Vampire-Night...Éldd át a természetfeletti lények világát!

 

Navigations

 vampire-night.gp testvéroldala~Wonderland
Az oldal testvéreoldala, ahol elolvashatod mi történik Wonderlandben.
VK
- Vendégkönyv
HK - Hírdetések
 

Hali! ^^ Ez egy szerepjátékos oldal a természetfeletti lények kedvelőinek. Ám akik inkább az emberek kedvelői azoknak lehetőségükben áll angyalokkal, emberekkel és boszorkányokkal szerepezni. Az angyalok képesek "visszahúzni" avagy elrejteni a szárnyukat, tehát ekkor úgy  néznek ki mint a valódi emberek és úgy is viselkednek. Ők nem állnak egyik oldalon sem, mig a vámpirok és a vérfarkasok között örökös harc dúl. De vannak kivételek...Némelyik vámpir és vérfarkas nagyon jó kapcsolatba tud kerülni, amit viszont a többiek nem néznek jó szemmel. Most térjünk át a városra,ahol élnek. A neve Wonderland. Ez egy kis város, majdnem falu. Csodaszép hely, sok szórakozóhellyel és parkokkal. Jó szórakozást!

Elsősorban olvasd el a Szabályokat. Aztán Kérj egy karaktert. Nézd meg a Lakosokat. A Városban tudsz szerepezni. A Főoldalon nézd meg a frissitéseket.

~Régebbi szerepek~

 
Am I here?

Itt tudhatod meg, fent vagyunk-e. Ha  van kirakva akkor nem vagyunk itt, de ha  - t látsz, valószínűleg az oldalon ténykedünk, vagy épp játszunk. Nézz körül bátran és írj chatben ha kérdésed/kérésed van! :)

Sziszikee: 
Bogu: 
Sophie: 
Kiiwi: 

Utolsó frissítés, illetve ekkor jöttünk fel utoljára: 2015.03.01.

 
School

Ha 14-18 èves a karaktered a Wonderland Gimi-be jàr. Nèzd meg a Sulisokat. A suli Irodàjàba le tudod írni, hogy miben jò a karaktered. A suliban sokszor bálokat ès bulikat is szerveznek. A sulibálokat és a bulikat a Bálteremben tartják.

 
Guardians and Angels

1. Falka
 Bella Turnish: Irina Bryson & Mike Dearman
Lua Hathaway: Dan Maccon
Merlin Jorn: Matteo Derevine
Leah Adamsky: Wade Bennett 
& Rachel Agdal Osmer

2. Falka
Zoe Peterson-Arthur Metson
Salamon Carpenter - Tamar Angeloak
Electra West: Alexander Wings & Emily Jean Freifire
Ben Adamsky: Ruby Goldman & Jennessa Wings

 

 

 
 

 

 

Tamar Angeloak
Vérfarkasok adatlapja
ALAPADATOK
Név: Tamar Angeloak
Becenév: Tammy
Neme: Nő
Születési idő,kor: 1993. december 24.
Foglalkozása: Pincérnő
VÉRFARKAS LÉTE
Típusa: Tisztavérű
Első átalakulása: Amikor Tammy hét éves lett elindult nála folyamat. Születésnapjának estélyén bezárták szülei egy apró szobába. Rettenetes kínok között történt meg az átváltozás. Tammy a falat kaparta és ekkor még szőke haját tépkedte. Miután átváltozott elájult. Az ajtót hangos puffanás rázta meg amire fel is ébredt. Immár átalakult formában. Az volt a lány legrosszabb napja.
Vérfarkasként: 

EGYÉB ADATOK
Külső és Belső jellemzés: Narancssárga haja egyenes szálakkal lapockája aljáig ér. Általában kócos és rendezetlen a megjelenése. Leginkább kapucnis pulcsiban és farmerban szokott flangálni, ami megy a kék szemeihez. Magas lány korához képest - 180-185 körül - és ez leginkább lábain látható. Remek távfutó de sprintelésben is megállja a helyét. Nem szereti ha nőiesen néz ki inkább surranóban és fiús ruhákban jár-kel. Arckifejezése idegenek számára hűvös és riasztó. Csak barátai szokták látni nevetgélni esetleg mosolyogni. Hófehér bőrével és sápadt rózsaszín szájával beleolvadhatna egy porcelángyár raktárába. Kék szemei azonban úgy világítanak arcáról, mintha a tengert néznéd ami tele van apró világító planktonokkal. Általában csak a szeme árulkodik vidámságáról, vagy ha úgy adódik szomorúságáról. Arca -legtöbbször- tökéletesen hideg. Ha azt kérdezik egy barátjától, hogy milyen Tammy, nos azt válaszolná, hogy szívesen látná az ördög a köreiben. Imád sportolni és üvöltözni. A haragja az egyetlen amit nem tud fékezni és mivel elég indulatos így jobb vele vigyázni. Hirtelen haragú és ami szívén az a száján. Sokszor bánt meg embereket, hol akarattal, hol a' nélkül. Sosem pletykál és sosem felejti el az emberek tetteit és az ígéreteit. Nehéz kiismerni szótlan és olykor hazudozó lénye miatt. Maga a magány, az erő és a rejtély. Néha saját maga sem tudja megmondani, épp mire gondol és ilyenkor mérges lesz. Az pedig adja a következő dolgot. Érett viselkedése sokszor átcsap anyáskodásba aminek mindig a másik édesanyjának a munkájára célozgatás lesz a vége. Sokszor nyomja el a káromkodás legcifrább fajtáit, néha mégis... kicsúszik. Ilyenkor kék szemében fellángol a tűz. Imád veszekedni és vitatkozni, mégis sokszor ez megviseli és abból ajtó csapkodás lesz és a lány besértődik. Sportos és erős. Kiskorában sokat tanult harcolni így meg tudja magát védeni bármilyen lény ellen. Rejtélyes és néha hazudozó, ha úgy látja könnyebbnek a helyzetét. Szörnyen feminista.
Eddigi élete: Amikor Tammy meglátta a napvilágot, még nem is sejtette, hogy az egyik legrosszabb rémálom közepébe csöppent bele. Apja gazdag kereskedő volt és egy igazi hős Tamar szemében. Amikor aztán Tammy hétéves lett, és elkezdett átalakulni, a védelmező apából őrjöngő fenevad lett. Behajította a lányt a szobába és kulcsra zárta az ajtót. Hűtlenséggel vádolta Tammy anyját aki bizonygatta, hogy nem történt semmi, hiszen ő a vérfarkas. Az apa nem hitt neki. Őrjöngött és ordibált, a tányérokat dobálta. Tammy-nak akkora fájdalmai voltak, hogy elájult. Azt kívánta bárcsak fel se ébredne. Ez a luxus azonban nem kecsegtetett neki. Egy hangos, mégis tompa puffanás hallatszott az ajtó felől. Tamar ekkor már átalakulva nézett szemet a fehérre mázolt fadarabra. Minden erejével nekiment és az recsegve ki is nyílt. A következő látvány fogadta: Anyja a kidíszített lakásban a földön kuporog és néz farkasszemet három férfival. Tammy felismerte apja két munkatársát akik fegyvert zörgetve üvöltöztek édesanyjával. Ő pedig csöndben tűrte a pofonokat és a megalázást. Ekkor Tammy-n eluralkodott a pánik és a düh. Vicsorogva nekiugrott a szélső embernek és könnyedén belemélyesztette fogait a nyakába. Ekkor meglőtte a másik férfi. Tammy összeesett és vonyított. Apja haraggal sújtott le rá és a derekába vágott egy ezüst pengéjű késsel. A lány húsa és bőre égett és elég ronda sebet hagyott. Amikor az apa már le akarta döfni, egy fehér farkas jelent meg az oldalánál és falhoz vágta azt. Anyja kedves arcát és szemeit vélte felfedezni a kis Tammy. Ezek után csak egy halk puffanás és egy nyögés volt hallható. A falhoz simuló apa lepuffantotta a fehér állatot, mire az összeesett. Tammy ezen a napon veszített el mindenkit. Amikor visszaalakult felkapta a ruháit és meg se állt egy repülőgépig. Azonnal el hagyta a helyszínt. Elrejtőzött apja riválisaitól akitől félt, hogy utánaszegülnek és az emberektől akik szerették volna megtalálni.
Hobbijai: Vadászat, küzdősportok, apró szobájának díszítgetése és fegyvergyűjtemény ápolása és rendberakása.
Állapot: Egyedülálló
Vonzódás: hetero
Félelmei: Rendőrség és apa riválisai
KÉPEK

NÉVTÁBLA
pizapcom13918835279191.jpg

TE ADATAID
Neved: Kiiwi
E-mail cimed: LINK

 

 
Bogu videója az oldalról :)


Köszönjük a videót Bogunak! :*

 
Party/Weather


Party:

 

Mikor?:
Hol?:
Hánykor?:
Szervező:
Öltözet:
Meghivottak:

Bulit szervezni a karakter kérésnél lehet!

Időjárás


A hideg mostmár egész napra érvényes. A csípős időre való tekintettel egyre többen húznak kabátot és nagyban megnőtt a forrart bor iránti igény. Sokan járkálnak a főtéren, készülődve az ünnepekre. Mindenki vigyázzon a nyakára!

Nappal/Éjszaka
3° - 12° / (-3°) - 7°

 

Aranyköpések
- a szerep közben elhangzott aranyköpések :D hallottál egy jót? ird hát ide le

 
Login
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Visitors
Indulás: 2011-09-05
 
LoversIrina Bryson+ Mike Dearmen = <3
x y + x y = 
x y + x y = 

 

 
Elite

/Bárki kikerülhet, kivétel nincs!/

//anchoragerpg.gportal.hu/
//cryingheart.gportal.hu/
http://tamtamsbrain.blogspot.hu/
//the-host.gportal.hu/
//higurashi-no-naku.gportal.hu/
//thisisadream.gportal.hu/
//anderwelt.gportal.hu/
//rosenberg-rpg.gportal.hu/
//ninwuhr.gportal.hu/
//purgatory.gportal.hu/
//szerepgame.gportal.hu/
//virtual-diva.gportal.hu/
//wolfmagin.gportal.hu/
//city-of-phoenix.gportal.hu/
//dangerdays.gportal.hu/
//my-story-rpg.gportal.hu/
//frpg.gportal.hu/
//new-heaven-rpg.gportal.hu/
http://lazabab.blogspot.hu/
//scarlet-lights.gportal.hu/
//romeojulia.szerep.gportal.hu/

 

 

CSS Codes


Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND