Vampire-Night...Éldd át a természetfeletti lények világát!

 

Navigations

 vampire-night.gp testvéroldala~Wonderland
Az oldal testvéreoldala, ahol elolvashatod mi történik Wonderlandben.
VK
- Vendégkönyv
HK - Hírdetések
 

Hali! ^^ Ez egy szerepjátékos oldal a természetfeletti lények kedvelőinek. Ám akik inkább az emberek kedvelői azoknak lehetőségükben áll angyalokkal, emberekkel és boszorkányokkal szerepezni. Az angyalok képesek "visszahúzni" avagy elrejteni a szárnyukat, tehát ekkor úgy  néznek ki mint a valódi emberek és úgy is viselkednek. Ők nem állnak egyik oldalon sem, mig a vámpirok és a vérfarkasok között örökös harc dúl. De vannak kivételek...Némelyik vámpir és vérfarkas nagyon jó kapcsolatba tud kerülni, amit viszont a többiek nem néznek jó szemmel. Most térjünk át a városra,ahol élnek. A neve Wonderland. Ez egy kis város, majdnem falu. Csodaszép hely, sok szórakozóhellyel és parkokkal. Jó szórakozást!

Elsősorban olvasd el a Szabályokat. Aztán Kérj egy karaktert. Nézd meg a Lakosokat. A Városban tudsz szerepezni. A Főoldalon nézd meg a frissitéseket.

~Régebbi szerepek~

 
Am I here?

Itt tudhatod meg, fent vagyunk-e. Ha  van kirakva akkor nem vagyunk itt, de ha  - t látsz, valószínűleg az oldalon ténykedünk, vagy épp játszunk. Nézz körül bátran és írj chatben ha kérdésed/kérésed van! :)

Sziszikee: 
Bogu: 
Sophie: 
Kiiwi: 

Utolsó frissítés, illetve ekkor jöttünk fel utoljára: 2015.03.01.

 
School

Ha 14-18 èves a karaktered a Wonderland Gimi-be jàr. Nèzd meg a Sulisokat. A suli Irodàjàba le tudod írni, hogy miben jò a karaktered. A suliban sokszor bálokat ès bulikat is szerveznek. A sulibálokat és a bulikat a Bálteremben tartják.

 
Guardians and Angels

1. Falka
 Bella Turnish: Irina Bryson & Mike Dearman
Lua Hathaway: Dan Maccon
Merlin Jorn: Matteo Derevine
Leah Adamsky: Wade Bennett 
& Rachel Agdal Osmer

2. Falka
Zoe Peterson-Arthur Metson
Salamon Carpenter - Tamar Angeloak
Electra West: Alexander Wings & Emily Jean Freifire
Ben Adamsky: Ruby Goldman & Jennessa Wings

 

 

 
 

 

 

Ben Adamsky
Angyalok adatlapja
 
ALAPADATOK
Név: Ben Adamsky
Becenév: Ben
Neme: Férfi 
Születési idő:1995.oktober.25
Foglalkozása:biztonsági őr
ANGYAL LÉTE:
Születési helye: Föld
Hogyan és mikor került a Földre?: 
Tanulja az angyal varázslatokat?: Igen
EGYÉB ADATOK
Külső és Belső jellemzés:Kék elragadtató szemmel és mattszínű barna hajjal rendelkező 178cm magasságú.Szeret pulcsiban lenni bármilyen évszak is van de ez az egyetlen dolog ami fontos számára az öltözködésben.Nem kifejezetten sportos de a munkája miatt magára erőltetett pár kockát a hasára.Mindig megfontolt és józan és ebből az állapotból csak az alkohol zökkentheti ki amit rosszabb napokon nem utasít vissza.Nem a szavak embere , mindent röviden , tömören , és lényegretörően mond el nem pazarolja az időt érzelmek kifejezésére.Sosem volt szerelmes és hirtelen fellángolásoktól is mentes.Gyakran elutasítóan viselkedik de álltalában mindenkinek végighallgatja az eszmefuttatásait , tehát hallgatóságnak tökéletes.Azthinnénk konzervatív de igazából mindig nyitott az újra számára nincs elítélendő ember vagy rossz döntés , azt vallja , hogy semmi sem a véletlen műve.Komolyan veszi vérvonalát , igyekszik segítőkészen cselekedni és megkeresni az örzőjét és egyben a varázslatot is szorgalmasan tanulja.Mindent komolyan vesz és végig csinál , amit elkezd ez az észjárás is végig kísérte eddigi élete során.Elutasít minden drogot vagy cigit és erre másokat is örömmel figyelmeztet néha elég kioktatóan is viselkedik persze ezt ő nagyban tagadja.A vita is ismeretlen fogalom számára bármikor egy ilyen helyzetet érez maga körül , csak felemeli kezét maga elé majd hátatfordít és elsétál.Tökéletesnek érzi magát , enyhén egoista az egyetlen gyenge pontja a számazása ami miatt különlegesnek de gyengének is érzi magát.Gyenge pillanataiban nem csak a pia de egy egy csendes környék is megnyugtató számára , ilyenkor kimegy egy tóhoz kacsázni vagy éppen leül egy könyvel a kezében.Tudja mikor csinál rosszat de sosem kér bocsánatot álltalában csak csendben túlteszi magát a bűntudatán.Közömbös arca olyan mint London időjárása egyszóval nem túl változó , csak testvérével osztja meg a nem felszínes oldalát vagy a mélyebb gondolatait.Szeret bunyózni is stressz levezetésként vagy fotózni.Néha leveszi álarcát és előtör a menőbbik kevésbé gátlásos humoros énje de ezt az arcát is mégcsak testvére ismerheti.
Eddigi élete: Gyerekszobáját húgával osztotta meg aki tökéletes ellentéte , ez néha jót is tette neki.A tehetős szülőknek hála nem volt hiányuk semmiben , ő és testvére mindenben részesült főleg ami az iskolát illette.A legdrágább és a legszínvonalasabb magániskolákba járatták ahol nem éppen a legkitűbőbb átlaggal rendelkezett így néha hónapokon át kellett pótvizsgákra készülnie de mindig átment.Szeretett tanulni csak a felméréseket nem így a tanárokat üres lapokkal boldogította ahogy alsóban úgy középiskolában is.A barátikörét ő válogatta meg de sosem volt tartós barátsága ez főleg a sok nyaralás és költözés miatt volt de a környezete mindig luxus kivitelben volt felállítva.A gimnázium elvégzése után angyal létére akart támaszkodni , a rossz tanulmányiátlag miatt amúgy sem vették volna fel sehová.A munkája és utazgatása mellett próbálja családját is támogatni és összetartani bár húga inkább az emberek átlagos részét képezi Ben mindig győzködi , hogy csatlakozzon hozzá.Testvérét próbálta elrángatni otthonról de sikertelenül.Foglalkozásának hála mindig értesül az új lakókról bandaháborúkról vagy egyéb eseményekből mivel jártas lett bensőbb körökben is és maga kezd el egyedül utána járni a témáknak ezért is költözött Wonderlandbe , ahol tudta , hogy nem egyedül van.Folyamatosan tartja családjával a kapcsolatot bár húgára még mindig haragszik egy kicsit , amit persze nem mutat ki.A fényképészet iránt is érdeklődik mióta elköltözött családjától de egyenlőre mégycsak amatőr szinten űzi ezt.
Hobbijai: Verekedni , fényképezni és túrázni.
Állapot: Egyedülálló
Vonzódás: hetero
Félelmei: Elveszteni a húgát és eltörni a szárnyait.
KÉPEK 
 
 
NÉVTÁBLALA
TE ADATAID
Neved: Laurie
E-mail cimed: lasze.ca@gmail.com

 

 
Bogu videója az oldalról :)


Köszönjük a videót Bogunak! :*

 
Party/Weather


Party:

 

Mikor?:
Hol?:
Hánykor?:
Szervező:
Öltözet:
Meghivottak:

Bulit szervezni a karakter kérésnél lehet!

Időjárás


A hideg mostmár egész napra érvényes. A csípős időre való tekintettel egyre többen húznak kabátot és nagyban megnőtt a forrart bor iránti igény. Sokan járkálnak a főtéren, készülődve az ünnepekre. Mindenki vigyázzon a nyakára!

Nappal/Éjszaka
3° - 12° / (-3°) - 7°

 

Aranyköpések
- a szerep közben elhangzott aranyköpések :D hallottál egy jót? ird hát ide le

 
Login
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Visitors
Indulás: 2011-09-05
 
LoversIrina Bryson+ Mike Dearmen = <3
x y + x y = 
x y + x y = 

 

 
Elite

/Bárki kikerülhet, kivétel nincs!/

//anchoragerpg.gportal.hu/
//cryingheart.gportal.hu/
http://tamtamsbrain.blogspot.hu/
//the-host.gportal.hu/
//higurashi-no-naku.gportal.hu/
//thisisadream.gportal.hu/
//anderwelt.gportal.hu/
//rosenberg-rpg.gportal.hu/
//ninwuhr.gportal.hu/
//purgatory.gportal.hu/
//szerepgame.gportal.hu/
//virtual-diva.gportal.hu/
//wolfmagin.gportal.hu/
//city-of-phoenix.gportal.hu/
//dangerdays.gportal.hu/
//my-story-rpg.gportal.hu/
//frpg.gportal.hu/
//new-heaven-rpg.gportal.hu/
http://lazabab.blogspot.hu/
//scarlet-lights.gportal.hu/
//romeojulia.szerep.gportal.hu/

 

 

CSS Codes


Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND