Vampire-Night...Éldd át a természetfeletti lények világát!

 

Navigations

 vampire-night.gp testvéroldala~Wonderland
Az oldal testvéreoldala, ahol elolvashatod mi történik Wonderlandben.
VK
- Vendégkönyv
HK - Hírdetések
 

Hali! ^^ Ez egy szerepjátékos oldal a természetfeletti lények kedvelőinek. Ám akik inkább az emberek kedvelői azoknak lehetőségükben áll angyalokkal, emberekkel és boszorkányokkal szerepezni. Az angyalok képesek "visszahúzni" avagy elrejteni a szárnyukat, tehát ekkor úgy  néznek ki mint a valódi emberek és úgy is viselkednek. Ők nem állnak egyik oldalon sem, mig a vámpirok és a vérfarkasok között örökös harc dúl. De vannak kivételek...Némelyik vámpir és vérfarkas nagyon jó kapcsolatba tud kerülni, amit viszont a többiek nem néznek jó szemmel. Most térjünk át a városra,ahol élnek. A neve Wonderland. Ez egy kis város, majdnem falu. Csodaszép hely, sok szórakozóhellyel és parkokkal. Jó szórakozást!

Elsősorban olvasd el a Szabályokat. Aztán Kérj egy karaktert. Nézd meg a Lakosokat. A Városban tudsz szerepezni. A Főoldalon nézd meg a frissitéseket.

~Régebbi szerepek~

 
Am I here?

Itt tudhatod meg, fent vagyunk-e. Ha  van kirakva akkor nem vagyunk itt, de ha  - t látsz, valószínűleg az oldalon ténykedünk, vagy épp játszunk. Nézz körül bátran és írj chatben ha kérdésed/kérésed van! :)

Sziszikee: 
Bogu: 
Sophie: 
Kiiwi: 

Utolsó frissítés, illetve ekkor jöttünk fel utoljára: 2015.03.01.

 
School

Ha 14-18 èves a karaktered a Wonderland Gimi-be jàr. Nèzd meg a Sulisokat. A suli Irodàjàba le tudod írni, hogy miben jò a karaktered. A suliban sokszor bálokat ès bulikat is szerveznek. A sulibálokat és a bulikat a Bálteremben tartják.

 
Guardians and Angels

1. Falka
 Bella Turnish: Irina Bryson & Mike Dearman
Lua Hathaway: Dan Maccon
Merlin Jorn: Matteo Derevine
Leah Adamsky: Wade Bennett 
& Rachel Agdal Osmer

2. Falka
Zoe Peterson-Arthur Metson
Salamon Carpenter - Tamar Angeloak
Electra West: Alexander Wings & Emily Jean Freifire
Ben Adamsky: Ruby Goldman & Jennessa Wings

 

 

 
 

 

 

Samuel Gelson

Boszorkányok adatlapja

ALAPADATOK

Név: Samuel Gelson
Becenév: Sam
Neme: Férfi
Születési idő:1990. február 15.
Foglalkozása: leszerelt katona

BOSZORKÁNY LÉTE
Státusz: mentor
Mióta gyakorolja:születése óta
Veleszületett, vagy csak tanulta?:veleszületett
Különleges képessége: gyógyítás
Amulettje:

EGYÉB ADATOK
Külső és Belső jellemzés: Sam a világ legönfejűbb, legmagabiztosabb, legszemtelenebb és legbunkóbb varázserővel bíró teremtménye. Képes az emberek idegeire menni akár egyetlen pillantásával is. Szarkasztikus, barátságtalan és a legfőbb jellemző rá a kiismerhetetlen szó. Még ha éveket is vele töltöttél, akkor se tudhatod pontosan mire gondol, mit akar tenni és mi lesz a következő lépése. Nagyon merész és makacs, még egy öngyilkos bevetésről se tudnád lebeszélni. Talán egyedül azzal lehetne rávenni valamire amit ő nem akar, hogy a szeretteivel zsaroljuk. Akkor talán képes lenne lebontani végtelen nagyképűségét és arroganciáját és az életben egyszer nem a saját feje után menni. Nagyon faragatlan, ami a szívén az a száján típus és soha nem próbál finomítani a legvadabb gondolatain se. Utálja húzni az időt és nagyon türelmetlen fajta, neki mindent mindig az adott pillanatban kell megtennie. Éppen ezért nem  szeret előre tervezni sem. Utál másokra hagyatkozni, már megtanulta hogy magában kell bíznia a legjobban ha meg akar élni a világban. Nagyon hamar képes tanulni a hibáiból és ha egyszer megégette magát akkor ott biztos, hogy nem fogja még egyszer. Viszont túlságosan kíváncsi és nagyon könnyen képes bajba keveredni, aztán abból utána könnyen kibájologni magát. Az egyik legjobb színész, és ha nem katonának állt volna már tuti a zsebében lapulna pár Oscar. Igazi karizmatikus ember és ha kedves lenne az emberek egyenesen az ölébe hullanának, de mivel utál bájologni és kritikus véleményének mindig szót ad ezért az emberek hamar megutálják. Borzasztó őszinte amiért nagyon sokan inkább elkerülik, de úgy vallja az embereknek joguk van tudni az igazságot. Amit a nagyhatalmú Sam, ugye meg is oszt velük. Nagyon szemtelen, nem igazán érdekli a többi ember sem a véleményük. Olyan magasról tesz mindenre, hogy azt szinte elmondani sem lehet. Na, de térjünk is át arra a kevés jó tulajdonságára is. Sármos, amit tud is magáról és magabiztossága mindig is vonzotta a nőket. Remek szerető hála a sok tapasztalatának,de nem az a romantikus típus. Egy kézen meg lehet számolni, hány tartósabb kapcsolata volt eddig. Alapjáraton kitartó ameddig meg nem un valamit, de ha valami érdekli és hajtja akkor azért a végsőkig képes harcolni. Hála a katonai mivoltának Sam még a lehetetlenben is küzd, és mindig kiáll az elvei mellett a végsőkig. Nagyon intelligens amit kevesen tudnak róla, mert nem igazán törekszik az illendő megfogalmazásra meg semmi illendőségre. Az biztos, hogyha összetalálkozol vele, nem fogod a kedvenc embereid közé fogadni. 
Eddigi élete: Február 15-én született pontosan egy nappal Valentin nap és a saját apja halála után. Az apja a frontvonalon halt meg és boszorkány anyja szinte sokkos állapotban került mikor ezt megtudta. Alapból mindenórás kismama volt, de a szörnyű hír hallatára azonnal beindult nála a szülés. Már volt egy négy évvel idősebb bátyja, Max aki egyébként hobbiját lelte abban, hogy mindig jól elverte az öccsét. Samnek muszáj volt hamar megtanulni hogyan is védje meg magát és ez rendszerint a boszorkány erején alapult, mivel a bátyjának nem volt varázsereje. Max tizenhat míg Sam csak tizenkét éves volt mikor az anyjuk újraházasodott és megszületett a húguk. Egy nagyon kicsi házban éltek öten és a mostohaapjuk rendszeresen verte a bátyját meg őt. Mivel Max éppen a kamaszévein ment keresztül ezt még nehezebben tűrte és alig pár hónap múlva megszökött otthonról. Senki sem tudta hová mehetett ezért egy fél év után le is álltak utána a nyomozások. Samet azonban nem igazán hagyta nyugodni a  dolog. Felkeresett egy boszorkányt aki segített neki megkeresni a térképen és a fiúnak sikerült vele felvennie a kapcsolatot. Max nem tért haza de azért nap mint nap beszéltek. Végül ez a nő lett a mentora és egy évet töltöttek együtt. A fiú minden nap inkább az idősödő nénihez ment haza mint a saját otthonában ahol a részeg apja és síró húga fogadta. Sam varázsereje rohamos ütemben fejlődött és hamar az egyik legjobb varázsló lett a környéken. Természetesen elég hamar megjelentek a vámpírok és a természetfeletti lények az ajtaja előtt, hogy segítsen nekik. De Sam mindig próbált független maradni és elfordult tőlük. A fiú tizennyolc éves korában állt katonának, az anyja ellenzésére is és ott kint remekül boldogult a gyógyításokkal. A félholt meglőtt katonák nem kérdezgették, hogyan sikerült Samnek begyógyítani a sebeiket. Egy évvel ezelőtt tért haza és mikor újra meglátogatta a beteg öreg mentorát az elmondta neki, hogy meg kell keresni egy bizonyos  Rebekah Pippa Mirwolet. Így hát Sam nem túl nagy örömmel, de saját mentora erősködése miatt elindult Wonderlandbe.
Hobbijai: az emberek piszkálása és csajozás, esetleg a varázserejének a gyakorlása.
Állapot: Egyedülálló
Vonzódás: hetero
Félelmei: Kihalnának a nők a Földön.

KÉPEK
 
NÉVTÁBLA
(szólj ha csináljak, de hozhatsz magadnak is)

TE ADATAID
Neved: bogu
E-mail cimed: lovas.bogu@gmail.com

 

 
Bogu videója az oldalról :)


Köszönjük a videót Bogunak! :*

 
Party/Weather


Party:

 

Mikor?:
Hol?:
Hánykor?:
Szervező:
Öltözet:
Meghivottak:

Bulit szervezni a karakter kérésnél lehet!

Időjárás


A hideg mostmár egész napra érvényes. A csípős időre való tekintettel egyre többen húznak kabátot és nagyban megnőtt a forrart bor iránti igény. Sokan járkálnak a főtéren, készülődve az ünnepekre. Mindenki vigyázzon a nyakára!

Nappal/Éjszaka
3° - 12° / (-3°) - 7°

 

Aranyköpések
- a szerep közben elhangzott aranyköpések :D hallottál egy jót? ird hát ide le

 
Login
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Visitors
Indulás: 2011-09-05
 
LoversIrina Bryson+ Mike Dearmen = <3
x y + x y = 
x y + x y = 

 

 
Elite

/Bárki kikerülhet, kivétel nincs!/

//anchoragerpg.gportal.hu/
//cryingheart.gportal.hu/
http://tamtamsbrain.blogspot.hu/
//the-host.gportal.hu/
//higurashi-no-naku.gportal.hu/
//thisisadream.gportal.hu/
//anderwelt.gportal.hu/
//rosenberg-rpg.gportal.hu/
//ninwuhr.gportal.hu/
//purgatory.gportal.hu/
//szerepgame.gportal.hu/
//virtual-diva.gportal.hu/
//wolfmagin.gportal.hu/
//city-of-phoenix.gportal.hu/
//dangerdays.gportal.hu/
//my-story-rpg.gportal.hu/
//frpg.gportal.hu/
//new-heaven-rpg.gportal.hu/
http://lazabab.blogspot.hu/
//scarlet-lights.gportal.hu/
//romeojulia.szerep.gportal.hu/

 

 

CSS Codes


Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND