Vampire-Night...Éldd át a természetfeletti lények világát!

 

Navigations

 vampire-night.gp testvéroldala~Wonderland
Az oldal testvéreoldala, ahol elolvashatod mi történik Wonderlandben.
VK
- Vendégkönyv
HK - Hírdetések
 

Hali! ^^ Ez egy szerepjátékos oldal a természetfeletti lények kedvelőinek. Ám akik inkább az emberek kedvelői azoknak lehetőségükben áll angyalokkal, emberekkel és boszorkányokkal szerepezni. Az angyalok képesek "visszahúzni" avagy elrejteni a szárnyukat, tehát ekkor úgy  néznek ki mint a valódi emberek és úgy is viselkednek. Ők nem állnak egyik oldalon sem, mig a vámpirok és a vérfarkasok között örökös harc dúl. De vannak kivételek...Némelyik vámpir és vérfarkas nagyon jó kapcsolatba tud kerülni, amit viszont a többiek nem néznek jó szemmel. Most térjünk át a városra,ahol élnek. A neve Wonderland. Ez egy kis város, majdnem falu. Csodaszép hely, sok szórakozóhellyel és parkokkal. Jó szórakozást!

Elsősorban olvasd el a Szabályokat. Aztán Kérj egy karaktert. Nézd meg a Lakosokat. A Városban tudsz szerepezni. A Főoldalon nézd meg a frissitéseket.

~Régebbi szerepek~

 
Am I here?

Itt tudhatod meg, fent vagyunk-e. Ha  van kirakva akkor nem vagyunk itt, de ha  - t látsz, valószínűleg az oldalon ténykedünk, vagy épp játszunk. Nézz körül bátran és írj chatben ha kérdésed/kérésed van! :)

Sziszikee: 
Bogu: 
Sophie: 
Kiiwi: 

Utolsó frissítés, illetve ekkor jöttünk fel utoljára: 2015.03.01.

 
School

Ha 14-18 èves a karaktered a Wonderland Gimi-be jàr. Nèzd meg a Sulisokat. A suli Irodàjàba le tudod írni, hogy miben jò a karaktered. A suliban sokszor bálokat ès bulikat is szerveznek. A sulibálokat és a bulikat a Bálteremben tartják.

 
Guardians and Angels

1. Falka
 Bella Turnish: Irina Bryson & Mike Dearman
Lua Hathaway: Dan Maccon
Merlin Jorn: Matteo Derevine
Leah Adamsky: Wade Bennett 
& Rachel Agdal Osmer

2. Falka
Zoe Peterson-Arthur Metson
Salamon Carpenter - Tamar Angeloak
Electra West: Alexander Wings & Emily Jean Freifire
Ben Adamsky: Ruby Goldman & Jennessa Wings

 

 

 
 

 

 

Helena Kayla Florrie
Vérfarkasok adatlapja
ALAPADATOK
Név: Helena Kayla Florrie
Becenév: Kayla,Florrie
Neme: Nő
Születési idő: 1994. június 14.
Foglalkozása: Ápolónő

VÉRFARKAS LÉTE
Típusa: Tisztavérű
Első átalakulása: 9 évesen alakult át először, anyja és apja szeme láttára. Mivel tisztavérű, a szülei segítettek neki ezt feldolgozni. A kertjükben történt, éjszaka, természetesen teliholdkor. Már ide, Wonderland-be született, így sokan elfogadták. Az első átalakuláskor csak ropogtak a csontok. Kayla a szülei hallgatva nem szólt egy szót sem, mert az csak hátráltatja az átváltozást, és növeli a fájdalmat. Érezte, hogy gerince megnyúlik, kezei és lábfejei lassan, de átalakulnak mancsokká. A feje átváltozik pofává, majd a végén érezte, ahogy kinő a szőr a hátán, majd a lábaihoz ér, s végén a fejéhez. Mire végzett, a szülei is farkasként álltak előtte. Kicsit vérszomja volt, de akaratával vissza tudta tartani.
Vérfarkasként: 


Falka: Alex Wings falkája

EGYÉB ADATOK
Külső és Belső jellemzés: Természetes szőke kicsit göndör haja van, amit ha van kedve kivasal. Gyönyörű világoskék szemei vannak, amivel nem csak vadócan hanem komolyan és szúrósan is tud nézni. Alakja szinte tökéletes, bár van, amikor azt mondja, hogy kövér, van, amikor pedig azt, hogy tök jó alakja van. Nincsenek se nagy mellei, se nagy feneke, de nem deszka. Arca szinte hibátlan. Inkább sportcipőt hord, mint magassarkú, de ha úgy van kedve, azt is fölveszi. Szereti az ingeket és a lezser pólókat,rövidgatyákat és bugyiban aludni. Igen, Kayla imád bugyiban aludni, főleg nyáron, télen pedig valami hatalmas takarót keres, de ragaszkodik az alsóneműjéhez. Általában véve inkább visszahúzódó mint közvetlen, de a betegekkel szívesen elcseverészik. Utálja a Helena nevet, ha valaki idegesíteni akarja, azt használja. Mindig csak Kayla Florrie-ként mutatkozik be. Ha meg kell védenie magát, vagy a fajtársát, akkor nem fél cselekedni, de ha ismerkedésről van szó, akkor inkább a másik félre hárítja. Nem szeret haragban lenni senkivel, inkább azt mondja, hogy ő a hibás. Amit akar, azért elszántan harcol. Mellesleg... Imádja a cukrot. Jó a csoki és a nyalóka is, de ha teheti, akkor inkább a cukrot eszi. Vicces, de okos is, szóval ha kell, akkor tud komolyan is viselkedni. Van, amikor nagyon gyerekes, de van, amikor teljesen lázadóvá válik, vagy perverzzé. Szeret énekelni... Bár egy kicsit rossz hangja van. A családja mindig csak nevettek rajta, és barátai is kinevetik ha énekel. Tudja magáról, hogy milyen hangja van, mégis néha úgy tesz, mintha nem is tudná...
Eddigi élete: Nyáron született, és imádja is a meleget. A szülei -mert ugye tisztavérű- vérfarkasok voltak. Itt, Wonderland-ben látta meg a napvilágot. Már a születésétől fogva folyamatosan tanították neki titokban, a farkaslét titkait és rejtelmeit. Ahogy iskolába ment, és nőtt, ugye egyre jobban öregedtek a szülei. Az 1. falkában voltak, de mikor meghaltak Kayla szülei, a lány kilépett. Azóta már változott az alfa. 16 éves korától kezdve néhány évig kóbor volt, és próbálta háttérbe szorítani a farkas énjét. Nem sikerült neki sokáig, így belátta, hogy nincs más választás.. Farkasként is kell élni. 18 évesen csatlakozott Alex Wings falkájához, viszont nem nagyon tartotta a kapcsolatot a falkatagokkal, maximum ha kapott egy feladatot az alfától. Mostanában kezd egyre jobban beilleszkedni a falkába, néhány év után... 
Hobbijai: Éneklés || Végigjárás az összes cukorkásbolton. Megint....
Állapot: Egyedülálló
Vonzódás: hetero
Félelmei: Elüldözik a falkából || Cukorbeteg lesz
KÉPEK
  
  
   
  
  
 
NÉVTÁBLA
  
  
TE ADATAID
Neved: Zara
E-mail cimed: mynameadel@gmail.com

 

 
Bogu videója az oldalról :)


Köszönjük a videót Bogunak! :*

 
Party/Weather


Party:

 

Mikor?:
Hol?:
Hánykor?:
Szervező:
Öltözet:
Meghivottak:

Bulit szervezni a karakter kérésnél lehet!

Időjárás


A hideg mostmár egész napra érvényes. A csípős időre való tekintettel egyre többen húznak kabátot és nagyban megnőtt a forrart bor iránti igény. Sokan járkálnak a főtéren, készülődve az ünnepekre. Mindenki vigyázzon a nyakára!

Nappal/Éjszaka
3° - 12° / (-3°) - 7°

 

Aranyköpések
- a szerep közben elhangzott aranyköpések :D hallottál egy jót? ird hát ide le

 
Login
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Visitors
Indulás: 2011-09-05
 
LoversIrina Bryson+ Mike Dearmen = <3
x y + x y = 
x y + x y = 

 

 
Elite

/Bárki kikerülhet, kivétel nincs!/

http://anchoragerpg.gportal.hu/
http://cryingheart.gportal.hu/
http://tamtamsbrain.blogspot.hu/
http://the-host.gportal.hu/
http://higurashi-no-naku.gportal.hu/
http://thisisadream.gportal.hu/
http://anderwelt.gportal.hu/
http://rosenberg-rpg.gportal.hu/
http://ninwuhr.gportal.hu/
http://purgatory.gportal.hu/
http://szerepgame.gportal.hu/
http://virtual-diva.gportal.hu/
http://wolfmagin.gportal.hu/
http://city-of-phoenix.gportal.hu/
http://dangerdays.gportal.hu/
http://my-story-rpg.gportal.hu/
http://frpg.gportal.hu/
http://new-heaven-rpg.gportal.hu/
http://lazabab.blogspot.hu/
http://scarlet-lights.gportal.hu/
http://romeojulia.szerep.gportal.hu/

 

 

CSS Codes


Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints