Vampire-Night...Éldd át a természetfeletti lények világát!

 

Navigations

 vampire-night.gp testvéroldala~Wonderland
Az oldal testvéreoldala, ahol elolvashatod mi történik Wonderlandben.
VK
- Vendégkönyv
HK - Hírdetések
 

Hali! ^^ Ez egy szerepjátékos oldal a természetfeletti lények kedvelőinek. Ám akik inkább az emberek kedvelői azoknak lehetőségükben áll angyalokkal, emberekkel és boszorkányokkal szerepezni. Az angyalok képesek "visszahúzni" avagy elrejteni a szárnyukat, tehát ekkor úgy  néznek ki mint a valódi emberek és úgy is viselkednek. Ők nem állnak egyik oldalon sem, mig a vámpirok és a vérfarkasok között örökös harc dúl. De vannak kivételek...Némelyik vámpir és vérfarkas nagyon jó kapcsolatba tud kerülni, amit viszont a többiek nem néznek jó szemmel. Most térjünk át a városra,ahol élnek. A neve Wonderland. Ez egy kis város, majdnem falu. Csodaszép hely, sok szórakozóhellyel és parkokkal. Jó szórakozást!

Elsősorban olvasd el a Szabályokat. Aztán Kérj egy karaktert. Nézd meg a Lakosokat. A Városban tudsz szerepezni. A Főoldalon nézd meg a frissitéseket.

~Régebbi szerepek~

 
Am I here?

Itt tudhatod meg, fent vagyunk-e. Ha  van kirakva akkor nem vagyunk itt, de ha  - t látsz, valószínűleg az oldalon ténykedünk, vagy épp játszunk. Nézz körül bátran és írj chatben ha kérdésed/kérésed van! :)

Sziszikee: 
Bogu: 
Sophie: 
Kiiwi: 

Utolsó frissítés, illetve ekkor jöttünk fel utoljára: 2015.03.01.

 
School

Ha 14-18 èves a karaktered a Wonderland Gimi-be jàr. Nèzd meg a Sulisokat. A suli Irodàjàba le tudod írni, hogy miben jò a karaktered. A suliban sokszor bálokat ès bulikat is szerveznek. A sulibálokat és a bulikat a Bálteremben tartják.

 
Guardians and Angels

1. Falka
 Bella Turnish: Irina Bryson & Mike Dearman
Lua Hathaway: Dan Maccon
Merlin Jorn: Matteo Derevine
Leah Adamsky: Wade Bennett 
& Rachel Agdal Osmer

2. Falka
Zoe Peterson-Arthur Metson
Salamon Carpenter - Tamar Angeloak
Electra West: Alexander Wings & Emily Jean Freifire
Ben Adamsky: Ruby Goldman & Jennessa Wings

 

 

 
 

 

 

Sötét sikátor
28 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2013.05.29. 16:39
Vampire-Sziszi

Felix:
Hallgattam a fecsegését, és jól éreztem vele magamat. Mikor elköszönt szomorúan lebbiggyesztettem alsó ajkamat.
-Szia. - szomorkás képet vágtam,mikor megölelt nagyon meglepődtem. Beleszippantottam a hajába, jól éreztem a vére illatát. Csábitó volt, a verbéna már szinte teljesen kitisztult a véréből. Ahhww... Belé akarok harapni,de nem szabad. Már nem, meg kell,hogy bizzon bennem, ezért csak egy csókot nyomtam a nyakára, talán szemfogaim hegye kicsit megkaparták a bőrét, de nem hiszem...Elemeltem a fejemet a nyakától és a szemébe néztem.
- Viszlát Bella...Szépséges Bella.... - mosolyodtam el,majd egy szempillantás alatt eltüntem a láthatárról, féltem hogy akaratlanul is megtámadom őt.
 / Felix el. /

2013.05.29. 16:16
Sophie

 Felkacagtam a salyát szerencsétleségemen.. -Elég béna vagyok, komolyan néha úgy érzem mintha most tanulnék járni. Bezzeg a repülés, az nagyon megy.- mosolyogtam. Sokszor buktam fel, vagy vágódtam csak úgy hanyatt bárhol. Lehet, hogy ez valami angyali tulajdonság de az is lehet, hogy csak én voltam ilyen ügyetlen. A közelben volt a házunk, így úgy gondoltam ideje lenne elköszönni, hisz hazáig azért nem akartam, hogy kísérjen. -Megérkeztünk.. a közelben lakom. Te vagy a legjobbfejebb báró akit ismerek.- mondtam kedvesen. igazából más bárót nem is ismertem, de akkor is így gondoltam, akármilyen hülyén hangzott is. Akkor majd még összefutunk az éjszakában remélem.. szia- aztán megöleltem Felixet. Szerintem kicsit ledöbbenhetett, hisz az elején megakart támadni, én pedig így reagálok?! Tudom, nem vagyok egy könnyű esett, de angyalból vagyok, így ez talán metségül szolgál.

2013.05.27. 20:53
Vampire-Sziszi

Felix:
- Igen, bárónak. Büszke lehetsz magadra,hogy engem megismertél. - viccelődtem. Mikor egyszercsak rá akart pillantani nem volt mellettem senki. Hát a kis Rosalinda a földön hevert. Nagy nevetés közepette segitettem neki felállni.
- A földet ne csókolgasd, kis hölgyike. -vigyorogtam,majd tovább sétáltunk.

2013.05.04. 09:15
Sophie

 Amikor elmondta a történetet nem tudtam, hogy sírjak-e vagy röhögjek. Azért szegény Angeliquet próbáltam sajnálni, de önmagában a sztori inkább vicces volt. Így akaratlanul is egy csöpnyit elröhögtem magam.. -Óhh már mindent értek.. azért szegény kis Angeliquet én helyetted is sajnálom- mosolyogtam, hisz azért nem botránkoztam meg annyira. A vámpírok márcsak ilyenek. -Amúgy te bárónak születtél?? Hmm milyen jó körökbe sikerült bekerülnöm hirtelen..- vigyorogtam még mindig. Ahogy így sétáltunk már megint nem figyeltem oda, és sikerült valamiben megbotlanom.. Hirtelen a földre vágóttam, ami mellesleg megszokható tőlem, mivel elég két-ballábas vagyok. -Jajj nem, miért esek én hanyatt mindig?- kérdeztem már nem olyan boldogan. Bár ez a kérdés inkább költői volt...

2013.05.03. 21:50
Vampire-Sziszi
Felix: - Hát most jókisfiú vagyok... Amig meg nem éhezem.. - gonosz vigyor tündökölt az arcomon. Újra a lovaskocsi... Már egy ledvesen vigyor jelent meg az arcomon. Láttam a lányon hogy kiváncsi a történetre ezért elkezdtem a történetet: - Hol volt hol nem volt, volt egyszer egy csodás báró, azaz én. És volt egy leány, Angelique, a franciai hercegnö. Éppen egy hintóban szeretkeztünk, akarommondani lovaskocsiban... És egyszercsak megindult a lovaskocsi mikor a ló megindult a szikla felé. Szerencsémre már akkor vámpir voltam, én kiszivtam a lány csodás vérét miközben ő pánikolt a zuhanás közben. Vége. - még mindig vigyoogtam.
2013.05.03. 21:34
Sophie

  Ahogy gondoltam nem a jó kisfiúk társaságát erősítette, szerencsémre viszont pont kifogtam a vacsora utáni pillanatát. -Áhh értem, akkor most megsem támadsz? hmm de jó napom van.. pedig csak, hogy tudd simán levernélek.- mondtam vigyorogva, bár tudtuk mindketten, hogy ez nem így van. Még magamat sem értettem, hogy miét vicceskedek én itt egy vámpírral, de elvoltam.. továbbra is belékarolva mentünk és mentünk. -Akkor ennyit a lovaskocsidról.. el se merem képzelni mit csinálhattál vele..- néztem rá.. miközben magamban kíváncsi voltam a történetre.

2013.05.03. 21:25
Vampire-Sziszi

Felix: A régi szép emlékek. Gondolataim teljesen elkalandoztak. Újra a lány kérdése juttatott vissza a földre.
- Egyáltalán nem vagyok szelid vámpir. Csak most szerencséd van, mert már ettem. - vigyorodtam el újra. - Majd egy szakadék legaljában keresd. - kacsintottam a lányra. Lassacskán kiértünk volna a sikátorból, de mivel még sétálhatnékom volt jobbra fordultam,igy egy elágazásba mentünk be. Már úgy ismertem ezt a helyet mint a tenyeremet...

2013.05.03. 21:18
Sophie

  Nem volt egy szokásos vámpír, legalábbis így első látásra. A többivel megkellet vívnom, hogy életben maradjak, mindegyik vérszomjasan a halálomat akarta. Persze verbénás voltam, de ennek ellenére így is megölhetett volna.. bár ez nem egy könnyű feladat. -Szóvaal... te amolyan szelid vámpír vagy?- érdeklődtem, bár éreztem kissé lehet, hogy túl közvetlen vagyok. Amikor elvigyorodott nem tudtam, hogy min, így csak hagytam az egészet.. több hülye kérdést nem volt szándékom feltenni. -Szerbia? hmm.. még nem jártam ott, de majd egyszer elmegyek... és akkor megkeresem a lovas kocsidat..- vigyorodtam el, bár tudtam ,hogy hülyeség amit mondok. Így elröhögtem magam.. -Bocs, tényleg elég hülye vagyok most, de tudod fáradtan nehéz velem.. amúgy nem értem miért is beszélgetek így el veled. Hisz te vámpír vagy.. ez fura- röhögtem el megint kínomban..

2013.05.03. 21:03
Vampire-Sziszi

Felix: A lovaskocsis dolgon felnevettem aztán komolyabb pofát vágtam.
- Igazából van egy lovaskocsim,vagy legalábbis még meg kéne lennie. Valahol Szerbiában volt egy... Bár már nem tudom hová lett... - hazudtam az utolsó mondatot. Nagyonis tudtam mi történt a lovaskocsival...Belegondoltam, hogy akkor milyen jól is érzetem magamat. Ezen önkéntelenül is elvigyorodtam.

2013.05.03. 20:56
Sophie

 Ahogy kiderül,t a fiút Felixnek hívták.. amúgy a bemutatkozás nagyon tetsztett így akaratlanul is elmosolyodtam. -Már rég köszöntöttek így, sőt nem is emlékszem, hogy egyeltalán lett is volna ilyen alkalom..- mondtam.. -Esetleg egy lovas kocsi is vár ránk valahol? - kérdeztem viccelődve.. bár egyeltalán nem ismertem, mégis egész közvetlen voltam hozzá. Ezt még magam sem értettem, bár nem voltam egy visszahúzódó lányka.

2013.05.03. 20:40
Vampire-Sziszi

Felix: Csak sétáltunk,sétáltunk. A lány törte meg a csendet. 
- Jó, jó.. - vigyorogtam. Majd fejemet kicsit oldalra döntöttem mikor ránéztem a csajra. - A nevem Felix... Üdvözletem kedves Bella. - vigyorogtam, majd kézen csókoltam a hölgyet, igen néhány szokást megtartottam régi életeimből.

2013.05.03. 20:33
Sophie

 Általában azért nem ijjedtem meg egykönnyen, mert valahogy mindig kikerültem a bajból. Persze most is volt az elején egy kis félelmen, hisz azért sötétben egyedül mászkáltam, de bíztam magamban. Ha nagy baj lenne a szárnyaimat előkaptam volna, bár ez nem mindig vát be a vámpíroknál. Szerencsére erre nem volt szükség.. belekaroltam az ismeretlenbe és tovább sétáltam vele együtt. -Biztos furcsának nézhetsz most.. de azért olyan bolond nem vagyok..- mosolyogtam a fiúra. Kíváncsi lettem volna ,hogy ilyenkor mire gondol. -Amúgy én Bella vagyok.. és téged ,hogy is hívnak?- kérdeztem, és bekell ,hogy valjam tetszett a helyzet. Kicsit furi volt az egész...

2013.05.03. 20:27
Vampire-Sziszi

Felix: Elősször kicsit meglepődtem,hogy a csaj ilyen bátor, de nem mutattam ki. Csak elmosolyodtam, kezemet felemeltem és vártam hogy belém karoljon a lány..
- Akkor sétáljunk egyet, Miss Semmitől sem félek királynő. - vigyorogtam. Ha belém karolt elindultam vele előre.

2013.05.03. 20:18
Sophie

  Ahogy továbbra sétálgattam a sikátorban, miközben haza felé tartottam hallotam ,hogy valaki közeledik. -Ki van itt?- kérdeztem, de félelem nem volt a hangomban. Ha esetleg megtámadna valaki megvédem magamat.. gondoltam. Aztán hirtelen egy srác jelent meg előttem. -Helo szép fiú- mosolyogtam rá, és a külseje alapján sejtettem, hogy vámpír. Elég helyes pasi volt, de elterelte a figyelmemet azzal, hogy éppen elkezdte szívni a vérem. Elsőnek kissé megijjedtem, de tudtam, hogy nemsokára elenged, mivel nem éppen kedvező számára vérem. -Ja.. hupsz, elfelejtettem szólni? Van egy kis verbéna a véremben.- mondtam vigyorogva, miközben a szemébe néztem, ahogy ő tette.  -Ejnye.. rosz lányt fogtál ki ma este.. de azért ugye itt maradsz? Tudod utálok egyedül sétálgatni. -mondtam még mindig mosolyogva. Irónikus volt, hogy ezt éppen egy vámpírnak mondtam, de nem kellet félnem tőle.. és elkellet volna egy kis társaság. Nem voltam egy beszari csaj, sőt szerettem az izgalmakat.. - A mai napom úgyis elég unalmasra sikeredett... legalább te majd most feldobod.. ugye?- kérdeztem a cuki mosolyommal és szerintem már tényleg teljesen hülyének nézhetett. Egy csak a sötét sikátorban egyedül, egy vámpírral és még a legapróbb félelmet sem mutatja.. így belegondolva elég dilisen hangzik.

2013.05.03. 19:55
Vampire-Sziszi

Felix: Egy finom kis vacsin voltam túl. Ezek a kis korcsok nem vigyáznak eléggé az angyalkáikra. Csak sétáltam mikor egy igen igéretesnek igérkező desszert szaga csapta meg az orromat. Egy újabb angyal. Elvigyorodtam. A szag irányába kezdtem el, hosszú lépteimmel menni. Mikor csupán 5 méter volt a szőke csaj és közöttem azzal a bizonyos gyors futással odafutottam mellé. Úgy tettem mintha átkarolnám őt, pedig a szárnyait akartam leszoritani,hogy ne tudja őket kiengedni. Ezt a trükköt még Kath tanitotta. Azzal a kissé gúnyos és egyszerre eszelős vigyorommal néztem rá a csajra.
- Szia, cica. - gyorsan előtte termettem, majd halálos gyorsasággal felemeltem és a falhoz szoritottam. Aranyosan oldalra döntöttem a a fejemet, felmértem a csajt. Szőke haja azonnal elárulta,hogy angyal mivel a legtöbbjük szőke hajú volt. Megcsókoltam a nyakát, ekkor jó méllyen beszivtam az előbb emlitett testrész illatát.
- Fúj, verbéna...- ekkor elengedtem a csajt. - Igaz,hogy féligmeddig immunis vagyok rá,de akkor sem szeretem... - fintorogtam. Még mindig a csaj előtt álltam és szemeibe néztem.

2013.05.01. 09:19
Sophie

 A sötét éjszakában sétálni még nekem is nagy kihívás volt, annak ellenére, hogy nem voltam egy nyuszi lány. Bátornak mondthattam magamat, mivel semmitől sem ijjedtem meg.. Bekell, hogy valjam, hogy ez a hely elbizonytalanított ebben, mivel kicsit azért reszkettem. Persze legbelül tetszett a helyzet, hogy megint valami izgalmas dologba kerültem.. kitudja, lehet ,hogy nekem jön egy vámpír vagy egy farkas. Hogy eltereljem a rémisztő gondolataimat jó messzire, elkezdtem dalolászni, egy gyerek dalt. Még az árvaházba énekeltük a "testvéreimmel" elalvás előtt.  -Eestee jóó estee jóó, estee mindiig jóó..- énekeltem és magamban elgondolkoztam, hogy normális vagyok-e. Ezzel a dallal 5 évet biztos ,hogy letudtak vonni a koromból, elég gyerekes lehettem. Aztán felröhögtem a saját hülyeségemen, de ennek ellenére tovább folytattam. És akkor mivan? Úgysem jár erre senki, ha meg mégis megcsodálhatja csodálatos hangomat.. Ahogy továb és tovább sétáltam a sikátorba elővettem a telefonomat, hogy legalább az világítson a sötétben, mert nem láttam semmit. Hajam hullámos volt mint mindig, ami simán ki volt engedve. Egy farmer, selyem blúz és egy hosszú fülbevaló díszelget rajtam, ha valaki nem ismert volna, az is megtudta volna állapítani, hogy angyali vér csörgedezik bennem.

2013.03.05. 20:49
bogu

-Bolond vagy Kathrine. - szóltam utána. Meglepett, hogy megcsókolt, érződött, hogy több éves tapasztalata van benne. Nem bírtam elviselni a tudatot, hogy megint elveszítek valakit. Dühösen belerúgtam egy kukába és Kathrine után néztem. A fájdalom végig áramolt a testemben de nem mehettem utána, ha ő így látja jónak tegye meg. -Ég veled. - suttogtam magam elé, talán meghallotta, talán nem.
/Ryan el/

2013.03.05. 20:27
Vampire-Sziszi

  - Ryan fel kell nőnöd! Be kell illeszkednek ebbe a rohadt világba. Nem leszel egyedül, ott van a lányom...Ő majd segit és vannak itt más vámpirokis. -a tökéletesszón én is kuncogni kezdtem.
 - Igen, te tökéletes vagy. - úgy döntöttem adok a fiúnak egy búcsú csókot. A csók után egy ház tetejére ugrottam és szélsebesen elkezdtem futni és ugrálni egyik házról a másikra.

 / Kathrine el /

2013.03.05. 19:45
bogu
 

 -Kathrine. -szóltam utána halkan de jól tudtam, hogy hallja. - Komolyan itt hagynál egy csapat idiótával? A borzasztó unokatestvéremmel?  A kutyákkal és olyan ördögi angyalokkal akikkel például ma találkoztunk? A világ változik. Amint látod az angyalok sem olyanok mint régen. - magyaráztam neki miközben megráztam a fejem. Hagynád, hogy egyedül harcoljak az egész világ ellen? -  kérdeztem tőle és utána siettem. Megragadtam mint kéz kezemmel a karjainál fogva és zöld íriszeimmel egyenesen a kávébarna már-már fekete szemeibe néztem. - Csak nézz rám, tudom, hogy tökéletes vagyok. De, nem akarok egyedül normális lenni ebben a világban. - nevettem el magam és letöröltem a könnyeit.- Bááár akkor majd találkozunk a pokolban. - gondolkoztam el.

2013.03.05. 19:34
Vampire-Sziszi

- Jòl hallottad.... Nekem màr lejàrt az idöm... Túl öreg vagyok màr ehhez a tetves viklàghoz.. Azok a rohadt korcsok....Egyre többen vannak. - eszembe jutott Alex ès könnyek  zuhataga törtki a szememböl. Mikor àtölelt a fiú  sikrült kibújnom a kezei közül ès tovàbb mentem.

2013.03.05. 19:28
bogu

 - Tessék? - kérdeztem minthogyha nem hallottam volna egészen jól. - A vámpírok hercegnője meg akar halni? Akkor mégis ki maradna itt nekem? Ki vigasztalna engem? -kérdeztem tőle szép szemekkel és követtem. - Egyébként meg butaságokat beszélsz Kath. - fogtam meg a karját és megsimogattam a haját, miközben mahgamhoz öleltem. Ő sem egyszer rángatott ki abból, hogy öngyilkos legyek Luise halála után, most rajtam van a sor úgy éreztem. 

2013.03.05. 18:56
Vampire-Sziszi

Mikor a csaj összes vèrèt kiszivtam ledobtam a holttestèt a földre. A fiú elsö kèt mondatàra nem  vàlaszoltam. Megtöröltem a szàmat ès vàlaszoltam a sràcnak.

- Igen, ö volt Cher.... Nos vele is vègeztem.... Ideje nekem is meghalnom.. - lehajtottam a fejemet ès elindultam elöre.

2013.03.05. 18:47
bogu

 Mikor a lány szívébe döfte a karót még pont ott voltam. 
- Miért is ölted meg? Mit ártott neked? - kérdeztem a lányra nézve, aztán a másik lány élettelen testét nézve. 
- Ő Cher nem? - kérdeztem, aztán lassan hátrébb léptem, mert emlékképek kezdték ellepni az agyam. Elég rossz volt, de próbáltam elüldözni őket és az agyam egy távolabbi sarkába zárni őket.

2013.03.05. 17:37
Vampire-Sziszi

  Elvesztettem az eszméletemet és már semmit sem tudtam tenni. Tudtam ,hogy KAthrine meg akart ölni....A vér a nyakamon folyt le, és még mielőtt elvesztettem az eszméletemet éreztem hogy a srác is a vérembe kortyolt.

 

 

 

 

 

 

 

 

  - Ryan, kérlek  akkor távozz... - meg sem vártam válaszát, Cher egyik tőrét a szivébe döftem és a nyakából szüntelenül ittam a vérét. Hihetetlenül megerősödtem.

2013.03.05. 17:27
bogu

Aztán megcsapott a lány illata és mit tehetnék, vámpírból vagyok. Közelebb léptem egy lépést. 
- Rendben de ne öld meg. Figyelmeztetlek Kathrine, az én társaságomba nem ölünk meg senkit. Te is tudod mire emlékeztett. - fintorodtam el és kortyoltam egyet a lány véréből. Egészen különleges íze volt, még nem is ittam ilyet.

2013.03.05. 17:00
Vampire-Sziszi

  Egyre gyorsabban szedtem a levegőt.
 - Ne...-mielőtt befejezhettem volna a mondatomat Kathrine befogta a számat és a nyakamba harapott. Ha nem lett volna befogva a szám hatalmasat sikitottam volna.

 

 

 

 

 

 

 

 

  Befogtam a száját és szinte kiabálva szóltam hozzá:
 - Kuss!! - úgy döntöttem, hogy végre megkóstolom a vérét  több év várakozás után. Hmmm....Jobb volt mint az angyaloké. Émelyitő érzés volt, imádtam. Mikor abbahagytam a csaj nyakán csorgott a vér és úgy éreztem lassan elveszti ay eszméletét.
 - Gyere, Ryan kóstold meg.... Egyébként ő egy boszorkány.... vagy valami olyasmi.... - a srác felé cibáltam  Cher-t.

2013.03.05. 16:51
bogu

Már kellően fel voltam húzva, ahhoz hogy bárkinek neki essek, és mikor Kathrine elkapta az egyik csajt érdeklődve pislogtam rá. Nem igazán tudtam, hogy Kathrine igazat mond-e mert a lány ellenkezett, meg aztán eddig, úgy tudtam, hogy vámpírok ölték meg Luiset. 
- De ő egy... - az illata alapján nem nagyon tudtam eldönteni, hogy mos boszorkány vagy angyal-e. - Így Kathrinere néztem kérdő szemekkel.
- Ez meg mi? - néztem rá kérdőn aztán vissza az ijedt lányra.- Imserted Luiset? - kérdeztem tőle óvatosan.

2013.03.05. 16:39
Vampire-Sziszi

  Ryan és én követtük Cher-t. Tudtam, hogy Ryan nem öl,de úgy gondoltam valamivel ráveszem őt is az ölésre...Nem tudom fog-e sikerülni. Mikor odarohantam Cher-hez a háta mögé lopakodtam, a tőröket kivettem a kezeiből és ezt suttogtam a fülébe:
 - Itt a vég Cher... .- gúnyosan  röhögtem,majd mikor abbahagytam a nevetést Ryan felé folditottam a fejemet és ezt mondtam neki:
 - Egyébként Cher volt az egyik aki meggyilkolta Luise-t.

 

 

 

 

 

Már sötét volt, hazafelé tartottam. Jobb és bal kezemben is tőr volt, hogy meg tudjam magam védeni. Nem is tudom miért erre jöttem, de úgy gondoltam erre rövidebb. Minden neszre felfigyeltem, de a két vámpir érkezését nem észleltem, már csak akkor amikor Kathrine a hátam mögé került, a kezeimből pedig kivette mindkét tőrömet. Nagyon megijedtem amikor már a nyakamon éreztem hideg leheletét. A lány mondatára  tiltakoztam:
 - Nem, ne higgy neki!!!!!

 
Bogu videója az oldalról :)


Köszönjük a videót Bogunak! :*

 
Party/Weather


Party:

 

Mikor?:
Hol?:
Hánykor?:
Szervező:
Öltözet:
Meghivottak:

Bulit szervezni a karakter kérésnél lehet!

Időjárás


A hideg mostmár egész napra érvényes. A csípős időre való tekintettel egyre többen húznak kabátot és nagyban megnőtt a forrart bor iránti igény. Sokan járkálnak a főtéren, készülődve az ünnepekre. Mindenki vigyázzon a nyakára!

Nappal/Éjszaka
3° - 12° / (-3°) - 7°

 

Aranyköpések
- a szerep közben elhangzott aranyköpések :D hallottál egy jót? ird hát ide le

 
Login
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Visitors
Indulás: 2011-09-05
 
LoversIrina Bryson+ Mike Dearmen = <3
x y + x y = 
x y + x y = 

 

 
Elite

/Bárki kikerülhet, kivétel nincs!/

//anchoragerpg.gportal.hu/
//cryingheart.gportal.hu/
http://tamtamsbrain.blogspot.hu/
//the-host.gportal.hu/
//higurashi-no-naku.gportal.hu/
//thisisadream.gportal.hu/
//anderwelt.gportal.hu/
//rosenberg-rpg.gportal.hu/
//ninwuhr.gportal.hu/
//purgatory.gportal.hu/
//szerepgame.gportal.hu/
//virtual-diva.gportal.hu/
//wolfmagin.gportal.hu/
//city-of-phoenix.gportal.hu/
//dangerdays.gportal.hu/
//my-story-rpg.gportal.hu/
//frpg.gportal.hu/
//new-heaven-rpg.gportal.hu/
http://lazabab.blogspot.hu/
//scarlet-lights.gportal.hu/
//romeojulia.szerep.gportal.hu/

 

 

CSS Codes


Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha