Vampire-Night...Éldd át a természetfeletti lények világát!

 

Navigations

 vampire-night.gp testvéroldala~Wonderland
Az oldal testvéreoldala, ahol elolvashatod mi történik Wonderlandben.
VK
- Vendégkönyv
HK - Hírdetések
 

Hali! ^^ Ez egy szerepjátékos oldal a természetfeletti lények kedvelőinek. Ám akik inkább az emberek kedvelői azoknak lehetőségükben áll angyalokkal, emberekkel és boszorkányokkal szerepezni. Az angyalok képesek "visszahúzni" avagy elrejteni a szárnyukat, tehát ekkor úgy  néznek ki mint a valódi emberek és úgy is viselkednek. Ők nem állnak egyik oldalon sem, mig a vámpirok és a vérfarkasok között örökös harc dúl. De vannak kivételek...Némelyik vámpir és vérfarkas nagyon jó kapcsolatba tud kerülni, amit viszont a többiek nem néznek jó szemmel. Most térjünk át a városra,ahol élnek. A neve Wonderland. Ez egy kis város, majdnem falu. Csodaszép hely, sok szórakozóhellyel és parkokkal. Jó szórakozást!

Elsősorban olvasd el a Szabályokat. Aztán Kérj egy karaktert. Nézd meg a Lakosokat. A Városban tudsz szerepezni. A Főoldalon nézd meg a frissitéseket.

~Régebbi szerepek~

 
Am I here?

Itt tudhatod meg, fent vagyunk-e. Ha  van kirakva akkor nem vagyunk itt, de ha  - t látsz, valószínűleg az oldalon ténykedünk, vagy épp játszunk. Nézz körül bátran és írj chatben ha kérdésed/kérésed van! :)

Sziszikee: 
Bogu: 
Sophie: 
Kiiwi: 

Utolsó frissítés, illetve ekkor jöttünk fel utoljára: 2015.03.01.

 
School

Ha 14-18 èves a karaktered a Wonderland Gimi-be jàr. Nèzd meg a Sulisokat. A suli Irodàjàba le tudod írni, hogy miben jò a karaktered. A suliban sokszor bálokat ès bulikat is szerveznek. A sulibálokat és a bulikat a Bálteremben tartják.

 
Guardians and Angels

1. Falka
 Bella Turnish: Irina Bryson & Mike Dearman
Lua Hathaway: Dan Maccon
Merlin Jorn: Matteo Derevine
Leah Adamsky: Wade Bennett 
& Rachel Agdal Osmer

2. Falka
Zoe Peterson-Arthur Metson
Salamon Carpenter - Tamar Angeloak
Electra West: Alexander Wings & Emily Jean Freifire
Ben Adamsky: Ruby Goldman & Jennessa Wings

 

 

 
 

 

 

Vendégkönyv
[2-1]

2014.06.04. 17:30 Idézet
Zara

Helló! Csak hozok néhány ötletet :) ; a vérfarkasolnal lehetne olyan,hogy kóborok || szintén a vérfarkasoknal, hogy ha egy bizonyos számú verfarkas tomorul, akkor lehetne létrehozni egy sajat falkát || a falkaknak lehetne nevuk, nem csak 1. és 2. falka. || lehessen lefagyasztani egy karaktert, hogyha pl elutazik,de még vissza fog jonni || a szerepben született gyerekek -verfarkas es boszorkány- gyorsabban nojenek,mert ugye csak természetfelettiek || egy idő múlva keletkezhetne egy új faj; vermacska


Köszönjük az ötleteket Zara!
 A falkákat illetően egyenlőre még nem szeretnénk akkora teret engedni, hogy bárki létrehozhasson egy falkát, hiszen akkor annyi csoport fog rohangálni, hogy nem is tudjuk majd követni. Természetesen lehet kérni tőlünk, hogy alapítsunk egy falkát valaki vezetésével, de azt ki kell érdemelni és át kell beszélnünk az illetékessel a fontosabb dolgokat.
 Ami a neveket illeti, mi is gondolkodunk. Ha van valami ötleted a falkák elnevezését illetően, nagyon nagy szeretettel várjuk akár ide akár a chatbe.
 A lefagyasztást mi AFK-nak hívjuk és jelenleg is 4 karakter "le van fagyasztva". A karaktereknél fel is vannak tűntetve, hogy kik ezek.
 A farkas és a vámpír gyerekek gyorsabban nőnek. Példának okáért Rachel és Nate babaként kezdte pájafutását, de mára felnőttek. Pár hét alatt nőttek egy nagyot.
 Az új fajt pedig még megbeszélem a többiekkel. Nekem személyesen nincs ellenvetésem, főleg, hogy olvastam a sorozatot ami vérmacskákról szól. Lehetséges, hogy te is onnan szedted, minden esetre megkérdezem a szerkesztőket. Majd meglátjuk. :)
 Mégegyszer köszönjük az ötleteket.

~Kiiwi


2013.11.04. 21:52 Idézet

Előző részek tartalmából: 

Kathrine Pierce a legősibb vámpír, aki szerelmes lett egy vérfarkasba. Ez a szerelem pedig kölcsönös volt ezért megszületett a világ első hibridje Rosemarie.A vérfarkasok megtudták, hogy egy vámpírral van együtt az egyik tag ezért megölték. Kathrine a szomorúság miatt kifordult magából. Évek teltek és múltak, közben Kathrine nem mondta el Rose-nak, hogy ő az anyja, hanem fogságba tartotta ezért Rose elég hamar megutálta. Kathrine falni kezdte az életet, embereket változtatott át köztük Shipley Osmert is. Eközben a világ másik oldalán barátságok szövődtek három fiú között. Mike, David és Bruno vérfarkasok voltak és jó barátok. Sokáig csak bulizásból állt az életük, míg végül Mike és David ide nem telepedtek Wonderlandbe és Bruno hátra maradt. Itt megismertek egy látót, Chert aki végül Davidet egy angyal mellé rendelte, akinek a neve Lisabelle volt, Cher féltestvére. Csak, hogy nem egyedül kellett őriznie ezt az angyalt, hanem egy vörös hajú harcias teremtéssel Maire-el együtt. Végül teltek a hetek, és a fiúk falkát alapítottak miután csatlakozott egy szőke kelekótya lány is a kisebb csapatukhoz, Irina. Egyik nap a tisztáson gyakoroltak mikor egy vörös hajú különös teremtés zihálva megjelent a tisztáson. Egy hibrid. Mégpedig Rosemarie. A farkasok azonnal befogadták a lányt és így öt főre tágult a falkájuk száma. Azt egy cseppet sem sejtették, hogy Rose anyja Kathrine rettentő dühös lesz. Eközben Mike és Irina egymásba szerettek, és David és Maire között is látszott valami kialakulni. Közben felbukkant Kathrine is Wonderlandbe, és hamar régi cinkosára akadt egy vámpír, Ryan Osmer személyében. Kathrine megölte Chert mint bosszúként egy régebbi sérelméért és utána elment miszerint megöleti magát a farksokkal. Ryan pár napra magába süllyedt egyetlen ’barátja’ elvesztése miatt és elmondta a fiatal Rosenak hogy Kathrine volt az Anyja. Aztán Kath újra felbukkant, miszerint simán elintézte a farkasokat. Bella Turnish újabb nevelőcsaládhoz került Wonderlandbe akik elől újra titkolhatta, hogy az ereiben angyali vér csörgedezik. Eközben pedig felbukkant egy új látó, Felix. Mindenki értetlenül állt az egész előtt, ezek szerint ő lesz Cher utódja egy vámpír? Felix is csak akkor döbbent rá feladatára mikor Bella Turnish vérét itta, Irina és Mike jelent meg a szemei előtt. Wonderland szerelmespárja így kapta védelme alá Bellát. Hogy mi is történik most? A levegő kezd felforrósodni, ugyanis Kathrine újabb tervet eszelt ki magának. Mike Dearman az egyike azoknak a vérfarkasoknak leszármazottainak, akik megölték az egykori szerelmét, ezért barátnője elrablásával készül bosszút állni. De vajon a falka tűrni fogja mindezt? Kathrinet pedig az sem fogja kibillenteni a tervéből hogy, felbukkan egy másik hibrid? Ezek szerint nem csak Rosemarie az egyetlen ilyen a Földön? Mi történik, ha Bruno újra feltűnik a színen, a múlt egy darabkájával? Ezekre a kérdésekre, egyenlőre senki sem tudja a választ.


[2-1]

 
Bogu videója az oldalról :)


Köszönjük a videót Bogunak! :*

 
Party/Weather


Party:

 

Mikor?:
Hol?:
Hánykor?:
Szervező:
Öltözet:
Meghivottak:

Bulit szervezni a karakter kérésnél lehet!

Időjárás


A hideg mostmár egész napra érvényes. A csípős időre való tekintettel egyre többen húznak kabátot és nagyban megnőtt a forrart bor iránti igény. Sokan járkálnak a főtéren, készülődve az ünnepekre. Mindenki vigyázzon a nyakára!

Nappal/Éjszaka
3° - 12° / (-3°) - 7°

 

Aranyköpések
- a szerep közben elhangzott aranyköpések :D hallottál egy jót? ird hát ide le

 
Login
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Visitors
Indulás: 2011-09-05
 
LoversIrina Bryson+ Mike Dearmen = <3
x y + x y = 
x y + x y = 

 

 
Elite

/Bárki kikerülhet, kivétel nincs!/

http://anchoragerpg.gportal.hu/
http://cryingheart.gportal.hu/
http://tamtamsbrain.blogspot.hu/
http://the-host.gportal.hu/
http://higurashi-no-naku.gportal.hu/
http://thisisadream.gportal.hu/
http://anderwelt.gportal.hu/
http://rosenberg-rpg.gportal.hu/
http://ninwuhr.gportal.hu/
http://purgatory.gportal.hu/
http://szerepgame.gportal.hu/
http://virtual-diva.gportal.hu/
http://wolfmagin.gportal.hu/
http://city-of-phoenix.gportal.hu/
http://dangerdays.gportal.hu/
http://my-story-rpg.gportal.hu/
http://frpg.gportal.hu/
http://new-heaven-rpg.gportal.hu/
http://lazabab.blogspot.hu/
http://scarlet-lights.gportal.hu/
http://romeojulia.szerep.gportal.hu/

 

 

CSS Codes


Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend    *****    Még nagyon az év elején járunk, most rendelj születési horoszkópot az ajándék 3 év elõrejelzés és ingyenes konzultáció!!    *****    Pánikenyhítõ poszt a Histórián. Superuser jelen. És TE merre jársz? Kattints!