Vampire-Night...Éldd át a természetfeletti lények világát!

 

Navigations

 vampire-night.gp testvéroldala~Wonderland
Az oldal testvéreoldala, ahol elolvashatod mi történik Wonderlandben.
VK
- Vendégkönyv
HK - Hírdetések
 

Hali! ^^ Ez egy szerepjátékos oldal a természetfeletti lények kedvelőinek. Ám akik inkább az emberek kedvelői azoknak lehetőségükben áll angyalokkal, emberekkel és boszorkányokkal szerepezni. Az angyalok képesek "visszahúzni" avagy elrejteni a szárnyukat, tehát ekkor úgy  néznek ki mint a valódi emberek és úgy is viselkednek. Ők nem állnak egyik oldalon sem, mig a vámpirok és a vérfarkasok között örökös harc dúl. De vannak kivételek...Némelyik vámpir és vérfarkas nagyon jó kapcsolatba tud kerülni, amit viszont a többiek nem néznek jó szemmel. Most térjünk át a városra,ahol élnek. A neve Wonderland. Ez egy kis város, majdnem falu. Csodaszép hely, sok szórakozóhellyel és parkokkal. Jó szórakozást!

Elsősorban olvasd el a Szabályokat. Aztán Kérj egy karaktert. Nézd meg a Lakosokat. A Városban tudsz szerepezni. A Főoldalon nézd meg a frissitéseket.

~Régebbi szerepek~

 
Am I here?

Itt tudhatod meg, fent vagyunk-e. Ha  van kirakva akkor nem vagyunk itt, de ha  - t látsz, valószínűleg az oldalon ténykedünk, vagy épp játszunk. Nézz körül bátran és írj chatben ha kérdésed/kérésed van! :)

Sziszikee: 
Bogu: 
Sophie: 
Kiiwi: 

Utolsó frissítés, illetve ekkor jöttünk fel utoljára: 2015.03.01.

 
School

Ha 14-18 èves a karaktered a Wonderland Gimi-be jàr. Nèzd meg a Sulisokat. A suli Irodàjàba le tudod írni, hogy miben jò a karaktered. A suliban sokszor bálokat ès bulikat is szerveznek. A sulibálokat és a bulikat a Bálteremben tartják.

 
Guardians and Angels

1. Falka
 Bella Turnish: Irina Bryson & Mike Dearman
Lua Hathaway: Dan Maccon
Merlin Jorn: Matteo Derevine
Leah Adamsky: Wade Bennett 
& Rachel Agdal Osmer

2. Falka
Zoe Peterson-Arthur Metson
Salamon Carpenter - Tamar Angeloak
Electra West: Alexander Wings & Emily Jean Freifire
Ben Adamsky: Ruby Goldman & Jennessa Wings

 

 

 
 

 

 

Ryan Daniel Osmer

Vámpírok adatlapja

ALAPADATOK
Név: Ryan Daniel Osmer
Becenév: Ryan
Neme: Férfi
Születési idő,kor:1972. május 06./huszonévesnek néz ki
Foglalkozása: munkanélküli

VÁMPIR LÉTE
Mikor változott át: 1990. október 12.
Ki változtatta át: nem ismeri, de az arca örökre az emlékezetébe égett
Hogyan történt:
„Mindig hallom ugyanazt a sikolyt és én ugyanúgy a védelmére kelek a lánynak. A testrészeim automatikusan mozognak, mintha nem tudnék uralkodni felettük.
’-Hagyd békén. Héé, nem hallod hagyd már békén.’ ugyanazok a szavak hagyják el a számat, mint sok-sok évvel ezelőtt és ugyanaz az undorító éhségtől kifordult szempár néz vissza rám. Sós íz a számban, ami végigmarja a torkomat, elroppan a nyakam és lassan szétárad a méreg. Szörnyeteg lettem.”
Egy fociedzésről indult hazafelé, kora este mikor egy mellékutcából női sikolyt hallott. Azt gondolta, hogy a szőke lányt meg akarják erőszakolni ezért azonnal segíteni próbált. Csak, hogy mikor meglátta a férfi vértől csöpögő pofáját már csak azt érezte, hogy a szájában valami sós íz terjed szét és elroppan a nyaka. mikor felébredt egy sötét erdőben volt, valószínűleg az a másik vámpír cipelte őt ide, de ott is hagyta és soha többet nem látta. Eleinte megpróbálta magát halálra éheztetni és eltűnt az addigi életéből. Egyszerűen lelépett a városból és a családja a mai napig azt hiszi, hogy a fiúkat nagy valószínűséggel valaki megölte.

EGYÉB ADATOK
Külső és Belső jellemzés: Ryan nem egy kedves srác. Ezt bárki képes megállapítani, de azt, hogy miért lett ilyen azt bizony kevesen.  Egyszerűen soha nem nyílik meg senkinek, egyszerűen fél kapcsolatokat kialakítani másokkal. Szereti az emberek társaságát, általában gúnyos és előszeretettel szívat másokat. Soha nem mutatná ki, hogy gyenge, ő még a reménytelen helyzetekben is küzd. Sokszor fölényes, de ugyanakkor poénos srác. Ami a szívén az a száján típusú ember nem habozik, amikor véleményt kell nyilvánítania. Borzasztó okos és furfangos, mindenféle tervet könnyedén kitalál. Nagyon jól átlátja a helyzeteket és ezért általában már olyan dolgokról tud, amikről még senki más. A mostani lányok, akikkel lefekszik olyanok, akiknek képes másnap elfelejteni a nevét. Egyedüli barátja Kathrine, akiben megbízik. Mindig az igazat mondja, soha nem hazudik vagy ködösít. Csak ha feltétlenül szükséges neki. Még az érzelmeit is képes bevallani, de magától soha sem csak, ha kérdezik. Nem mondhatni rossz embernek inkább csak kétségbeesettnek. Az angyalok a kedvenc csemegéi, egyszerűen könnyű falatok számára. Mivel könnyen el tudja őket csábítani az édes kis pofikájával, aztán meg könnyedén megkóstolja őket. Még soha nem ölt meg senkit táplálkozás közben, amire nagyon büszke, mert ez a fiatal vámpíroknak nagyon nehéz. Nagyon kitartó, mindig megküzd a céljaiért, ha valamit egyszer elhatároz, akkor az úgy is lesz. Makacs és önfejű, senkinek nem enged beleszólást az életébe, egyszerűen hiába magyaráz, neki valaki valamit fél órán keresztül a végén úgyis azt fogja csinálni, amit már elsőnek elhatározott. Eléggé magabiztos, tudja, hogy néz ki, de nem sokat foglalkozik a megjelenésével.
Eléggé kisfiús arca van, ami miatt sokan kedvesebbnek nézik, mint amilyen valójában. Magas, de ugyanakkor kisportolt fiú, nincsen túlságosan kigyúrva, de azért izmos. Zöldes-barna szemei általában bizalmat közvetítenek az emberek felé, ezért van, hogy könnyen megbíznak benne és így könnyű prédák számára. Hosszú világosbarna hajába általában csak beletúr, amitől össze-vissza kócosan áll. Mosolya borzasztóan aranyos, de ritkán mosolyog teljes szívéből, ha mégis akkor szerencsés az a hölgy, aki láthatja. Szinte olyan kisugárzása van, ami a közelébe vonzza az embereket, vagy akár a természetfeletti lényeket is.
Eddigi élete: Egy tökéletes kertvárosban nevelkedett ahol minden annyira tiszta és kifogástalan volt. A környékbeli gyerekekkel azonnal mély barátságba került, együtt bringáztak az utcán és másztak fára. Nem volt testvére, ezért eléggé elkényeztetették, szinte bármit megkaphatott a szüleitől. Apja keresett sebész az anyja pedig egy igazi otthonülő szőke hajú, pletykás feleség volt. Ryan a középiskolában nagyon népszerűnek számított, bekerült a focicsapatba és az edző hamar felfigyelt rá, milyen jól játszik. Végzős korában még a pom-pom csapat kapitányával is összejött. Az egész élete, annyira filmbe illő volt, pont mint egy tündérmesében. Abigail és az ő románca viszont nem tartott túl sokáig. Egy este Ryan az edzéséről tartott hazafelé, mikor vámpírrá változtatták és elmenekült a városából. Nem értette, hogy történhetett mindez, vagy mi is történt pontosan. Egy erdőben az avaron feküdt vagy két napig, bámulta a fákat a feje felett. A hihetetlen éhségét nem tudta csillapítani, semmi olyan étellel, amit eddig evett. Várta, hogy mikor fog éhen halni. Egy vörös hajú, sűrű szeplőkkel hintett lány arcát látta meg maga felett. Az után pedig arra ébredt, hogy finom karok ölelik körül és egy puha ágyban fekszik. Az éhsége eltűnt és helyette olyan szerelmet kapott, amit soha nem élt át addig.  Louise és ő két évig élt együtt, különleges románc volt az övék. Egészen addig míg, egy csapat vámpír meg nem ölte a lányt. Ryan vagy 10 évig kóválygott a világban és olyanná vált, aki mindenkit kihasznált. Ekkor találkozott Kathrine-nel is. Nagyon sokat hallott a nagy ősi vámpírról. Elég hamar összebarátkoztak és Kath volt az aki segített neki kivégezni Lousie gyilkosait. Egy csomó ideig keringett a világban, Európában és Ausztráliában is megfordult. Rengeteg nő volt a karjaiban az évek folyamán, de soha enm volt szerelmes. Szinte a nevükre sem emlékezett másnap. Úgy három-négy éve tudta meg, hogy van egy másod unokatestvére akit Kathrine átváltoztatott. Rögtön felkereste és megdöbbenve vette tudomásul, hogy a srácnak esze ágába nincs angyali, vagy akár emberi vérrel táplálkozni. Ryan próbálta ’jó’ útra téríteni Shipleyt nem sok sikerrel. Pár hónap múlva feltűnt Kathrine is a városban, és régi barátként üdvözölték egymást Ryannel. Kathrine lánya és Ryan, viszonylag hamar összebarátkozott, de miután a lány csatlakozott a falkához és megismerkedett Shipleyvel hamar ellenségekké váltak. Rose és Sjhip időközben összeházasodott, és született egy ikerpárjuk a vámpír, Nathaniel és a vérfarkas Rachel. Ryan ez után úgy döntött, hogy néha kicsit elviszi Natet szórakozni és a kisfiút hamar valamennyire a saját önképére formálta. Jelenleg Kathrinnel él a kastélyban és Nate-tel aki már felnőtt és az ő oldalukra állt. 

Hobbijai: Csábítás és kidobás.
Állapot: Egyedülálló
Vonzódás: hetero
Félelmei: Nem mondanám, hogy túl sok van neki. Katnek vagy Natenek valami baja esik, esetleg valamelyik kis barátnője bejelenti, hogy gyereket vár. 

KÉPEK
 
NÉVTÁBLA
később csinálok* 

TE ADATAID
Neved: bogu
E-mail cimed: lovas.bogu@gmail.com

 

 
Bogu videója az oldalról :)


Köszönjük a videót Bogunak! :*

 
Party/Weather


Party:

 

Mikor?:
Hol?:
Hánykor?:
Szervező:
Öltözet:
Meghivottak:

Bulit szervezni a karakter kérésnél lehet!

Időjárás


A hideg mostmár egész napra érvényes. A csípős időre való tekintettel egyre többen húznak kabátot és nagyban megnőtt a forrart bor iránti igény. Sokan járkálnak a főtéren, készülődve az ünnepekre. Mindenki vigyázzon a nyakára!

Nappal/Éjszaka
3° - 12° / (-3°) - 7°

 

Aranyköpések
- a szerep közben elhangzott aranyköpések :D hallottál egy jót? ird hát ide le

 
Login
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Visitors
Indulás: 2011-09-05
 
LoversIrina Bryson+ Mike Dearmen = <3
x y + x y = 
x y + x y = 

 

 
Elite

/Bárki kikerülhet, kivétel nincs!/

//anchoragerpg.gportal.hu/
//cryingheart.gportal.hu/
http://tamtamsbrain.blogspot.hu/
//the-host.gportal.hu/
//higurashi-no-naku.gportal.hu/
//thisisadream.gportal.hu/
//anderwelt.gportal.hu/
//rosenberg-rpg.gportal.hu/
//ninwuhr.gportal.hu/
//purgatory.gportal.hu/
//szerepgame.gportal.hu/
//virtual-diva.gportal.hu/
//wolfmagin.gportal.hu/
//city-of-phoenix.gportal.hu/
//dangerdays.gportal.hu/
//my-story-rpg.gportal.hu/
//frpg.gportal.hu/
//new-heaven-rpg.gportal.hu/
http://lazabab.blogspot.hu/
//scarlet-lights.gportal.hu/
//romeojulia.szerep.gportal.hu/

 

 

CSS Codes


Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND