Vampire-Night...Éldd át a természetfeletti lények világát!

 

Navigations

 vampire-night.gp testvéroldala~Wonderland
Az oldal testvéreoldala, ahol elolvashatod mi történik Wonderlandben.
VK
- Vendégkönyv
HK - Hírdetések
 

Hali! ^^ Ez egy szerepjátékos oldal a természetfeletti lények kedvelőinek. Ám akik inkább az emberek kedvelői azoknak lehetőségükben áll angyalokkal, emberekkel és boszorkányokkal szerepezni. Az angyalok képesek "visszahúzni" avagy elrejteni a szárnyukat, tehát ekkor úgy  néznek ki mint a valódi emberek és úgy is viselkednek. Ők nem állnak egyik oldalon sem, mig a vámpirok és a vérfarkasok között örökös harc dúl. De vannak kivételek...Némelyik vámpir és vérfarkas nagyon jó kapcsolatba tud kerülni, amit viszont a többiek nem néznek jó szemmel. Most térjünk át a városra,ahol élnek. A neve Wonderland. Ez egy kis város, majdnem falu. Csodaszép hely, sok szórakozóhellyel és parkokkal. Jó szórakozást!

Elsősorban olvasd el a Szabályokat. Aztán Kérj egy karaktert. Nézd meg a Lakosokat. A Városban tudsz szerepezni. A Főoldalon nézd meg a frissitéseket.

~Régebbi szerepek~

 
Am I here?

Itt tudhatod meg, fent vagyunk-e. Ha  van kirakva akkor nem vagyunk itt, de ha  - t látsz, valószínűleg az oldalon ténykedünk, vagy épp játszunk. Nézz körül bátran és írj chatben ha kérdésed/kérésed van! :)

Sziszikee: 
Bogu: 
Sophie: 
Kiiwi: 

Utolsó frissítés, illetve ekkor jöttünk fel utoljára: 2015.03.01.

 
School

Ha 14-18 èves a karaktered a Wonderland Gimi-be jàr. Nèzd meg a Sulisokat. A suli Irodàjàba le tudod írni, hogy miben jò a karaktered. A suliban sokszor bálokat ès bulikat is szerveznek. A sulibálokat és a bulikat a Bálteremben tartják.

 
Guardians and Angels

1. Falka
 Bella Turnish: Irina Bryson & Mike Dearman
Lua Hathaway: Dan Maccon
Merlin Jorn: Matteo Derevine
Leah Adamsky: Wade Bennett 
& Rachel Agdal Osmer

2. Falka
Zoe Peterson-Arthur Metson
Salamon Carpenter - Tamar Angeloak
Electra West: Alexander Wings & Emily Jean Freifire
Ben Adamsky: Ruby Goldman & Jennessa Wings

 

 

 
 

 

 

Matteo Derevine

Vérfarkasok adatlapja

ALAPADATOK
Név: Matteo Derevine
Becenév: Bruno
Neme: Férfi
Születési idő,kor:1991. május 12.
Foglalkozása: pultos a discoban

VÉRFARKAS LÉTE
Típusa: Megharapott
Első átalakulása: 2010. január 18.- Mike és David segítésgével, akiket rávett a dologra, hogy változtassák át, őt is.
Vérfarkasként:

EGYÉB ADATOK
Külső és Belső jellemzés: Amikor elsétál melletted az utcán akkor garantáltan megakad rajta a szemed. Magas és jóképű, nem egy izompacsirta inkább egy kisportolt alkat. Nem sokat foglalkozik a külsejével, étcsokoládé színű hajába gyakran csak úgy beletúr és nem is borotválkozik túl, gyakran amit borostájára nézve láthatunk is. A ruhái lezserek, nagyon ritkán csak különleges alkalmakra vesz fel öltönyt, leginkább a farmer és póló együttes jellemzi. Illata a tipikus férfiparfüm és egy kicsit a fenyők illata is jellemzi, de ezt inkább csak a ruhái szívták be. Léptei ruganyosak és céltudatosak, mintha mindig tudná hova megy éppen. De ez valójában nem mindig van így. Sokszor eltéved, rossz hibája, hogy nehezen tájékozódik, bár ez a vérfarkassá válása során valamennyire fejlődött. Kedves srác, mindenkihez van pár jó szava vagy csak egy mosoly. De ez nem jelenti azt, hogy nem könnyű kihozni a sodrából. Valójában eléggé forrófejű és itt meglátszik a déli temperamentuma. Rühelli a vámpírokat egy régi emlék miatt, és ezért nem is bízik bennük túlságosan meg, nem úgy, mint a többi emberben. Ha valaha is összeírnánk Bruno ismerőseinek a számát, a lista valószínűleg végtelen lenne. Mindenkivel képes leállni, beszélgetni és sajnos elég hamar megkedveli az embereket. Elég gazdag a fantáziája és valószínűleg ezért ilyen tehetséges festő. Sok képe van amiket ő festett különféle emberekről akiket randomba szúrt ki az utcán és állított meg, hogy hadd örökítse meg őket. Csak azért mert tetszett neki az arca vonala, vagy, csak azért mert jó teste volt a lánynak és ez egy tökéletes alkalom az ismerkedésre. Kalandkedvelő és imádja a bulikat, ha elindul a zene őt nem lehet megállítani addig táncol ameddig csak bírja.  Imád házibulikat szervezni, a vérében van az egész bulizás, neki állandóan pörögnie kell. Vicces srác és talán egy kissé komolytalan is, nem könnyű vele érzelmekről beszélni általában az egészet elvicceli. Eléggé családcentrikus, meg akarja találni az ideális feleséget és egyszer majd sok-sok gyereket szeretne. 
Eddigi élete: Olaszországban született egy májusi napon, az apja olasz míg az anyja amerikai volt. Már volt egy 4 évvel idősebb bátyja, akivel gyermekkorában nagyon jól kijött. De muszáj volt neki, hiszen 10 éves korában az egész családjuk kezdett felborulni és így a két testvér jóformán csak egymásra számíthatott. Az apjuk egyre többször kezdett eltünedezni otthonról ezért az Anyjuk fogta őket és leléptek otthonról egészen az Egyesült Államokig meg sem álltak. Az akkori Brunonak nagy sikere volt az iskolában a lányoknál, főleg az egzotikus vonásai miatt. Akkoriban ismerte meg Davidet és Mikeot amikor az Anyja újra randizgatni kezdett és semmi ideje nem maradt a fiaira.  Bruno eléggé megkedvelte a fiúkat és hamar összehaverkodtak. Eltelt pár hónap és minden nap találkozott a srácokkal. Csajt csaj után szedtek fel, hol egy szőke hol egy barna. Bruno élvezte az életet, és egyre kevesebbet gondolt az otthoni zűrökre. Éppen egy otthoni veszekedés után, átment a srácokhoz, de mikor betoppant egy érdekes helyzet fogadta. Két hatalmas farkas verekedett a nappali közepén. Miután az egész kiderült, Bruno mindenáron át akart változni. Így egy kis idő múlva már hárman járták a vérfarkas utakat és az erdőkön keresztül újabb és újabb városokba jártak át bulizni. Az egyik ilyen estéjük után Bruno mikor hazament az Anyját találta otthon egy idegen férfit hatalmas bőröndökkel. Ekkor derült ki számára, hogy az Anyja nem sokára újra férjhez megy. Bruno nem nagy örömmel fogadta a hírt, ahogyan azt sem, hogy nagy valószínűséggel, egy szemrevaló mostohahúggal is bővül az otthona. Végül Mireya beköltözése nem egy balhét eredményezett, előszeretettel dörgölt minden egyes apróságot a drága jó bátyjai orra alá. De senki sem gondolta, hogy a kis boszorkány tényleg egy kis boszorkány. Mireya végül még Mike-al is összeszűrte a levet, és addig csűrte csavarta a dolgokat ameddig nem sikerült az összes környékbeli lány fejében elvetni az ötletét is annak hogy leálljanak a három fiú egyikével. Végül Mike-ék elutaztak Wonderlandba és néhány hónap után Bruno is követte őket ide. Itt azonnal csatlakozott a falkához és megismerkedett egy csomó emberrel köztük egy angyallánnyal, Bellával akivel nehéz utat jártak be. De végül összejöttek és most boldogabbak mint valaha. 
Hobbijai: Festés, rajzolás és természetesen megismerni más embereket.
Állapot: Kapcsolatban- Bella Turnish
Vonzódás: hetero
Félelmei: Valamelyik embernek baja esik, akit nagyon szeret. Vagy Bella megcsalja. 

KÉPEK

NÉVTÁBLA
majd később csinálok*

TE ADATAID
Neved: bogu
E-mail cimed: lovas.bogu@gmail.com

 

 
Bogu videója az oldalról :)


Köszönjük a videót Bogunak! :*

 
Party/Weather


Party:

 

Mikor?:
Hol?:
Hánykor?:
Szervező:
Öltözet:
Meghivottak:

Bulit szervezni a karakter kérésnél lehet!

Időjárás


A hideg mostmár egész napra érvényes. A csípős időre való tekintettel egyre többen húznak kabátot és nagyban megnőtt a forrart bor iránti igény. Sokan járkálnak a főtéren, készülődve az ünnepekre. Mindenki vigyázzon a nyakára!

Nappal/Éjszaka
3° - 12° / (-3°) - 7°

 

Aranyköpések
- a szerep közben elhangzott aranyköpések :D hallottál egy jót? ird hát ide le

 
Login
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Visitors
Indulás: 2011-09-05
 
LoversIrina Bryson+ Mike Dearmen = <3
x y + x y = 
x y + x y = 

 

 
Elite

/Bárki kikerülhet, kivétel nincs!/

http://anchoragerpg.gportal.hu/
http://cryingheart.gportal.hu/
http://tamtamsbrain.blogspot.hu/
http://the-host.gportal.hu/
http://higurashi-no-naku.gportal.hu/
http://thisisadream.gportal.hu/
http://anderwelt.gportal.hu/
http://rosenberg-rpg.gportal.hu/
http://ninwuhr.gportal.hu/
http://purgatory.gportal.hu/
http://szerepgame.gportal.hu/
http://virtual-diva.gportal.hu/
http://wolfmagin.gportal.hu/
http://city-of-phoenix.gportal.hu/
http://dangerdays.gportal.hu/
http://my-story-rpg.gportal.hu/
http://frpg.gportal.hu/
http://new-heaven-rpg.gportal.hu/
http://lazabab.blogspot.hu/
http://scarlet-lights.gportal.hu/
http://romeojulia.szerep.gportal.hu/

 

 

CSS Codes


Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints