Vampire-Night...Éldd át a természetfeletti lények világát!

 

Navigations

 vampire-night.gp testvéroldala~Wonderland
Az oldal testvéreoldala, ahol elolvashatod mi történik Wonderlandben.
VK
- Vendégkönyv
HK - Hírdetések
 

Hali! ^^ Ez egy szerepjátékos oldal a természetfeletti lények kedvelőinek. Ám akik inkább az emberek kedvelői azoknak lehetőségükben áll angyalokkal, emberekkel és boszorkányokkal szerepezni. Az angyalok képesek "visszahúzni" avagy elrejteni a szárnyukat, tehát ekkor úgy  néznek ki mint a valódi emberek és úgy is viselkednek. Ők nem állnak egyik oldalon sem, mig a vámpirok és a vérfarkasok között örökös harc dúl. De vannak kivételek...Némelyik vámpir és vérfarkas nagyon jó kapcsolatba tud kerülni, amit viszont a többiek nem néznek jó szemmel. Most térjünk át a városra,ahol élnek. A neve Wonderland. Ez egy kis város, majdnem falu. Csodaszép hely, sok szórakozóhellyel és parkokkal. Jó szórakozást!

Elsősorban olvasd el a Szabályokat. Aztán Kérj egy karaktert. Nézd meg a Lakosokat. A Városban tudsz szerepezni. A Főoldalon nézd meg a frissitéseket.

~Régebbi szerepek~

 
Am I here?

Itt tudhatod meg, fent vagyunk-e. Ha  van kirakva akkor nem vagyunk itt, de ha  - t látsz, valószínűleg az oldalon ténykedünk, vagy épp játszunk. Nézz körül bátran és írj chatben ha kérdésed/kérésed van! :)

Sziszikee: 
Bogu: 
Sophie: 
Kiiwi: 

Utolsó frissítés, illetve ekkor jöttünk fel utoljára: 2015.03.01.

 
School

Ha 14-18 èves a karaktered a Wonderland Gimi-be jàr. Nèzd meg a Sulisokat. A suli Irodàjàba le tudod írni, hogy miben jò a karaktered. A suliban sokszor bálokat ès bulikat is szerveznek. A sulibálokat és a bulikat a Bálteremben tartják.

 
Guardians and Angels

1. Falka
 Bella Turnish: Irina Bryson & Mike Dearman
Lua Hathaway: Dan Maccon
Merlin Jorn: Matteo Derevine
Leah Adamsky: Wade Bennett 
& Rachel Agdal Osmer

2. Falka
Zoe Peterson-Arthur Metson
Salamon Carpenter - Tamar Angeloak
Electra West: Alexander Wings & Emily Jean Freifire
Ben Adamsky: Ruby Goldman & Jennessa Wings

 

 

 
 

 

 

Felix White
Vámpírok adatlapja
ALAPADATOK
Név: Felix White
Becenév: Felix
Neme: Férfi
Születési idő,kor: 1890.április 1. (136 év)
Foglalkozása: Tetoválóművész
VÁMPIR LÉTE
Mikor változott át: 1915.május.15 (az első világháború alatt)
Ki változtatta át: Egy katona barátja (igényelhető)
Hogyan történt: Felix részt vett az első világháborúban,mint katona. Egy rossz mozdulat kellett hozzá neki,hogy észrevegyék őt. Az első ellenség sziven találta őt a puskájával, szerencsére Felix bajtársa rátalált és vámpirrá változtatta őt.
EGYÉB ADATOK
Külső és Belső jellemzés: Sötétbarna haja, smaragdzöld szemei vannak, amiket szivesen használ csajozás közben. Átlagos magasságú, potosan 186 cm. Bal vállát tetoválás disziti, amit szivesen mutogat,éppúgy, ahogy a kockáit és izmait is. 
Nagyon higgadt és magabiztos egyéniség, aki szeret az emberekre beceneveket aggatni. Nem nevezném lelkisérült embernek, de persze vannak olyan dolgok,amik mély sebeket hagytak benne. Eléggé makacs és lusta vámpirsrác, de kedvenc hobbijához hiven tökéletes társ egy vadászat során, de az ágytornában még kiemelkedőbb. Teljesen kiszámithatatlan egyén.
Eddigi élete: 1890-ben született egy kis faluban, ahol szinte csak szegény emberek éltek. Sajnos ő és családja is közéjük tartoztak. Nagyon kevés pénzük volt és sokan éltek egy házban, ami igazából csak egy kis viskó volt. Anyjával, apjával, húgával, dédanyjával és nagyszüleivel élt együtt. Sosem volt saját szobája, mindig ketten aludtak egy helyen a két testvérével. Sokat dolgozott ő is és apja is, mégis alig jutott az ételre. Egy senki sem volt otthon, mindenki dolgozott és anyja megcsalta édesapját egy másik férfival. Mikor ez kiderült Felix apja elvállt az anyjától és elment a háztól. Az a bizonyos férfi pedig befurakodott az életükbe és magával hozta a fiát is, aki sok évvel fiatabb volt Felixtől. Egy időben el akart szökni otthonról és meglátni mi van a falun kivül, de ezt az álmát végül feladta. A mi kis hősünk nehezen, de megbarátkozott a helyzettel és kezdett minden újra normálisnak tűnni, a dolgok ugyanúgy mentek,mint az eset előtt, azonban egyszercsak eljöttek az akkor 24 éves fiúért. Háborúba hivták őt. Nem volt választása, itt kellett hagynia a családját és bevonulni a seregbe. Sokszor sebesült meg, de általában ügyesen kikerülte az ellenséget. Egy tavaszi napon, pontosan egy évre rá, hogy a seregbe szegődött sziven lőtték őt. Ekkor változott meg Felix élete, mert az egyik barátja az utolsó pillanatban átváltoztatta őt vámpirrá. Ezután a "kis" változás után sok ellenséget lemészárolt és nagyon élvezte. Itt tanulta meg uralni vérszomját is. Fontos szerepet játszott az első világháborúban. Mire végetért a háború meghaltak családtagjai, csupán húga és mostohaöccse maradtak életben, de őket soha nem találta meg. Új életet kezdett és gróf lett belőle. Hintói,kastélyai voltak. Egy szóval meggazdagodott. Bálokba járt és szeretőket tartott,majd vacsorázott belőlük. Igy teltek sok évig a napjai. Az 50-es években rátalált igaz szerelmére, egy boszorkány személyében, aki szült neki egy kislányt, azonban ez a nő meg akarta őt ölni,mert gyűlölte a vámpirokat, viszont Felix megelőzte őt és a boszorkány végezte a földön. Az újdonsült apa nem tudott mit kezdeni gyermekével, igy árvaházba adta őt.Élete folyamán nőgyógyászként, DJ-ként és sok mindenként dolgozott. Most pedig egy vámpir látóként tengeti napjait itt, Wonderlandben.
Hobbijai: Vadászat, szeretkezés
Állapot: Egyedülálló
Vonzódás: hetero
Félelmei: Rátalál a lánya, bezártság
KÉPEKNÉVTÁBLA
(szólj ha csináljak, de hozhatsz magadnak is)
TE ADATAID
Neved: (amivel regisztráltál)
E-mail cimed: (ide olyat irj amit használsz is)
 

 

 
Bogu videója az oldalról :)


Köszönjük a videót Bogunak! :*

 
Party/Weather


Party:

 

Mikor?:
Hol?:
Hánykor?:
Szervező:
Öltözet:
Meghivottak:

Bulit szervezni a karakter kérésnél lehet!

Időjárás


A hideg mostmár egész napra érvényes. A csípős időre való tekintettel egyre többen húznak kabátot és nagyban megnőtt a forrart bor iránti igény. Sokan járkálnak a főtéren, készülődve az ünnepekre. Mindenki vigyázzon a nyakára!

Nappal/Éjszaka
3° - 12° / (-3°) - 7°

 

Aranyköpések
- a szerep közben elhangzott aranyköpések :D hallottál egy jót? ird hát ide le

 
Login
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Visitors
Indulás: 2011-09-05
 
LoversIrina Bryson+ Mike Dearmen = <3
x y + x y = 
x y + x y = 

 

 
Elite

/Bárki kikerülhet, kivétel nincs!/

http://anchoragerpg.gportal.hu/
http://cryingheart.gportal.hu/
http://tamtamsbrain.blogspot.hu/
http://the-host.gportal.hu/
http://higurashi-no-naku.gportal.hu/
http://thisisadream.gportal.hu/
http://anderwelt.gportal.hu/
http://rosenberg-rpg.gportal.hu/
http://ninwuhr.gportal.hu/
http://purgatory.gportal.hu/
http://szerepgame.gportal.hu/
http://virtual-diva.gportal.hu/
http://wolfmagin.gportal.hu/
http://city-of-phoenix.gportal.hu/
http://dangerdays.gportal.hu/
http://my-story-rpg.gportal.hu/
http://frpg.gportal.hu/
http://new-heaven-rpg.gportal.hu/
http://lazabab.blogspot.hu/
http://scarlet-lights.gportal.hu/
http://romeojulia.szerep.gportal.hu/

 

 

CSS Codes


Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints