Vampire-Night...Éldd át a természetfeletti lények világát!

 

Navigations

 vampire-night.gp testvéroldala~Wonderland
Az oldal testvéreoldala, ahol elolvashatod mi történik Wonderlandben.
VK
- Vendégkönyv
HK - Hírdetések
 

Hali! ^^ Ez egy szerepjátékos oldal a természetfeletti lények kedvelőinek. Ám akik inkább az emberek kedvelői azoknak lehetőségükben áll angyalokkal, emberekkel és boszorkányokkal szerepezni. Az angyalok képesek "visszahúzni" avagy elrejteni a szárnyukat, tehát ekkor úgy  néznek ki mint a valódi emberek és úgy is viselkednek. Ők nem állnak egyik oldalon sem, mig a vámpirok és a vérfarkasok között örökös harc dúl. De vannak kivételek...Némelyik vámpir és vérfarkas nagyon jó kapcsolatba tud kerülni, amit viszont a többiek nem néznek jó szemmel. Most térjünk át a városra,ahol élnek. A neve Wonderland. Ez egy kis város, majdnem falu. Csodaszép hely, sok szórakozóhellyel és parkokkal. Jó szórakozást!

Elsősorban olvasd el a Szabályokat. Aztán Kérj egy karaktert. Nézd meg a Lakosokat. A Városban tudsz szerepezni. A Főoldalon nézd meg a frissitéseket.

~Régebbi szerepek~

 
Am I here?

Itt tudhatod meg, fent vagyunk-e. Ha  van kirakva akkor nem vagyunk itt, de ha  - t látsz, valószínűleg az oldalon ténykedünk, vagy épp játszunk. Nézz körül bátran és írj chatben ha kérdésed/kérésed van! :)

Sziszikee: 
Bogu: 
Sophie: 
Kiiwi: 

Utolsó frissítés, illetve ekkor jöttünk fel utoljára: 2015.03.01.

 
School

Ha 14-18 èves a karaktered a Wonderland Gimi-be jàr. Nèzd meg a Sulisokat. A suli Irodàjàba le tudod írni, hogy miben jò a karaktered. A suliban sokszor bálokat ès bulikat is szerveznek. A sulibálokat és a bulikat a Bálteremben tartják.

 
Guardians and Angels

1. Falka
 Bella Turnish: Irina Bryson & Mike Dearman
Lua Hathaway: Dan Maccon
Merlin Jorn: Matteo Derevine
Leah Adamsky: Wade Bennett 
& Rachel Agdal Osmer

2. Falka
Zoe Peterson-Arthur Metson
Salamon Carpenter - Tamar Angeloak
Electra West: Alexander Wings & Emily Jean Freifire
Ben Adamsky: Ruby Goldman & Jennessa Wings

 

 

 
 

 

 

Emily Jean Freifire
Vérfarkasok adatlapja
ALAPADATOK
Név:  Emily Jean Freifire
Becenév:  Emily/aminek más nevezi
Neme: Nő
Születési idő:1995.január.29
Foglalkozása:Mérnök 
VÉRFARKAS LÉTE
Típusa: Megharapott
Első átalakulása: Egyetemre ment és mint minden gólyának át kell esnie egy bizonyos szertartáson amivel ő is a közösség része lesz de az ő kollégiumában ez kissé máshogy történt.Mint minden rendes beavatás utáni bulin itt is nagy szerepet játszott az alkohol amit Emily csak mértékletesen fogyaszt így félre ült a sok részeg táncos közegétől és letelepedett egy csendes padra.Látta hogy mások is távoznak a partiról így úgy döntött követi őket valami nyugisabb hely reményében.Mikor kilépett meglátta ahogy az emberi alakok hirtelen meggörnyednek és hatalmas bestiák alakját öltik fel.Hangosan szuszogott és mély levegőt véve szemét dörzsölgetve próbálta feldolgozni az eseményeket de ekkor már késő volt.A fenevadak észrevették őt és megtámadták.Szörnyű kínokat átélve kelt fel másnap a harmatos füvön találva magát tele a támadásról árulkodó jelekkel és körülvették őt az átváltoztatói majd elmondták neki mi történt mivel a hatalmas sokktól nem emlékezett.És az indulataitól vezérelve ekkor ismét megtörtént az átalakulás.
Vérfarkasként: 
Falka:Alex Wings
EGYÉB ADATOK
Külső és Belső jellemzés:Elragadó kék szemei éretlenségről és gyerekességről árulkodnak.Szőke haja elmerül az átlagos hajszínek között nem igazán törődik vele mivel kezelhetetlen.Alkata törékeny és vékony ami magasságának is köszönhető hiszen csak 165cm bár legtöbbször magassarkúban prróbálja ezt a méretet felül múlni.Mindig nevetgél és minden még a legrosszabb vicceken is nevet.Könnyen elfogadta farkas létét de az életébe mégsem engedi belefolyni az állati mivoltát vagy legalábbis nem olyan módon hogy az domináljon.A szokásosnál kicsit szenvedélyesebb.Sértődékeny és durcás de a hisztit követően mindig mély szomorúság lesz urrá a lelkében.Szeret táncolni így a legtöbbször minden mozdulatát valamilyen tánncos mozdulat is követi.Könnyen beilleszkedő típus és nagyából mindenkit képes hamar a  szívébe zárni.Egy szóval lehetne igazán jellemezni:szenvedélyes ami a munkájában is megmutatkozik , mindig lelkesedéssel csinál mindent és követi a pontos határidőket.Nem bulizós alkat , ilyen szempontból korához képest érett hiszen máris remek állása van és egyedül látja el magát.
Eddigi élete:Családjával egykeként élt de gyakran gyűlt össze a nagy rokonság egy egy ünnepségre vagy csak úgy találkozni.Kiegyensúlyozottan és ütemszerűen zajlottak minden napjai.Az átlagos emberek csoportját képezte és bár ezt nem hangoztatta átesett egy mély depresszión is amit egyedül kellett végig csinálnia mert szégyelte emiatt magát bár ő sem értette miért.Délutánonként egy elhagyatott raktárban edzett és táncolt ez volt az ő titka amin nem volt hajlandó senkivel sem osztozni.Hamarabb végezte el a gimnáziumot mivel kitartása miatt átesve a különbözeti vizsgákon felléphetett a 12.osztályba a nagy sietség oka az volt , hogy kiakart szakadni ebből a helyből.Az egyetem egy tökéletes apropó volt az elköltözésre , mert bár szerette az otthonát legtöbbször unta is és kiakart szakadni a mindennapokból.Átváltozása miatt nem folytatta sokáig a mérnöki egyetemet de az eddig elsajátított tudása elegendő volt ahoz hogy gyakornoki állásra felvegyék egy kissebb céghez.Átváltoztatóival nem akart maradni mivel haragudott rájuk de mostanra már megbékélt velük és meg is bocsátott de soha nem csatlakozott a falkához és őrültnek tartotta őket , a tettük miatt..Családjával ekkor kicsit megszakadt a kapcsolat mivel már nem ment haza és telefonon is csak ritkán érték el , bár számtalanszor próbálták rávenni , hogy térjen vissza az idilli családi környezetéhez.. Emily úgy döntött ideje távozni onnan és szerencséjére egy remek céget talált ahova az életrajza beadta és egy állás interjú után azonnal fel is vették  a sors ironiája volt mikor kiderült , hogy a munkahelye Wonderland közelében van , kézre eső volt az új lakóhelyszín.A hullámok bár összecsaptak a feje fölött úgx gondolta most mindenben kárpótlást nyert.
Hobbijai:Táncolni és falat mászni
Állapot: Egyedülálló
Vonzódás: hetero
Félelmei: Kirúgják az állásából vagy nem tudja kontrollálni magát.
KÉPEK
NÉVTÁBLA
Csinálj légyszí :)
TE ADATAID
Neved:Laurie
E-mail cimed: lasze.ca@gmail.com

 

 
Bogu videója az oldalról :)


Köszönjük a videót Bogunak! :*

 
Party/Weather


Party:

 

Mikor?:
Hol?:
Hánykor?:
Szervező:
Öltözet:
Meghivottak:

Bulit szervezni a karakter kérésnél lehet!

Időjárás


A hideg mostmár egész napra érvényes. A csípős időre való tekintettel egyre többen húznak kabátot és nagyban megnőtt a forrart bor iránti igény. Sokan járkálnak a főtéren, készülődve az ünnepekre. Mindenki vigyázzon a nyakára!

Nappal/Éjszaka
3° - 12° / (-3°) - 7°

 

Aranyköpések
- a szerep közben elhangzott aranyköpések :D hallottál egy jót? ird hát ide le

 
Login
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Visitors
Indulás: 2011-09-05
 
LoversIrina Bryson+ Mike Dearmen = <3
x y + x y = 
x y + x y = 

 

 
Elite

/Bárki kikerülhet, kivétel nincs!/

http://anchoragerpg.gportal.hu/
http://cryingheart.gportal.hu/
http://tamtamsbrain.blogspot.hu/
http://the-host.gportal.hu/
http://higurashi-no-naku.gportal.hu/
http://thisisadream.gportal.hu/
http://anderwelt.gportal.hu/
http://rosenberg-rpg.gportal.hu/
http://ninwuhr.gportal.hu/
http://purgatory.gportal.hu/
http://szerepgame.gportal.hu/
http://virtual-diva.gportal.hu/
http://wolfmagin.gportal.hu/
http://city-of-phoenix.gportal.hu/
http://dangerdays.gportal.hu/
http://my-story-rpg.gportal.hu/
http://frpg.gportal.hu/
http://new-heaven-rpg.gportal.hu/
http://lazabab.blogspot.hu/
http://scarlet-lights.gportal.hu/
http://romeojulia.szerep.gportal.hu/

 

 

CSS Codes


Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!