Vampire-Night...Éldd át a természetfeletti lények világát!

 

Navigations

 vampire-night.gp testvéroldala~Wonderland
Az oldal testvéreoldala, ahol elolvashatod mi történik Wonderlandben.
VK
- Vendégkönyv
HK - Hírdetések
 

Hali! ^^ Ez egy szerepjátékos oldal a természetfeletti lények kedvelőinek. Ám akik inkább az emberek kedvelői azoknak lehetőségükben áll angyalokkal, emberekkel és boszorkányokkal szerepezni. Az angyalok képesek "visszahúzni" avagy elrejteni a szárnyukat, tehát ekkor úgy  néznek ki mint a valódi emberek és úgy is viselkednek. Ők nem állnak egyik oldalon sem, mig a vámpirok és a vérfarkasok között örökös harc dúl. De vannak kivételek...Némelyik vámpir és vérfarkas nagyon jó kapcsolatba tud kerülni, amit viszont a többiek nem néznek jó szemmel. Most térjünk át a városra,ahol élnek. A neve Wonderland. Ez egy kis város, majdnem falu. Csodaszép hely, sok szórakozóhellyel és parkokkal. Jó szórakozást!

Elsősorban olvasd el a Szabályokat. Aztán Kérj egy karaktert. Nézd meg a Lakosokat. A Városban tudsz szerepezni. A Főoldalon nézd meg a frissitéseket.

~Régebbi szerepek~

 
Am I here?

Itt tudhatod meg, fent vagyunk-e. Ha  van kirakva akkor nem vagyunk itt, de ha  - t látsz, valószínűleg az oldalon ténykedünk, vagy épp játszunk. Nézz körül bátran és írj chatben ha kérdésed/kérésed van! :)

Sziszikee: 
Bogu: 
Sophie: 
Kiiwi: 

Utolsó frissítés, illetve ekkor jöttünk fel utoljára: 2015.03.01.

 
School

Ha 14-18 èves a karaktered a Wonderland Gimi-be jàr. Nèzd meg a Sulisokat. A suli Irodàjàba le tudod írni, hogy miben jò a karaktered. A suliban sokszor bálokat ès bulikat is szerveznek. A sulibálokat és a bulikat a Bálteremben tartják.

 
Guardians and Angels

1. Falka
 Bella Turnish: Irina Bryson & Mike Dearman
Lua Hathaway: Dan Maccon
Merlin Jorn: Matteo Derevine
Leah Adamsky: Wade Bennett 
& Rachel Agdal Osmer

2. Falka
Zoe Peterson-Arthur Metson
Salamon Carpenter - Tamar Angeloak
Electra West: Alexander Wings & Emily Jean Freifire
Ben Adamsky: Ruby Goldman & Jennessa Wings

 

 

 
 

 

 

Lilly Jorn
Vámpírok adatlapja
ALAPADATOK
Név: Lilly Jorn
Becenév: Ly, Lills
Neme: Nő
Születési idő,kor: 1998. március 18.
Foglalkozása: Számítógépes grafikus
VÁMPIR LÉTE
Mikor változott át: 2014. 03. 07.
Ki változtatta át: Rose
Hogyan történt: Egyszerű. Lilly részt akart venni a harcokban amik dúltak és ezt törékeny emberként nem tudta volna megtenni. Elhívta hát Rose-t a dombhoz. A mit sem sejtő nő el is ment és tátva is maradt a szája Lilly gyilkos ötletétől. Eleinte tiltakozott, majd végül beadta a derekát. Így lett Lilly Jorn-ból vámpír.

EGYÉB ADATOK
Külső és Belső jellemzés: Lilly egy kedves, érzékeny lány. Nagyon szereti nővérét Merlint. Nagyon bátor lány és szívós. Nem lehet könnyen kitépni élete virágát. Nagyon jól tudja álcázni érzelmeit. Elég gyorsan megnyílik és barátkozik akkor is, ha még nem jött el az ideje. Szereti az állatokat és jóban van a természetfeletti lényekkel is. Sok mesét olvasott és hisz is ezekben akár vakon is. Alaposan feltankolt információkkal mielött elindult így nem igazán aggódik. Hidegvérű és gyorsan tud döntéseket hozni. Barna a vállára omlik, ahol hullámos tincsekben fedik mellhasát. Vékony és kecses. Hosszú lábaival nagyon gyorsan tud futni. Amikor vámpírrá vált ez a képessége nem hanyatlott, hanem tovább gyarapodott. Gyorsabb a legtöbb lénynél és nagyon ügyesen tud cselezni. Formás arcán álltalában mosoly húzódik amit kissé szabálytalan de annál fehérebb fogak tarkítanak. Nem jellemző a korabeliekre az ilyen stílus. Amióta egy barátja összetörte a szívét kissé vadóc lett és minden idejét sportal vagy rajzolással tült. Borzasztó ügyes a rajzban és az informatikában is jeleskedik. Gyakran hackeli meg a suli adatbázisát. A haját álltalában kengedve hordja. Mindig kíváncsi. Remek osonó és jó kém. A leglehetetlenebb helyekről is képes kijutni. Nem szereti a nyílt teret és a vakító fényt. Ezek miatt akár le is blokkolhat.
Eddigi élete: Amikor megszületett ugyan olyan volt mint a legtöbb gyerek. Első amit meglátott és berögzült az agyába, az a pici Merlin csalódott arca volt. Hamar rájött, hogy nővére különleges. Szülei eltíltották egyszem testvérétől és arra kérték, hogy soha többé ne menjen a közelébe. Amikor a kis Lilly 10 éves lett Merlin elszökött otthonról. Még hat évet élt otthon úgy, hogy minden nap sírt. Az iskolában senki sem szólt hozzá, mindenki csak hisztis Lillynek hívta. Elsajátította a számítógép használatának legtöbb csínját, bínját. Sokat Hackelt így bejütott Wonderland iskolájának honlapjára. Megszerezte a címet és készülődni kezdett. Elhatározta, hogy megkeresi az angyalt aki mindig is óvta. Idáig követte a megérzéseit és reménykedett benne, hogy találkozni fognak. 
Hobbijai: Rajz, sportok és informatika
Állapot: Egyedülálló
Vonzódás: hetero
Félelmei: Magány, nyílt tér
KÉPEK

 
NÉVTÁBLA

TE ADATAID
Neved: Kiiwi
E-mail cimed:  LINK

 

 
Bogu videója az oldalról :)


Köszönjük a videót Bogunak! :*

 
Party/Weather


Party:

 

Mikor?:
Hol?:
Hánykor?:
Szervező:
Öltözet:
Meghivottak:

Bulit szervezni a karakter kérésnél lehet!

Időjárás


A hideg mostmár egész napra érvényes. A csípős időre való tekintettel egyre többen húznak kabátot és nagyban megnőtt a forrart bor iránti igény. Sokan járkálnak a főtéren, készülődve az ünnepekre. Mindenki vigyázzon a nyakára!

Nappal/Éjszaka
3° - 12° / (-3°) - 7°

 

Aranyköpések
- a szerep közben elhangzott aranyköpések :D hallottál egy jót? ird hát ide le

 
Login
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Visitors
Indulás: 2011-09-05
 
LoversIrina Bryson+ Mike Dearmen = <3
x y + x y = 
x y + x y = 

 

 
Elite

/Bárki kikerülhet, kivétel nincs!/

http://anchoragerpg.gportal.hu/
http://cryingheart.gportal.hu/
http://tamtamsbrain.blogspot.hu/
http://the-host.gportal.hu/
http://higurashi-no-naku.gportal.hu/
http://thisisadream.gportal.hu/
http://anderwelt.gportal.hu/
http://rosenberg-rpg.gportal.hu/
http://ninwuhr.gportal.hu/
http://purgatory.gportal.hu/
http://szerepgame.gportal.hu/
http://virtual-diva.gportal.hu/
http://wolfmagin.gportal.hu/
http://city-of-phoenix.gportal.hu/
http://dangerdays.gportal.hu/
http://my-story-rpg.gportal.hu/
http://frpg.gportal.hu/
http://new-heaven-rpg.gportal.hu/
http://lazabab.blogspot.hu/
http://scarlet-lights.gportal.hu/
http://romeojulia.szerep.gportal.hu/

 

 

CSS Codes


Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints