesnek tűntek és nem láttam rajtuk a tipikus azt sem tudom, hogy hol vagyok nézést.
-Nem emberek igaz? -kérdeztem tekintetemmel még mindig a gyerekeket figyelve.
2013.12.14. 14:32
Vampire-Sziszi

 Újra belekortyoltam a borba, mikor Lilly kérdésére lettem figyelmes. Lenyeltem a számban lévő bort,majd válaszoltam neki.
 - Már elég régóta itt lakom... Na és te? Eddig még nem láttalak errfele.. - kérdeztem, majd újra kortyoltam a borból, már a fele hiányzott, szóval letettem a bárpultra. 
2013.12.14. 13:52
Kiiwi

Köszönt az egyik alaknak. Ryan. Miután leültünk és kérte az italt megköszöntem és beleszürcsöltem egy szívószállal.
-És mióta vagy itt? -kérdeztem kedvesen. Közben félig ránéztem az ismerőseimre. Nem aggódtak, legöbben még nevettek is. Így én is mosolyogtam és csak figyeltem az előttem ülő nőt/lányt. Megszerettem volna ismerni.
Keresztbe raktam a lábbam és ügyeltem arra, hogy véletlenül se rúgjam meg.
2013.12.14. 13:47
Vampire-Sziszi

 A bókom után ő is megdicsérte a ruhámat, mire még szélesebben elmosolyodtam.
 - Köszönöm. - mire azt mondta csak boroskólát kér bólintottam, gyengéden megragadtam a lány kezét és elindultunk a bárpult felé. Mikor odaértünk Ryannel és még két valakivel találtam szembe magamat. A vöröske angyal volt, a barna srác meg vérfarkas. Majdnem elfintorodtam, mikor megéreztem a vérfarkas bűzét, de végül uralkodtam magamon.
 - Szia Ryan. - vigyorogtam, majd tovább mentem a bápult másik felére. Ha akar úgyis utánnunk jön. Magammal húztam Lillyt és leültünk egy-egy székre.
 - Egy boroskólát kérek és egy pohár fehérbort. - mosolyogtam a pultos srácra, majd Lillyre pillantottam.
- Állom a mai piát. - még mindig édesen mosolyogtam. Pár másodperc múlva már előttünk is volt  a pia és kifizettem azt. Lassan kortyolgatni kezdtem a bort.

2013.12.14. 13:41
Vampire-Sziszi

 Bella néni és valami vámpir alak felénk tartott,mire halványan elmosolyodtam. Viszont mikor Bella azt mondta, hogy vigyázzon rám Rachel morcosan felnéztem Bellára.
 - Nem kell rám vigyázni...De egyébként nagyon csinos vagy. - vigyorogtam végül a szőke hajú angyallányra. Bella és a vámpir pasi után mentünk,majd valamiféle táncikálásba kezdtünk Rachelel. Reménykedtem benne, hogy nem fog kellenem ezt sokáig csinálni, de azért legyen az amit Rachel akar, igy hát elkezdtem, ide-da lépkedni.
2013.12.14. 13:32
Sophie

 
 

Hosszú időbe telt a táncparketre érnünk, mindenki nekünk jött ,mert senki sem látott a lábától, így egy kész labirintusnak számított az egész bálterem. Aztán megláttuk Bella nénit és elvigyorodva megörültem neki. -Hát persze ,hogy ügyelek rá.. majd lefoglalom.- engedelmeskedtem, aztán megfogtam a tesóm kezét és követtem Belláékat a parketra. Mondjuk nem hinném, hogy túl tudok járni Nath eszén és vigyázhatok rá.. de egy próbát megért, bár általában ő szokott inkább rám figyelni. Végre ott voltunk a tánctéren, egy új zene szólalt meg.. nem tudom mi volt a címe valami karácsonyi mix.. A derekamra tettem a bátyjám kezét én pedig az ő vállára. -Na ezért jó, hogy sok romantikus filmet nézek.. megtanulok táncolni..- mosolyogtam Nathre. -Bár a lépést én sem tudom, de mindegy is.. csak táncoljunk.- aztán összevissza lépegettem, próbáltam követni a felnőttek lábát, hátha megtanulom.

2013.12.14. 13:30
Kiiwi

Kedvesen féloldalasan elmosolyodtam a bók hallatán.
-Köszönöm... a tiéd is gyönyörű. -mondtam bár messze állt a fekete szín a szívemtől.
-Őőőő... hát, alkoholt nem iszok de egy enyhe kis boroskólára beneveznék. -mondtam folytott mosolyal és megindultunk a pult felé. Ott ült Dan és még két ember. Kedves mosolyal köszöntöttem a melletünk ülő társaságot majd Kath felé fordultam.
2013.12.14. 13:25
Vampire-Sziszi
 

Lilly. Akár a többiek nevét, az övét is jól elraktároztam az agyamban. És gimnazista... Hmm... Szóval valószinűleg ismerni fogja az ikreket...majd később. Ez tetszik. Édesen mosolyogva bókoltam az előttem álló lánynak,majd tovább beszéltem.
 - Nagyon csinos a ruhád. - mosolyogtam. - Meghivhatlak esetleg egy italra? Azt hiszem bort felszolgálnak most nektek is. - mondtam, viszont tudtam,hogy ez nem igy van. Valószinűleg majd vagy meg kell igéznem a pultost, hogy felejtse el, hogy Lillyvel bort itatok, vagy ki kell nyirnom, de egyik sem rettentett el, hisz Kathrine Pierce-t semmi sem tántoritja vissza.... Napi szinten gyilkolok..ugyan már...
2013.12.14. 13:17
Kiiwi

Épp a pulthoz készültem amikor ajtócsapódást hallttam a hátam mögül. Hátranéztem és egy vöröses bordós hajú lány állt fekete estélyiében. Magabiztosnak tűnt. Kedvesen rámosolyogtam mire ő megszólított. Kath.
-Hello. A nevem Lilly. Újjonc gimnazista. -nevettem halkan. Jobban végigmérve elég fiatalnak tűnt. Sötétbarna szem alacsony termetű lány. 10 centivel lehettem nagyobb nála. Kedves volt és udvarias. Nem jellemző az ilyen lányokra mint ő. És akkor eszembe jutott. Gondolatban fejbevágtam magam. Itt nem csak emberek vannak. Lehet, hogy valaki most is feni rám a fogát.
Pislogtam egyet kettőt és elmosolyodtam.
2013.12.14. 13:00
Vampire-Sziszi

 

 Hallottam valamiféle bálról, amit az iskolában szerveztek, úgy döntöttem, hogy a világ leghiresebb vámpirja nem maradhat ki semmiből. Szóval megtisztelem a többieket a jelenlétemmel. Felöltöztem a csodaszép ruhámba (ruci) és jól elkésve, de megérkeztem. Már a bejárati ajtó be volt csukva, szóval hihetelenül drámai volt a belépésem. Körbenéztem és gúnyosan elvigyorodtam. Vérfarkasok, vámpirok, emberek és angyalok. Hmm... Jól fogok szórakozni. A tűhegyes magassarkúmban és a csodás ruhámban  végigsétáltam a tömegen, mikor belebotlottam egy szőke hajú lányba (Lillybe) és elvigyorodtam.
 - Szia. A nevem Kath. És benned kit tisztelhetek meg? - kérdeztem. Igazából mindigis imádtam a bálokat és a nyüzsgést körülöttem.

2013.12.14. 12:02
Vampire-Sziszi

Öltönyben érkeztem, a csodaszép angyallányal az oldalamon. Mosolyogva figyeltem a lány lépteit, figyeltem, hogy el ne essen, mivel az neki szokása volt. Odamentünk az ikrekhez, köszöntünk nekik és néhány édes megjegyzést tettünk a ruhájukra, majd úgy döntöttem ideje táncolni.
 - Miss Semmitől sem félek királynő, felkérhetem egy táncra? - vigyorogtam édesen és felé nyújtottam hatalmas tenyeremet. Igazából nem szerettem volna túl sokáig maradni, mivel a bál rossz emlékeket ébreszt fel bennem...
2013.12.14. 11:52
Kiiwi

Estélyimbe léptem be a terembe. (LINK) Gyorsan körbenéztem a terembe és megláttam Dant. Gyorsan odaintettem mire ő teljesen ledöbbent én meg csak nevettem egyet. Beszélgetett nem akartam zavarni. Megláttam a nővéremet. Elállt a lélegzetem. Semmit nem válltozott. Beljebb léptem s mosolyogva figyeltem a táncoló párost. Merlin nem vett észre. Belemerült a beszélgetésbe. Továbbnéztem és megláttam két kisgyereket. Elmosolyodtam majd kutattam a tekintetek után. Hátha valaki... kicsi rá az esély...

2013.12.14. 11:45
Vampire-Sziszi

Nem gondoltam, hogy a készülődés könnyű lesz a két porontyal, vagyis inkább hárommal, mivel Shipet is szinte én öltöztettem fel. Megküzdöttem Natel, aki semmi áron nem akarta fel venni az öltönyét, Rachel nagyon gyorsan belebújt a ruhácskájába, miután  Shipnek is segitettem megkötni a nyakkendőjét én is felöltöztem (RUHA) , kisminkeltem magam és megcsináltam a hajamat. Végre elindultunk az iskola bálterme felé. Elég hamar odaértünk, belekaroltam Shipbe és megfogtam Rachel kezét. Beléptünk a bálterembe, mély levegőt vettem és elkezdtem imádkozni azért, hogy nehogy valami baj legyen a mai estén. Megbeszéltük a kicsikkel, hogy egyedül lehetnek, de vigyázzanak egymásra, igy hamar el is tüntek a szemünk elől, de próbáltam őket nem szem elől téveszteni, több kevesebb sikerrel. Ship felé fordultam, elmosolyodtam.
 - Na mit kezdjünk magunkal? - vigyorogtam halványan.

2013.12.14. 11:38
Sophie

 Annyira izgatott voltam az este miatt, egyszerre vártam is és tartottam is tőle. Imádok táncolni, de végignézni Brunot egy másik lánnyal nem lesz egy felemelő érzés. A hajam ki volt engedve, nem csináltam vele most semmi különöset és a ruhámmal sem öltöztem túl senkin.. elég egyszerű volt. ( ITT )  Igazából nem akartam fölvenni egy nagy estéit, abban úgysem érezném magam jól, és még mozogni is nehéz lenne benne. Átkaroltam Felixen, aztán sietősen beléptünk az ajtón, ahonnan egyből egy lépcső vezetett le a tánctérre.. aztán levonultunk a lépcsőn ( eléggé elkéstünk, szóval már mindenki itt volt  a városban aki számít ) . Nem akartam meglátni Brunot, próbáltam inkább nem a tömeget vizslatni, mert akkor úgy is észreveszem, egy másik lánnyal. Vártam, hogy felkérjen Felix egy táncra, és akkor persze egyből igent is mondok neki, de egyenlőre még nem tette meg. -Jajj Rachel.. Nathaniel, hogy ti milyen jól néztek ki..- dicsértem meg  a két kis csöpséget. Nagyon jóban voltam mindkettővel, hisz én szoktam rályuk vigyázni esténként ha úgy adódik. -Nath, aztán nem roszalkodni, ügyelj rá Rach..- kacsintottam egyett a lányra.

2013.12.14. 11:13
Vampire-Sziszi

     Nate

 Már vártam a mai napot, viszont megtudtam, hogy öltönyben kell jönni elment tőle a kedvem. Semmiféle képen nem akartam felvenni, mivel nagyon kényelmetlen volt és nem vehettem fel hozzá a kedvenc sapkámat. De most végül mégis öltönyben feszitettem a hugom mellett. Mivel Rachel ruhája csodaszép fehér volt, rajtam is fehér ing volt fekete nyakkendővel és az öltönyömmel. Rachel belémkarolt én pedig végignéztem rajta.
 - Csinos vagy, hugom . - kacsintottam, majd végignéztem a termen és én is azonnal kiszúrtam a csokiszökőkutat. A nyál összefutott a számban, és mikor méllyen beszivtam a körülöttem lévő angyalok illatát mégjobban összefutott a nyál a számban. Megéreztem Ryan bátyám illatát is és odakaptam a fejmet. Ryan bátyám és két másik személy beszélgetett, akiket nem ismertem túlságosan. De azt hiszem a lány valami Lola, vagy Lila... nem tudom... Visszapillantottam a mellettem ácsorgó szőke hugicámra és gonosz vigyorral az arcomon válaszoltam neki.
 - Még nem terveztem semmit, de az nem az jelenti, hogy nem is fogok. - nevettem fel, majd komolyabbra vettem a figurát.
 - Nem tudok táncolni, de felőlem menjünk . - Megfogtam Rachel kezét és a táncparkettre húztam, megragadtam a lány kezét,másik kezemet meg a derekára helyeztem és vártam, hogy Rachel elkezdjen táncolni és vezessen engem, mivel azt se tudtam, hogy hogyan kell....

2013.12.14. 10:54
Sophie

 Annyira izgatott voltam a mai naptól, már ezerszer elképzeltem az egész estét, ahogy a felnőttek táncolnak és persze mi is Nathel.. mintha már mi is nagyoknak számítanánk. A bálba persze az egész családdal érkeztünk, nem jöhettünk el ilyen későn már csak mi ketten.. A hajam csak simán kiengedve volt, ahogy máskor is szokott, hosszú ruhámat pedig végigsimítottam RUHA, aztán beléptünk a hatalmas ajtón. Felkellet néznem, hogy az embereket lássam, a nagy tömeghez képest olyan pici voltam, hogy simán eltudtam volna veszni is.. szerencsére ott volt a bátyjám.. meg persze a szüleim. -Juujj Nath, nézd azt a nagy csokiszökőkutat.- mutattam rá izgatottan egy édességre teli kis asztalkára. Gyorsan lerendeztük anyuékkal, hogy itt leszünk a közelbe csak ne kelljen egész nap rajtuk lógniuk, aztán indultunk is már a másik irányba. -Ugye nem terveztél ma semmi rosszaságot csinálni?- kérdeztem tőle aggódóan, mert nem lett volna jó, ha valakinek itt helyben kiszívja a vérét. -Menjünk inkább táncolni.- mosolyodtam el

2013.12.14. 09:57
Vampire-Sziszi
 

 Halkan felnevettem, mikor Rina megilletett egy "perverz állat" jelzővel. Szememmel végignéztem a báltermen menekülőajtók után kutatva... Egy,kettő, három. Ezaz, három lehetőségem is van. Meg lesz ez,Mike könnyű lez a szökés... Ahhww, de nem tehetem, mivel az angyalkákra kell vigyázni és szégyen lenne, ha pont a falkavezér lelépne. Gondolkodásomból az ébresztett csak fel, mikor az addig mellettem ácsorgó szőke leány elkezdett előre húzni. Megpillantottam Elodie-t és gondoltam, hogy ő lesz az, akihez annyira sietett Irina. Egy halvány vigyort erőltettem az arcomra és köszöntem a barna hajú lánynak.
 - Szia, Elodie. - mosolyogtam már valamivel őszintébben és végignéztem rajta, kétszer is. - Nagyon csinos vagy. - kacsintottam, majd Rina felé fordultam.
 - Körülnézek egy kicsit, jó? Itt hagyhatlak titeket egy pillanatra? - kérdeztem felvont szemöldökkel, közben egyszer az egyik lányra,másszor a másikra néztem.
2013.12.14. 09:54
Kiiwi

/Lua, Dan, Ryan/
Jaj nekem. Fáradtan és őrüld dühösen megráztam a fejem. Aztán valami megcsikarta az orromat. (Én csak így mondom)
-Biztos te vagy az a híres Ryan. -mosolyodtam el erőltetetten. Egyszeűen meglehetett volna folytani ezzel a merhetetlen rosszindulattal ami belőle áradt. Figyelmesen követtem a beszélgetést amit inkább Lua vezényelt le. Bólogattam majd körbenéztem a tömegen. Merlin épp valószínüleg az örzőjével táncolt. Vettem egy mély levegőt és visszanéztem a beszédpartnereimre.

 


/Merlin, Bruno/
Bruno behúzott a táncolók közé. Valami lassú, andalító zene szólt. Lassan ringatózva elkeztünk táncolni.
-Lehet, hogy te nem fogsz rálépni a lábamra de én igen. -mosolyodtam el gúnyosan. Majd meglátja.
-Kábé egy hónapja, hogy ideköltöztem... -kezdtem de megakadt a szemem Dan-en. Ott volt vele ő. A rémálmaim attya. Összeborzongtam. -és még egyszer sem láttalak. -folytattam folytott hangon.

2013.12.14. 09:48
Vampire-Sziszi

 A szám véget ért, én pedig megpörgettem Maire-t. Ez az emlék örökké az agyamba vésődött. A sok hülyeség után végre egy komolyabb bál...
 - Nos, kivettem a piercingjeimet is, és komolyabb kinézetre váltok. Persze ez nem azt jelenti, hogy megszabadult a perverz beszólásaitól meg a hülyeségeimtől . - nevettem fel halkan.
 - Van kedved esetleg meginni valamit? Bor? A bárpultnál még minden van, ameddig Lua meg nem issza a készletet. - sármosan elvigyorodtam és vártam a válaszát, közben pedig még mindig táncoltunk.
2013.12.14. 09:36
Vampire-Sziszi
 Dan könyörgő szaván megesett a szivem, mivelugye ő az őrzőm is meg minden. Éreztem azt a bizonyos érzést, amikor valaki titkol előtted valamit. Pont ki akartam bökni a csőrömön a dolgot, mikor megjelent a duma tárgya, vagyis inkább személye. Először meghökkentem. Nem számitottam rá, hogy eljön.... Végül felvontam a szemöldökömet és flegma hangon szóltam Ryanhez.
 - Tudod te azt... Nagyonis jól....És azt is tudod, hogy a bál összes sarkában van legalább egy farkas, szóval semmi esélyed. - nevettem fel kissé gonoszul. - De mivel én hivtalak el a bálba, eljöhetnél velem táncolni. - kacsintottam. - Viszont nem hagyom itt Dant, szóval majd csak később esetleg. - beszéltem össze-vissza a hülyeségeimet, valószinűleg az idegesség miatt. Nem akartam, hogy baja essék Ryannek, de tudtam, hogyha a közelébe megyek a heves indulatú David például azonnal nekiugrana...
2013.12.14. 09:23
bogu

 Mike mondatára megforgattam a szemem. Már valahogy hozzászoktam ezekhez, a hülyeségeihez.
- Perverz állat. – dünnyögtem az orrom alatt, elég hangosan, hogy meghallja, de közben elfordítottam a fejem. – Mike, gyere menjünk oda. – kaptam fel a fejem mikor megláttam egy ismerős arcot a tömegben és végre úgy látszott ő is keres valakit, aki elszórakoztatja majd.
- Elodie. – kiáltottam neki oda integetve, széles mosollyal az arcomon. Mikor közelebb értem lágyan megöleltem.
- Gyönyörű a ruhád. – mosolyogtam még mindig szélesen és aztán felpillantottam Mike-ra, hagytam hadd üdvözölje ő is a lányt. – Rose-ék, nem sokára itt lesznek, csak Nate nem nagyon akart ünneplőbe bújni. – a kisfiúnak sokáig kellett könyörögni, mire felvette a ruháját. Ezt onnan tudom, hogy Rose átsietett és azt mondta hogy figyeljünk addig Elodie-ra. – Mi újság? Olyan régen beszéltünk, talán az esküvőn utoljára? – Shipley és Rose esküvője egyértelműen felejthetetlen volt. Hajnalig táncoltunk és mulattunk. Mike utoljára akkor vághatott ilyen fancsali képet mikor Ship kimondta az igent.

2013.12.14. 09:12
bogu

Bruno-Merlin

A lány nemleges mondatára nem számítottam, nem volt tervem mit is mondhatnék. Lassan a hátam mögé néztem, ismerős arcokat kutatva és nemsokára meg is láttam, ahogyan David és Maire lassan andalognak a parketten és azt is, hogy Irina éppen Mike-ot vontatja be a terembe, de az sem kerülte el a figyelmem, hogy Lua és Dan éppen a bárpultnál beszélgetnek.
- Akkor táncolsz velem? – vontam fel a szemöldököm, és féloldalasan elmosolyodtam. – Ígérem, nem fogok a lábadra lépni. – végül nemleges választ meg sem hallva, belékaroltam és a táncparkettre vezettem. Lassan a derekára helyeztem a széles tenyeremet és a kezembe fogtam apró kézfejét.
- Na, Merlin mesélj valamit magadról. Mióta élsz itt? – kérdeztem, mert hogy én csak pár hónapja ha itt lehetek, de még sosem láttam őt erre. Mondjuk az is igaz, hogy az időm nagy részét a menedékházban töltöttem ami az erdő legmélyén van.  

2013.12.14. 08:58
bogu

Lua-Dan-Ryan

Egy fekete öltöny együttesben és fehér ingben léptem be a terembe. Az egész termet átitatta a büdös vérfarkasszag így önkéntelenül tántorodtam vissza egy pillanatra. Miért jöttem ide? Két oka is volt. A drága unokafivérem megbolondul, ha meglát itt és valószínűleg az egész kis családját azonnal figyelmezteti, hogy ne lépjen három méteres körzetembe. Három? Inkább húsz méteres körzetembe. Már el is feledkeztem arról az aprócska tényről, hogy családapa lett időközbe. Vicces. A másik ok, az pedig Lua volt. Nem nagyon érdekelt volna, ha feleslegesen vár rám, de ha már itt vagyok miért nem szédítjük el egy kicsit? Éppen úrrá lettem magamon és beléptem a terembe mikor szemem sarkából megláttam egy narancssárgás foltot. Sejthettem volna, hogy a bárpultnál üldögél valami sráccal. Lassan közelebb léptem és a szemem végigfutott zöld ruháján, és a kivillanó combján. Éppen mögötte álltam meg és a fiú mondatára, lassan megfordultam majd kérdőn kiléptem mögüle.
- Igen Lua. Én is tudni akarom, mit titkolsz. – vigyorodtam el, de egy pillanat alatt lehervadt az arcomról a mosoly. Felkeveredett a gyomrom a fiú illatára. Vérfarkas. Undorító. Szerencséjük az angyaloknak hogy nem érzik ezt az undorító izét ami körüllengi őket. 

2013.12.13. 23:16
Kiiwi

Lua elmosolyodott. A legmélyebb bugyraimban éreztem, hogy Ryan név mond neki valamit. Halkan folytattam.
-Lua... kérlek szépen mond el amit eltitkolsz! -kérleltem komoran. A vérszívók nem tréfálnak. Ha Luát valaki megharapta az az én hibám. Nem vigyáztam rá kellő képen és ezt senki nem bocsátaná meg nekem. Egy feladatom volt. Nem fogadhatok el nemleges választ.

2013.12.13. 23:10
Vampire-Sziszi

 Mikor meghallottam Ryan nevét egy felettébb érdekes vigyor jelent meg az arcomon, viszont azért kissé megremegtem. Azaz érzés,mikor belém harapott. Mámoritó... A kalandozásomból egy ismeretlen srác hangja ébresztett fel, aki táncolni hivott, én viszont elintéztem egy "Bocs,de nem érek rá" válasszal. Nem szóltam semmit, egésszen elhalkultam. Igy inkább kértem még egy pohár likőrt,amit fél másodperc alatt lehúztam. Kértem egyek Dan-nek is és figyeltem a fiú mozdulatait.

2013.12.13. 23:06
Riora


Mosolyogva vettem fel én is a helyes tartást, aztán lassan táncolni kezdtünk. El sem hittem, David hirtelen mekkora átalakuláson ment keresztül, s mégjobban meglepődtem, mikor felhívta a figyelmem a hajára, ami most tényleg máshogy állt. Nem is tudom, hogy nem vettem ezt eddig észre.
- Nagyon más lett. De tetszik így is. Hogyhogy váltottál? - Estem ki a szerepemből hirtelen, aztán kínosan elnevettem magam. - Bocs, a francia nem tartozik a hatáskörömbe. - Vigyorogtam rá, miközben táncoltunk tovább. El kellett ismernem, hogy jól táncol, nagyon is, amit elsőre nem biztos, hogy megmondtam volna főleg azok után, hogy a mi első találkozásunk minden volt, csak hagyományos nem.

2013.12.13. 23:03
Kiiwi

Elmosolyodtam a kérdésen.
-Nem igazán. Találkoztam egy hello erejéig Irinával. Merlin beszélt a vámpírokról. Ryanről. -mondtam monoton módon sorolva. Mintha Lua megremegett volna. Lehet, hogy rosszúl láttam de odakaptam a fejem. Bíztató mosolyal néztem a lányra fürkészve az arcát. Minden apró jelet jól megfigyelve.

2013.12.13. 22:58
Vampire-Sziszi

Mikor válaszolt nagy vigyorral az arcomon újra vállba veregettem.
 - Te vagy az én emberem! - nevettem,majd leültünk két székre, Dan megrendelte a dolgot és a helyes pultos fél perc múlva elénk is csúsztatta a két poharat a likőrrel.
 - Egészségedre! - koccintottunk ,majd lehúztam az egészet. Igazából már mestere voltam az ivásnak, még akkoris ha nem szoktam hulla részegen haza tántorogni..
 - Na és? Barátkoztál már valakikkel? - mosolyogtam.
2013.12.13. 22:52
Kiiwi

Hangosan felnevettem.
-Még mit nem! -vigyorogtam. Követtem a lány tekintetét.
-Ja...-biccentettem elgondolkodva. -megiszom.
Leültünk az két székhez. Kértem két likőrt.
-Egészségedre! -nevettem és beleittam. Néztem ahyogy Lua is megissza majd mosolyogva figyeltem.

2013.12.13. 22:48
Vampire-Sziszi

 Felemelt fejjel, úriemberes tekintettel néztem előre,mikor megdicsért engem is és beletúrtam a hajamba.
 - Na és az új frizurám hogy tetszik,mademoiselle? - vigyorogtam,majd mikor  Maire felkért egy táncra elnevettem magam,megragadtam aprócska kezét, másik kezemet pedig a derekára helyeztem és lassú táncikálásba kezdtünk.
2013.12.13. 22:44
Vampire-Sziszi

Mosolyogtam,majd a vállba ütögettem,mikor azt mondta valamivel jobb már a harc.
 - Na lassan te leszel az új falkavezér. - nevettem fel, mivel tudtam hogy azért ahhoz még rengeteget kell tanulnia... Utolsó kérdésére beleharaptam most is tűzpiros ajkaimba,majd válaszoltam.
 - Őhmm... Nem igazán.... - mondtam,majd a bárpult felé intettem. - Szereted a likőrt? - kacsintottam.
2013.12.13. 22:32
Kiiwi

Elismerő arccal bólogattam. Óvatosan megigazította a haját ami ezután lágyan omlott a  vállára.
-Természetesen pocsékul... de már jobb mint volt. -nevettem. Ment a harc... úgy ahogy. Nehezen megy a koncentráció, ha az aki miatt tanulsz harcolni, elkóborol és diszkóba jár úgy, hogy te ezt nem is sejted.
-És volt valami vámpíros szituáció amíg távol voltam? -nevettem.

2013.12.13. 22:26
Vampire-Sziszi

 Lágyan mosolyogva táncoltunk Dan-el és hallgattam a szavait,majd válaszoltam neki.
 - Gördeszkáztam, téged kerestelek, másokat kerestem, discoba jártam... - vigyorogtam, majd ösztönösen, a nyakam bal felén megigazitottam a hajamat, hogy Dan véletlenül se vegye észre a vámpir harapást.
 - Na és hogy megy a harc? Vagy amit gyakoroltál? - kérdeztem érdeklődő pillantással.
2013.12.13. 22:26
Riora


Kíváncsian nézelődtem és gyönyörködtem a báli forgatagban. Nagyon vidám hangulatban voltam és már a karácsonyt is alig vártam. Viszonylag félreeső helyen álltam, ám így sem lepődtem meg, mikor valaki felkapott. Tőle ezt már egyszerűen megszoktam. Rögtön a táncparkettre sietett és hamar szembefordított magával.
- Szia. - Öleltem meg, egy pár pillanatra a vállára hajtva a fejem, de ehhez lábujjhegyre kellett, hogy álljak. - Te is nagyon elegáns vagy. - Néztem fel rá mosolyogva, aztán egy rövid körbenézés után tudomásul vettem, hogy mindenki táncol körülöttünk.
- Hmm uram, megtisztelne egy tánccal? - Néztem rá finom mosollyal. Imádtam táncolni és egyesek szerint tudtam is, csak kicsit már rég volt rá alkalmam. Igazából nem nagyon tudtam elképzelni, hogy David-del ilyen helyen fogunk majd szórakozni, ő valahogy sokkal inkább a discos típusnak tűnt, de örültem az ellenkezőjének, mert én viszont pont nem az volta, aki az éjjeli klubokba jár. Szóval reméltem, hogy kellemesen érezzük majd magunkat.

2013.12.13. 22:21
Vampire-Sziszi

 Sóhajtottam egyet,majd az orrom alatt elmotyogtam egy mondatot.
 - Én jöjjek el veled egy rohadt bálba, de te még ha könyörögnék is akkor sem jönnél el velem egy night clubba... - duzzogtam tovább, de közben hallgattam Irina szavait. A Mikulásos cuccra csak perverzen elmosolyodtam, viszont pár másodperc múlva válaszra késztettem magam.
 - Majd a bál után megmutatom a Mikulásomat és kivánhatsz tőle valamit. - nevettem fel halkan, aztán utolsó két mondatára csak bólintottam és elindultunk egy asztal felé.
2013.12.13. 22:21
Kiiwi

Elfintorodtam a válaszára. A szemembe hazudott. Végül csak nevetve megráztam a fejem. A kérdésre újra ránéztem. Már majdnem rávágtam volna, hogy nem, nem tudok táncolni. Ekkor azonban berángatott a parketre.
-Oh kösz jól vagyok... Gyakoroltam... Edzettem... Kerestelek... nagyjából ennyi. -nevettem. Lágyan ringatóztunk a zene ritmusára.
-És te milyen őrültségeket csináltál? -tettem fel a kérdést kacagva.

2013.12.13. 22:16
Vampire-Sziszi

Amikor éppen a pultos sráccal flörtölgettem a hátam mögül meghallottam Dan hangját. Szélesen vigyorogva felé fordultam és átöleltem,majd elhúzódtam tőle.
 - Szia, Dan... Persze, sosem szoktam túlzásba vinni. - hazudtam, egy huncut kacagás kiséretében.
 - Tudsz táncolni? - intettem a táncoló emberek felé. Nagy levegőt vettem, aztán levettem a lábamról a magassarkúkat, a táskámból pedig előtúrtam a szürke szegecses balerina cipőmet, ami nem illett túlságosan a ruhámhoz, de kényelmesebb volt. Eldobtam a magassarkúkat és megragadtam Dan kezét, a válaszát pedig meg sem vártam, hanem a táncparkettre húztam. Megragadtam a jobb kezét, a bal kezét pedig a csipőmre helyeztem. A zene ritmusára elkezdtünk táncolni.
 - Hogy vagy, drága őrzőm? - vigyorogtam.
2013.12.13. 22:10
Kiiwi

Fekete öltönyben léptem be a terembe. A hely televolt emberekkel és ez egy csöppet zavart. A feléből lehet, hogy áldozat lesz. Körülnéztem hátha meglátom Merlint vagy Luat. A barnahajú lányt már meg is pillantotam. Odaintettem és ekkor vettem észre a vörösebbet. Odasiettem.
-Lua... ugye csak mértékkel? -kérdeztem félve. Nem igazán ismertem, de eltudtam róla kézelni egy s mást. Elővigyázatos voltam.

2013.12.13. 22:05
bogu

 Egy karácsonyi bál csak jó mulatság lehet, nem? Legalábbis ezzel a gondolattal léptem be a bálterembe, ahová magammal ráncigáltam a barátomat is. Mike ha tehetné ordítva és sikítva rohanna ki a csodálatosan feldíszített teremből, ebben biztos voltam. Az egész elvarázsolt, a lassan táncoló párok, a halk zene ami még éppen annyira volt hangos, hogy ne kelljen túlordítani ha beszélgetni szeretnénk és a csodálatos a terem túlsó végében magasodó karácsonyfa.
- Az egész olyan gyönyörű Mike. Nem mondhatod, hogy nem élvezed. – mosolyogtam még mindig újra és újra körbejáratva a szememet a szobán. Végül nem tehettem, hogy nem kérdezem meg ezért izgatottan fordultam felé. – Ugye a Mikulás is itt van? – pislogtam kék szemeimmel játékosan és a bal kezemmel megemeltem a ruhám (link) hogy nehogy véletlenül rátapossak. – Talán még nem oylan késő kívánnom valamit ugye? – ábrándoztam a karácsonyfára nézve. Éreztem, hogy a jelenlévők többsége ember de rengeteg természetfölötti is van, részben vámpírok is. Amikor arra gondoltam, hogy Bella is egy vérszívó társaságába fog érkezni egyből elhúztam a szám.
- Ne feledd, hogy szemmel kell tartanunk Bellát és a kis udvarlóját. De attól, még érezhetjük magunkat jól. – mosolyodtam el újra és ösztönösen a hajamba túrtam volna, de aztán rájöttem, hogy csak széttúrnám a laza kontyot.
- Nézd, nézd ott vannak a többiek. – kaptam fel a fejem, mikor a tömegben megláttam egy tűzvörös hajkoronát. de sajnos olyan hamar el is vesztettem azt a szemem elől.

2013.12.13. 22:03
Vampire-Sziszi

 

Nem voltam az a bálozó tipus, de mivel itt is tudok szórakozni eljöttem hát...Szépen kisminkelve, egy csodaszép ruhában (EZ a ruha) beléptem a bálterembe. Narancssárgás hajam lágyan a vállamra hullt,mivel utáltam összefogni, és igy a vámpirok is később érzik meg az illatomat... Ahogy beléptem az ajtón a szél felkapta ruhám alsó részét és pár hajtincsemet is, igy drámai belépést kölcsönzött nekem. Ezüstös, tűsarkú cipőmmel a bárpult felé topogtam és kértem egy wisky-t, amit hamar le is nyeltem. Nézelődtem, hátha meglátom Dan-t,mivel már rég nem beszéltem vele, viszont sehol sem láttam.

2013.12.13. 21:53
Vampire-Sziszi

 

 Már nagyon vártam a bált, mindigis szerettem táncolni, főleg az ilyesfajta táncokat kedveltem. Minden álmom az volt, hogy Mairevel egyszer egy lassú,romantikus zenére fogunk táncolni. Mára úgy döntöttem nem viszem túlzásba a perverzedést és inkább a romantikus oldalamat részesitem előnyben. Az ajtó mellett állva figyeltem a ki és be lépő embereket. Megpilantottam Maire-t és a tömegen átverekedtem magam, hátulról felkaptam Maire-t,mint a menyasszonyokat szokták és a táncparkettre siettem vele. Lassan leeresztettem lábait a földre és kezeimmel átkulcsoltam a derekát és a homlokára nyomtam egy puszit.
 - Szia. Nagyon csinos vagy. - vigyorogtam.

2013.12.13. 21:53
Kiiwi

Kedvesen bólintottam majd körbenéztem. Egy két furcsa pillantást kaptunk de egy legyintéssel elintéztem.
-Igen hallottam párat. -nevettem és visszagondoltam a gyerekkori meséimre. Amikor átterelődött a szó a vérszívókra összerezzentem.
-Volt már szerencsém találkozni Ryannel. Elbűvölő egyéniség...-motyogtam zavartan. Azóta néha rémálmok zavarják meg amúgy csendes éjszakámat.
-Köszönöm szépen nem kérek semmit. -vágtam rá a választ arra a kérdésre amire nem is emlékeztem, hogy feltették. Belépett egy újabb férfi. A párjával.

2013.12.13. 21:46
Riora


Nagyon izgatott voltam már a bál miatt, mert hosszú ideje nem voltam már ilyenen. Amikor régebben megfordultam ilyesféle eseményeken akkor sem volt sok időm szórakozni, mert hagyományőrzőbb helyeken ezt még élő zenekarral dobták fel, szóval én is inkább szórakoztattam, mint mulattam a néppel, persze azt is élveztem .De most örültem, hogy a másik oldalról élhetem át a mai estét és egyaránt reménykedtem abban, hogy találkozom régi ismerősökkel és újakat is szerzek. Egy ízléses, de szolíd ezüst színű estéjiben érkeztem a helyszínre, s ahogy beléptem az ajtón rögtön körbe is néztem, bár a tömegtől örültem, hogy nem lett rögtön klausztrofóbiám.Zöld színű, szerintem lélegzetelállító, mégis megnyugtató benyomást keltő ruhát választottam a mai alkalomra és a magam csendességével libbentem be a terembe. Nem nagyon gondoltam, hogy valaki észrevesz, bár addig jó, és, ha mégis, lehetőleg ne egy vámpír legyen az. Körbenéztem, Rose-t egyelőre sehol sem láttam. Lassan beljebb sétáltam és igyekeztem elvegyülni a tömegben.

2013.12.13. 21:45
Vampire-Sziszi

 

Hihetetlenül morcos arccal, a fekete öltönyömben és a nyakkendőmben Rinával az oldalamon beléptünk a bálteremben. Ahogy azt az arcomon is láthatták semmi kedvem nem volt itt lenni, de Irina mindenre rákényszerit...Átléptük az ajtó küszöbét és körülnéztem a termen. Az az irdatlan vámpir bűz azonnal megcsapta az orromat, mire elfintorodtam és odasúgtam Rinának.
 - Muszáj itt lennem, szivem? - még mindig morcos arcot vágtam, közben viszont jobb karommal átkaroltam a mellettem lévő gyönyörűen felöltözött barátnőm derekát.

2013.12.13. 21:44
bogu

Tartottam a szemkontaktust, egyenesen a szemébe néztem miközben válaszolt.
- Merlin, örülök. – nyújtottam neki kezet egy halvány mosollyal. – Szólíts nyugodtan Brunonak, azt hiszem az elkövetkezendő pár évtizedet egymás szomszédságában fogjuk leélni. – nyilván nem így kell bemutatkozni valakinek. Nem is szoktam ilyen őrült dolgokat mondani, mert ha valaki ezt kívülről nézi valószínűleg olyan mintha elment volna a józan eszem. – Hallottad a meséket az vérfarkas- angyal kapcsolatokról, ugye? – kérdeztem, és próbáltam kedves de nem túl arcba lihegősen viselkedni. – Csak annyit kérek, egy bizonyos Felix nevű vámpír közelébe ne menj. – néztem lopva őt keresve, de szerencsére még az édes kis álompár nem volt itt.  A bárpult felé néztem amit valószínűleg átmenetileg üzemeltethetnek itt.
- Hmm, nem kérsz valamit inni? – néztem rá óvatosan és lopva körbenéztem ismerős arcok után kutatva. Jobb ha nem sokára a falka is megismeri ezt a lányt, mert nagy valószínűséggel sok időt fog velünk eltölteni. 

2013.12.13. 21:32
Kiiwi

Kattints a képre a teljes mérethez!

Lágy zene féle szólt a hangszórókból. Már elkezdtem unni magam amikor valami fura érzés lett úrrá rajtam. Hírtelen elkaptam a tekintetem a tömegről és az ajtó felé pillantottam. Ott lépett be ő. Láttam ahyogy észrevett én pedig egy mosolyt engedtem meg felé. Valami vonzott felé és nem szerelmi töltetű volt és ezt láttam rajta is. Egyszerű biztonság áradt felőle. Tudtam, hogy ő az, de vajon nem csalnak az ösztöneim? Féloldalasan feléfordultam mire ő köszönt.
-Szia! -mosolyogtam felé. -Merlin Jorn. -mutatkoztam be.
2013.12.13. 21:23
bogu

 Nem nagyon akartam eljönni a bálba. Azt hiszem az egész elég egyértelmű, Bella és Felix a nyilvánosság előtt fogják egymást nyalni falni én meg felmászok a falra. Ez nagyjából az esti programom és senki sem tudott feldobni. Őszintén szólva csak Irina tudott elrángatni, és keményen beszélni velem, állítólag az a kis vérszívó mondott neki valamit egy angyalról akit őriznem kell ezentúl. Eleinte féltem, hogy a szőke lány csak szívatott és semmi ilyesmiről nem volt szó, de aztán csak eljöttem. Végül is a bálok is egy bulik nem? A bulik pedig nem mehetnek nélkülem, ezt még tizenévesen fogadtam meg. Hamarabb eljöttem, legalábbis Bella előtt, nem volt kedvem végignézni, ahogyan kiöltözve levonul a lépcsőn (nagy valószínűséggel gyönyörű lesz) és szenvedélyes csókokat váltanak Felixxel. Nem volt elég jó a gyomrom ehhez. Időközben beléptem az iskola báltermébe és azonnal odakaptam a fejem ahol a lány állt. Ahogyan Mike és David mesélt erről az egészről kezdett beigazolódni. Az egész csak egy ösztönös lépés volt felé és mintha mágnesek húztak volna oda. Nem mondanám, hogy szeretőnként vagy testvérként szerettem. Egyszerűen csak úgy éreztem őt az életem árán is megvédem noha még a nevét sem tudom. Úgy két méterre álltam meg tőle, fekete öltönyt és égkék inget viseltem, egy fekete öltönynadrággal. Lassan oldalra billentettem a fejem, és végigmértem magamnak. Szép lány volt, de ugyan már minden angyal kivételesen gyönyörű.
- Szia. – böktem neki oda. Kíváncsi voltam, ő is érzi ezt az egészet mint én. 

2013.12.13. 20:57
Kiiwi

Kattints a képre a teljes mérethez!

Egyszerű fekete estélyimbe libbentem be a terembe. A hely televolt emberekkel. A feléről tudtam, hogy nem természetfeletti. Sóhajtottam egyet majd körülnéztem. Páztáztam a tömeget de nem láttam ismerősöket. Elhúztam a szám és csak reménykedtem, hogy nem egyedül leszek.
2013.12.13. 20:49
Vampire-Sziszi

    Amelia igazgatónő.

 Aranyszinű ruhámban bevonultam a már tele emberekkel lévő bálterembe. Felléptem az emelvényre, bekapcsoltam a mikrofont és megnyitottam a bált.
 - Pár nappal ezelőtt az iskola úgy döntött szervez az egéssz város számára egy bált, a Karácsonyi Bált. Üdvözlöm mind a diákokat,mind az itt jelenlévő hölgyeket és urakat....(folytatja a felesleges beszédet) - a beszéd után hivatalosan is megnyitottam a bált és a zene lassan elindult....

 
Bogu videója az oldalról :)


Köszönjük a videót Bogunak! :*

 
Party/Weather


Party:

 

Mikor?:
Hol?:
Hánykor?:
Szervező:
Öltözet:
Meghivottak:

Bulit szervezni a karakter kérésnél lehet!

Időjárás


A hideg mostmár egész napra érvényes. A csípős időre való tekintettel egyre többen húznak kabátot és nagyban megnőtt a forrart bor iránti igény. Sokan járkálnak a főtéren, készülődve az ünnepekre. Mindenki vigyázzon a nyakára!

Nappal/Éjszaka
3° - 12° / (-3°) - 7°

 

Aranyköpések
- a szerep közben elhangzott aranyköpések :D hallottál egy jót? ird hát ide le

 
Login
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Visitors
Indulás: 2011-09-05
 
LoversIrina Bryson+ Mike Dearmen = <3
x y + x y = 
x y + x y = 

 

 
Elite

/Bárki kikerülhet, kivétel nincs!/

//anchoragerpg.gportal.hu/
//cryingheart.gportal.hu/
http://tamtamsbrain.blogspot.hu/
//the-host.gportal.hu/
//higurashi-no-naku.gportal.hu/
//thisisadream.gportal.hu/
//anderwelt.gportal.hu/
//rosenberg-rpg.gportal.hu/
//ninwuhr.gportal.hu/
//purgatory.gportal.hu/
//szerepgame.gportal.hu/
//virtual-diva.gportal.hu/
//wolfmagin.gportal.hu/
//city-of-phoenix.gportal.hu/
//dangerdays.gportal.hu/
//my-story-rpg.gportal.hu/
//frpg.gportal.hu/
//new-heaven-rpg.gportal.hu/
http://lazabab.blogspot.hu/
//scarlet-lights.gportal.hu/
//romeojulia.szerep.gportal.hu/

 

 

CSS Codes


Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha